Dennis Hauger til toppteam i F3 - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Dennis Hauger til toppteam i F3
Etter en vanskelig første sesong i den tøffe Formel 3-serien får Dennis Hauger nå innpass i teamet som vant serien i 2020.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Twitter RSS
bsgif

Teamet Prema Racing har bekreftet til den offisielle F3-siden at nordmannen skal kjøre for dem i 2021-sesongen. Dennis gjorde en meget vellykket test for teamet i oktober, og det er nok en av årsakene til at han nå får et sete mange ønsker seg.

– Jeg er svært glad for å være på plass i Prema neste sesong. Etter å ha tilbragt litt tid med teamet i høst følte jeg meg raskt hjemme der. Team-spiriten og den grundige jobben de gjorde med hver minste detalj er noe jeg satte pris på, og jeg ser virkelig frem til de tøffe forberedelsene til neste sesong, sier Dennis.

– Dennis er en av de klareste og mest lovende talentene i juniorklassen, sier teamsjef René Rosin.

– Det har vi fått konstatert ved å ha ham som rival i Formel 4 hvor han var en tøff, men sporty konkurrent. På tross av hans unge alder viste han lovende resultater i sin første F3-sesong i tillegg til at han imponerte oss under testen vi hadde i høst, konstaterer Rosin.

Ifølge en provisorisk kalender starter Formel 3-sesongen i Barcelona 7.-9. mai og avsluttes med Austin, Texas 22.-24. oktober.

Her finner du BilNorges samleside for Dennis Hauger.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   toolbar_mail.gif Tips en venn   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: