Audi A3: Ny variant på A3 - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
img img img img img img
12 bilder i galleri
Ny variant på A3
SPIONBILDER: Audi er i ferd med å utvikle en spesialutgave basert på sin nye A3. Her er de første bildene.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Twitter RSS
bsgif

Selv om den havner i skyggen av Audis elbiler er nye A3 faktisk Audis mest solgte ikke-elektriske bil i Norge. Skjønt den er utstyrt med ledning den også.

Her selges den nemlig kun som ladbar hybrid i to styrkegrader med enten 204 eller 245 hestekrefter. Oppgitt rekkevidde på strøm er inntil 65.

Les vår prøvekjøring av Audi A3 40 TFSI e S line

For to år siden presenterte Audi sin kompakte A1 i en spesialutgave med betegnelse Citycarver, og nå tester de ut tilsvarende konsept på nye A3 – noe disse ferske spionbildene avslører.

Det er etter hvert et vanlig grep hos flere produsenter å lage wanna-be-offroadere av eksisterende modeller. Knepet består i å gi bilen litt ekstra bakkeklaring, plastdekor rundt skjermer, litt større hjul og simulerte skliplater foran og bak.

Den ekstra bakkeklaringen kan gi bedre fremkommelighet på dårlig vei og når nysnøen nettopp har lagt seg på hytteveien, men det gjør ikke akkurat bilen til en off-roader.

Trolig vil nykommeren få betegnelse A3 Citycarver siden Allroad-betegnelsen er forbeholdt stasjonsvognene basert på A4 og A6 som er seriøse utfordrere til SUV-er når det gjelder fremkommelighet og praktiske egenskaper.

For å blir vurdert som interessant for Norge må nykommeren tilbys som ladbar hybrid, noe vi finner ut når bilen en dag i fremtiden vises offentlig. Vi snakker nok uansett om et nisjemarked.

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: