BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Ferraris ikoniske lyn

Ferrari har mange ikoner i sin historie. Nå hylles de med Icona, en serie biler som sannsynligvis også ender opp som ikoner. Takket være Arne Fredly står den første av dem, Monza SP2, på Oslo Motor Show. Du møter den på BilAutofil/BilNorges stand.


Unik operasanger-Lincoln vises første gang på Oslo Motor Show

Kirsten Flagstad, århundrets stemme, og hennes Lincoln hedres på Oslo Motor Show etter at Norsk vegmuseum kjøpte hjem denne ikoniske bilen. Du kan være med på offisiell avduking på Lillestrøm siste helgen i oktober.


Kompakt og leken Alpine

RENDERING: Alpine skal stå for alt det lystige fra Renault-konsernet i årene fremover. Dette kan blir merkets rimeligste alternativ.


Komfortabel, sprek og tørst

PRØVEKJØRT: Du legger miljøalibiet bak deg idet du forlater byen i en Mercedes-Benz GLC 300e.


Lanseringskalender 2021

Her er de viktigste bilnyhetene som kommer til Norge i løpet av 2021.


Son of Gemballa

I Porsche-kretser betyr Gemballa-navnet dels en skikkelig Porsche-foredler som har bygget noen virkelig navngjetne versjoner av produksjonsbilene og dels et mordmysterium fra Sør-Afrika med pengevasking i bakgrunnen.


Cupra Born er her og ut-fordrer kompakte elbiler

Seat tones ned og Cupra løftes fram når Born nå rulles ut som et sportslig og friskt alternativ til VW ID.3 og andre kompakte elbiler. Den første bilen er nå her og stilles ut i en uke fra 22.oktober på Aker Brygge før Born-festen fortsetter som en av nylanseringene på Oslo Motor Show fra og med fredag 29. oktober.


Gammelt merke, på vei til bake

Det var noen edle franske merker som overlevde krigen også, men ikke mye mer. Delahaye, Salmson, Bugatti, Hotchkiss hadde alle noen etterkrigshikk. Delage også. Men nå er det noen som vil blåse liv i denne igjen.


Oppgraderer MG ZS, men bestselgeren øker 70.000 kroner i pris

Etter en formidabel suksess og 6000 solgte ZS EV oppgraderer MG den kompakte SUV-en, øker rekkevidden til 440 km – og legger på prisen for den mest aktuelle modellen med 70.000 kroner.


Eldrift for selvbyggere

Det er klart det måtte komme. Akkurat som for bensinmotorer. Ferdige elmotorpakker, emballert i esker og levert på døra.


Piëch lever

Det har vært stille rundt superbilen til Piëch etter at den debuterte i Genève for mer enn to år siden. Nå dukker den opp igjen, klar til testing før produksjonsstart.


MGs el-stasjonsvogn kommer først til våren.

Det er nå klart at MGs el-stasjonsvogn MG5 Electric først blir å finne hos norske forhandlere i andre kvartal neste år. Og prisen er ikke klar ennå.


Hongqi, diger 4x4-elbil og spekket med utstyr

Om du synes dagens elbiler er for små og for anonyme, så se nærmere på Hongqi E-HS9. Den er så diger det forventes at en kinesisk luksusbil skal være.


Husk å etterstramme boltene ved hjulskift

Hver eneste høst og vår kan du lese om hjul som faller av biler i fart fordi hjulbolter/muttere ikke er skrudd hardt nok til ved de sesongmessige hjulskiftene. Så husk derfor å sjekke etter noen mil at hjulene ikke har løsnet.


Søt blir litt tøff, men fremdeles søt

Vi traff den på den siste Genève-utstillingen i 2019. Så kom pandemien i stedet for neste Genève – og det ble helt stille. Nå forteller produsenten at ikke bare er det liv i dem, men det er jommen enda mer skaperkraft der også.


Ford oppgraderer Focus med karosseriretusj og større naviskjerm

Ford har retusjert Focus for at den skal leve i noen år til. Til Norge kommer oppgradert Focus tidlig neste år.


SAIC blir basic

En skikkelig mellomting mellom en motorsykkel og en ganske åpen bil er det som dukker opp her. Avsender: MGs advanced studio i London.


Peugeot Sport foredler 208

RENDERINGER: 208 GTI er en klassisk betegnelse hos Peugeot. Mye tyder på at neste generasjon av Peugeots lommerakett blir elektrisk.


Ny Honda HR-V blir litt større og bare hybrid

Den nye kompakt-SUV-en er litt større og mindre tørst, men Hondas elektrifiseringsvei går via hybrid for tredje generasjon av HR-V. Bilen kommer til Norge rett etter jul.


Citroën tar skikkelig Citroën-grep

Igjen klarer Citroën å gjøre det de ofte er blitt kjent for: Ikke være som alle andre. Deres nye serie mobile bymøbler sprenger noen grenser.


BMW setter komfort på sidelinjen

SPIONBILDER: BMW er i ferd med å utvikle en hardcore M4 coupé. Dermed tar de opp en gammel tradisjon.


Marvel R, ny MG-SUV

MG er i ferd med å rulle ut Marvel R, merkets andre elektriske SUV, og priser den nær 4,7 meter lange bilen like aggressivt som de priset suksessen ZS. Det betyr startpris på 340.000 kroner for rimeligste 2WD-variant og 418.000 kroner med 4x4.


Geely bryter grenser

Det er ikke lenge siden Geely startet sitt ‘billigmerke’ Geometry. Med den nye EX3-kompakt-SUV-en viser de klart hva de mener med billig.


Plass til storfamilien

PRØVEKJØRT: Storfamiliebil? Ikke så mange å velge blant. 7-seters elbil som ikke er SUV eller varebilbasert? Enda færre valgmuligheter. Foreløpig blir det vanskelig å komme utenom Euniq.


Mazda utvider SUV-familien med ladbare modeller

Mazda har i dag annonsert detaljer rundt en kraftig satsing på nye SUV-modeller over de neste to årene.