Hyundai Ioniq 5: Oppgraderinger for Ioniq 5 - BilNorge.no
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny
bilde
Oppgraderinger for Ioniq 5
Allerede nå får Hyundai Ioniq 5 oppgraderinger som inkluderer større batteripakke og nytt utstyr. Her får du prisene.
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Twitter RSS
bsgif

Ioniq 5 oppgraderes fra modellår 2023 med flere nyheter, blant annet en større batteripakke på 77,4 kWt fra 72,6 kWt). I tillegg får bilen batteriforvarming og muligheten for kamerabaserte digitale speil.

Da Hyundai lanserte Ioniq 5 for et år siden var modellen den første på selskapets dedikerte elbilplattform E-GMP (Electric Global Modular Platform).

Nykommeren har fått meget god mottagelse i Norge, og det ble ifølge OFV registrert 3557 Ioniq 5 på norske skilter i 2021 – noe som ga bilen en 11. plass på registreringsstatistikken. Hittil i år er den avansert til andreplass med 768 biler.

Trolig kunne antallet vært vesentlig høyere dersom den norske importøren hadde fått det antall biler de ønsket seg.

Nå lanseres en oppgradering som blant annet inkluderer at kamerabaserte speil både innvendig og utvendig kan bestilles som tilvalg gjennom den nye pakken Vision Pack Plus.

Det digitale innvendige speilet optimaliserer utsynet bakover, med et høytmontert kamera i hekken. I tillegg får bilen mulighet for digitale utvendige speil. Disse sørger for lavere luftmotstand, og vil ifølge produsenten gi et helt klart utsyn bakover.

Samtidig vil bilens nye batteriforvarming gjøre at Ioniq 5 automatisk kan tilpasse batteritemperaturen under kjøring for å sikre optimale ladeforhold når man kommer frem til en ladestasjon.

Dette gir raskere lading i kaldt vær, og funksjonen aktiveres automatisk når man legger inn en hurtig- eller lynlader i bilens navigasjonssytem med tilkoblet navigasjon. Batteriforvarmingen er standard på alle utgaver av biler av modellår 2023.

Forbedret chassis skal sørge for bedre respons og økt kjørekomfort. Også dette er standard på alle utgaver.

Oppgraderte Ioniq 5 er foreløpig ikke typegodkjent, noe som betyr at tekniske data ikke er endelige. Rekkevidden for utgaven med bakhjulsdrift og 19-tommers felger er imidlertid ventet å bli på over 500 kilometer (481 km i dag).

– Med oppgraderingene på 2023-utgaven blir Ioniq 5 enda bedre. Lengre rekkevidde er alltid populært, og batteriforvarming er utstyr som er veldig etterspurt i det norske markedet, sier Produkt- og PR-sjef Øyvind Lillestrøm Knudsen i Hyundai Motor Norway.

– Ioniq 5 er allerede ekstremt populær, og er landets nest mest registrerte bil så langt i 2022. Med disse oppgraderingen er det grunn til å tro at bilen fortsetter det fantastiske momentet den har blant norske bilkjøpere, sier Knudsen.

Som tidligere er Ioniq 5 i det norske markedet topputstyrt i Premium-utstyrsnivå med stor batteripakke som standard, og man kan velge mellom bak- eller firehjulsdrift. Pristillegget er for begge variantene på 5000 kroner fra eksisterende modell.

I tillegg kan man velge å legge på 20-tommers lettmetallfelger, samt de to tilleggspakkene Vision Pack og Vision Pack Plus.

Veil. priser Hyundai Ioniq 5:

IONIQ 5 Long Range RWD Premium

kr 479.000

IONIQ 5 Long Range AWD Premium

kr 509.000

Tillegg 20'' lettmetallfelger

kr 5.000

Vision Pack (krever 20'' lettmetallfelger)

kr 15.000

Vision Pack Plus (krever Vision Pack)

kr 15.000

*Grunnpriser eks. veiledende leveringstillegg på 10 900 kroner

toolbar_print.gif Printervennlig versjon   Del på facebook   twitter   tilbake.gif  Tilbake til forside
annonse


Bilbransjens stillingsmarked - rett til målgruppen

Se flere stillingsannonser her
logotest
Påmelding til daglig nyhetsbrev.
  
   
pix pix pix
pix pix pix pix
pix     pix
 
pix     pix
pix     pix
   
pix     pix
pix     pix
pix   pix

 
Annonse: