Tesla som Shooting Brake - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
20 bilder i galleri
Tesla som Shooting Brake
Det er ikke bare Mercedes har med seg en ny Shooting Brake til Genève. En hollender viser hvordan man gjør noe slikt ut av en Tesla S.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Det er vel fordi produsenten godt kunne tenke seg å bygge noen flere, at RemetzCar tar ned seg den ene kundebilen de har bygget og viser den frem på Genève-utstillingen.

Vi har hørt om ombygginger av Tesla før. Et engelsk selskap, Qwest, har gjort en Shooting Brake versjon, men her er det først de utvendige linjene som er endret, interiøret er det ikke herjet mye med.

Men RemetzCar bruker mye plass på å fortelle at hos dem er hovedvekten lagt på sporty og elegant, og ikke nødvendigvis mest mulig praktisk.

Dersom man ønsket å bygge en praktisk bil ville man vel bygd en skikkelig stasjonsvogn, ikke en stasjonsvogn noen har sittet på for å få den mer «sporty».

Den nederlandske versjonen ser utvilsomt elegant ut. Jeg vet ikke om målene er endret, men jeg vet i hvert fall at interiøret er sterkt endret og jeg vet at prisen ligger langt over den som Qwest skal ha.

Skal du ha en Remetz-versjon må du først kjøpe bilen, og deretter betale rundt en million kroner – i hvert fall – for å få dem til starte på ombyggingen.

Det hører med til historien at dette er ikke den første Teslaen de bygger om. De har tidligere hatt en liten serie begravelsesbiler!

Les også: Den siste reis på eldrift

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse

Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: