BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Volvo setter el-datoer

Volvo er den siste av de store som gir oss datoer for elektrifisering. Personbilfabrikkene har lenge konkurrert om å være de flinkeste til å «tenke-på-en-dato». Nå kommer lastebilene etter.


Elektrisk familiefrakter

Volkswagen presenterer en stor familie-SUV som er skreddersydd for Kina. Den skal produseres ved to ulike fabrikker og har plass til syv.


Nissan viser ny X-Trail

Nissan har avduket neste generasjon X-Trail på bilutstillingen i Shanghai. Til Europa kommer den først i 2022.


Audi gir glimt av fremtidens A6

Ikke alle ønsker seg en SUV. Med A6 e-tron concept gir Audi oss en forsmak på en elbil i klassen A6/A7/A8.


BMW fester grepet

Nye BMW M3 og M4 er nettopp ankommet det norske markedet i to forskjellige utgaver. Men nå kommer nye alternativer som er bedre tilpasset våre klimatiske forhold.


Lanseringskalender 2021

Her er de viktigste bilnyhetene som kommer til Norge i løpet av 2021.


Elbil for storfamilien

For kort rekkevidde, for liten plass til passasjerer og bagasje. Dette er kjente argumenter fra de som mener elbiler ikke kan dekke familiens behov. Her lanserer Mercedes en bil som tar knekken på minst én av mytene.


Toyota-sprint skal ta igjen feltet

Toyota, som altfor lenge konsentrerte seg om hybrider, har nå lagt inn akselerasjonsgiret for å ta igjen elbil-feltet. En ny bil på utstillingen i Shanghai forteller om retningen. Og bilen bør hete Erik!


Genesis går for vakker

Det er ikke ofte, men noen ganger dukker det opp en ny bil man bare stopper opp ved, trekker pusten og sier oi – simpelthen bare fordi den er vakker.


Seat fornyer de minste

Seat foretar et ansiktsløft på Ibiza og Arona, men de blir neppe norgesaktuelle av den grunn.


Cupra offisielt på plass i Norge

Cupra er nå offisielt lansert og på plass i Norge. Deres første egenutviklede og -designede bilmodell, Formentor, åpner salget gjennom merkets norske nettside.


Designet sin egen bårebil

Den bilen Prins Philips kiste blir fraktet på nå lørdag er en Land Rover med spesielle begravelsesfinesser, designet av prinsen selv for 18 år siden.


Volvo vil over til netthandel

Volvo Cars har gitt klart uttrykk for at de forventer at bilsalg i fremtiden vil foregå på nett, uten at du trenger oppsøke en forhandler. Nå er de første brikkene på plass.


Sjarmoffensiv fra Iveco

Med toppmodellen S-Way, som fremdeles må regnes som ny, og et utvalg fra Daily-paletten, turnerer Iveco Norge store deler av landet for å kapre nye kunder.


Tesla vil ha enda større del av kaka

Tesla Model 3 er Norges suverent mest solgte bilmodell om vi summerer tallene fra 2019 frem til i dag. Nå tar Tesla grep som kan gi dem innpass i et helt nytt segment.


Elbil på første klasse

Mercedes har i dag presentert sin elektriske luksus-limousine, EQS. Her får du krefter en masse, rekkevidde som tilfredsstiller den mest kresne og luksus på et nivå du aldri tidligere har opplevd i en elbil.


Bentley til topps – for tredje gang

Det ser ut som om Bentley også har oppdaget at den greieste måten hvis du vil til topps på Pikes Peak, er å gro vinger.


Audi lanserer mer folkelig e-tron

Få kunne vel forestille seg at en Audi e-tron med startpris på godt over en halv million skulle bli Norges mest solgte bilmodell i 2020. Nå kommer en ny modell med enda bredere appell.


Nå går den lenger på strøm

PRØVEKJØRT: Med større batteri har den avgiftsfrie ladbare hybriden Mini Cooper S E All4 Countryman blitt enda mer fornuftig.


Ansiktsløft for Skoda-SUV

Skoda foretar et midtlivs ansiktsløft på sin mest populære SUV. Det inkluderer også nye tilbud på utstyrsfronten.


Krever mer kollisjonssikre busser

I et felles brev til samferdselsminister Knut Arild Hareide (KrF) forlanger NHO Transport, Yrkestrafikkforbundet og Fellesforbundet skjerpede standardkrav til kollisjonsbeskyttelse i fronten av busser.


Nå stopper den selv også

Mercedes-Benz Trucks tar assistentsystemet Sideguard Assist ett steg lenger. Per i dag blir føreren kun varslet med lyd og lys om myke trafikanter i blindsonen. Nå skal lastebilen sørge for å stoppe selv også – ved behov.


Polestar utvider tilbudet

Polestar har fått en meget god mottagelse på det norske markedet. Nå ønsker de å tiltrekke seg enda flere kunder ved å tilby valgfri drivlinjer og pakker.


Ranger for enhver smak

Rekken av spesialversjoner basert på Ford Ranger ser ikke ut til å ta noen ende med det første. Nå kommer Stormtrak og Wolftrak.


Citroën vil tilbake i luksussegmentet

Med C5 X lanserer Citroën en ny modell som kombinerer det beste fra flere biltyper. I Norge blir den aktuell som ladbar hybrid.