Porsche : Lund Svindal gjentar legendarisk svev - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img
4 bilder i galleri
Lund Svindal gjentar legendarisk svev
Axel Lund Svindal vil prege forsiden av Cristophorus Magazine nummer 400 når den norske legenden gjenskaper et klassisk bilde.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Porsche Jump er et klassisk reklamefoto av Modell 356 B fra 1960. Når Porsche ønsket å gjenskape bildet i moderne drakt tok de kontakt med sin norske Porsche-ambassadør, Axel Lund Svindal.

– Axel Lund Svindal og Porsche Taycan står for de samme verdier som Egon Zimmermanns hopp over en 356 i 1960 gjorde – sportslig prestasjon, mot og livsglede – og, selvsagt, den mest sportslige bil for sin tid, sier Lutz Meschke, viseformann i Porsches Executive Board.

Bildet der Aksel hopper over en Taycan er en moderne gjenskapning av det historiske sorthvitt-bildet og en anerkjennelse av merkets stolte historie.

– Det er en stor ære for meg å få gjenta dette historiske hoppet med Porsche og gi mening til historien bak bildet. Det er viktig å ha mot til å gjøre nye ting, sier Porsche-ambassadør Lund Svindal med henblikk på at sportsbilprodusenten har våget å satse elektrisk.

Det klassiske hoppbildet er ifølge Meschke også en metafor for risikoen man må ta for å overleve i forretningslivet. Porsche har valgt å følge sine drømmer selv om det innebærer å ta sjanser.

Porsche fremhever Axel Lund Svindal som en av de mest suksessrike utøverne med to OL-gull, fem VM-titler og masse suksess i World Cup.

Porsche Jump er en hyllest til den ikoniske originalen fotograf Hans Truöl tok av Egon Zimmermann som hoppet over en rubinrød Porsche 356 B. Sorthvitt-fotoet hadde undertittel «Om å ta snarveier» og ble tatt like etter en snøstorm ved skistedet Zürs i Østerrike.

Tilfeldighetene ville at Lund Svindal og Zimmermann begge bar startnummer 7 da de ble olympiske mestere i utfor.

– Jeg kjente Egon personlig og føler ekstra tilhørighet med ham siden vi begge bar samme nummer da vi vant OL-medaljene. Min seier kom 54 år etter hans, i 2018, sier Axel.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: