BilNorge.no - Nyheter
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Nyheter

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Lanseringskalender 2021

Her er de viktigste bilnyhetene som kommer til Norge i løpet av 2021.

Les mer


Gjesdal i finsk selvkjøringsprosjekt

Den finske bedriften som utvikler programvare for selvkjøring, Sensible 4, har startet klargjøring til pilotprosjekt i Gjesdal i Rogaland. Dette inkluderer testkjøring under barske norske vinterforhold og kartlegging av ruten med selvkjørende Toyota-kjøretøy.

Les mer


Nå kan du bestille Tiguan som plug-in

Fra torsdag 28. januar kan nye Volkswagen Tiguan også bestilles som eHybrid. Den ladbare SUV-en kommer gunstig ut i det norske avgiftssystemet. Men den mangler en egenskap mange nordmenn setter pris på.

Les mer


Etter Kina – er du klar for Vietnam?

Flere kinesiske elbiler kommer på det norske markedet i løpet av året, men i Vietnam finner vi et selskap som jobber på rekordtid. Nå har de presentert en hel serie el-SUV-er.

Les mer


Ny Lotus på gang

Allerede før Lotus har fått sin topp-modell Evija skikkelig på lufta, er de i gang med sin neste. Prototype-produksjonen iverksettes i år.

Les mer


Råeste BMW M5 noensinne

BMW lanserer nå en ny variant av M5 for dem som frivillig gir slipp på litt komfort for å få mer ekstreme ytelser og kjøreegenskaper.

Les mer


Meyers buggier lever videre

Det er snart 60 år siden Bruce Meyers bygde sin første Boble-baserte Buggy. Og skapte en global dille. Nå er det noen andre som overtar.

Les mer


Global Skoda fra India

Skoda har klart det igjen – å finne på et navn som starter på K og ender på Q. Siste tilskudd til SUV-familien blir KUSHAQ.

Les mer


Gjenfødt Harlekin

Nederlandske Ben Pons sparket i gang Volkswagens Transporter. Nå har etterfølgerne hans gjenskapt legendariske Harlekin.

Les mer


Ny Qashqai kommer til sommeren

Når en ny generasjon Nissan Qashqai kommer på markedet til sommeren, får den en drivlinje som er unik for Nissan. Dessuten et helt nytt interiør med smarte løsninger.

Les mer


Her får Tesla noe å bryne seg på

Nio har avduket sin første sedan. ET7 har mer å by på enn Model S på de fleste områder.

Les mer


Én foran Musk

Elon Musk startet med en åpen bil, og har en annen åpen klar for lansering. Men hvis han vil ha en åpen fireseters versjon må han til Modena.

Les mer


Volvo med avansert kjøresimulator

Volvo Cars har utviklet en ny kjøresimulator med avansert gaming-teknologi fra flere av verdens ledende produsenter. Simulatoren kombinerer VR, AR, 3D og Teslasuit.

Les mer


Ny innstegsmodell fra VW

Volkswagen lanserer nå ID.3 i en versjon med mindre batteripakke. Her er det penger å spare for dem som klarer seg med kortere rekkevidde.

Les mer


Ladbar familiebil fra kr 350.000

Renault lanserer nå sin Megane stasjonsvogn som ladbar hybrid. Her får du en meget prisgunstig familiebil med brukbar elektrisk rekkevidde.

Les mer


VW satser stort

Med en forsiktig teasing forteller Volkswagen at Audi skal ikke få være alene om sin store luksus-elbil, Artemis. Her kommer Trinity.

Les mer


Kia bekrefter Sorento-pris

Kia Sorento er en fullvoksen plug-in hybrid SUV med inntil syv seter og firehjulsdrift. Nå er prisene klare.

Les mer


Se Enyaq hos en forhandler nær deg

25 Skoda Enyaq er på vei ut til norske forhandlere hvor de skal stå utstilt til slutten av februar. Dermed kan tusenvis av interessenter få en nærmere titt på hva de har i vente.

Les mer


Korona preget drivstoffsalget

Store fall i salget i månedene med strenge koronarestriksjoner, og en sommer preget av mye bilkjøring i eget hjemland, er noen av trendene for fjorårets drivstoffsalg.

Les mer


Her er Mercedes EQA

Mercedes har i dag avduket sin første helelektriske kompakt-SUV. Med god rekkevidde blir den en ny utfordrer i et raskt voksende segment.

Les mer


Porsche lanserer ny innstegsmodell

Taycan er hovedårsaken til at Porsche nesten tredoblet salget i Norge i 2020. Nå kommer en modell som kan lokke nye kundegrupper.

Les mer


Et kvart århundre med kjøreglede

Porsche markerer at det er 25 år siden den kompakte sportsbilen startet en ny tidsregning for selskapet.

Les mer


Ny tjeneste fra Statens vegvesen

Lurer du på hvem som har eid bilen din tidligere? Statens vegvesen kan hjelpe deg.

Les mer


BMW iX infotainment

BMW har en infotainment-løsning som har dannet mønster for andre bilprodusenter. Nå lanseres en ny generasjon av det intelligente systemet.

Les mer


Hyper-limo på Ram-basis

Vi har så vidt vist den før – Aznom Palladium – men var ikke sikre på om det var sant. Det var det, vi har fått en ny kandidat til topp-ti: ‘verdens styggeste biler’.

Les mer