BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Lanseringskalender 2022

Her er de viktigste bilnyhetene som kommer til Norge i løpet av 2022. Det kom rekordmange nye modeller på markedet i 2021, så årets lanseringskalender er ikke like innholdsrik. Likevel inneholder den over 100 modeller.


Samlerobjekt: ekstra sint BMW M4 til 2 mill

Det står ikke på ytelser når BMW henter fram spesialmodeller som CSL basert på M4. 1000 eksemplarer bygges og hver av dem prises fra to millioner kroner. Her gjelder først mann til mølla …


Tesla Model Y Long Range

PRØVEKJØRT: Etter år med venting har Tesla i et forrykende tempo lansert Model Y som kanskje er den beste elektriske SUV-en akkurat nå, og helt klart Teslas mest interessante sett med norske øyne. Pris fra 534.900 kroner


Hvem designet 911?

Datteren til Erwin Komenda gir seg ikke. Hun påstår at faren hadde fortjent noen millioner for 911-linjene. Nå har en dommer gitt henne halvveis rett.


Spesialmodell utenfor garasjen

SPIONBILDER: Porsches racingpartner er snart klar med et svært eksklusivt leketøy for entusiaster med solid sparekonto.


Distraksjon-mesteren

En engelsk selskap i forsikringsbransjen har blant annet tatt for seg tester utført av What Car og listet de 20-på-topp bilene med det mest distraherende (eller minst rett-frem) infotainment-systemet.


Hybride utfordrere

BILTEST: Mitsubishi og Volkswagen er igjen blitt konkurrenter og møtes ved stikkontakten. Vi ser nøyere på hva som skiller og forener Mitsubishi Eclipse Cross og VW Tiguan eHybrid.


Siste fossildrevne E-Klasse

RENDERINGER: Neste år lanserer Mercedes siste generasjon E-Klasse med konvensjonelle drivlinjer. Vår illustratør formidler sin visjon av hvordan bilene vil se ut, både sedan og stasjonsvogn.


Originalen

PRØVEKJØRT: Som en av de raskeste fossile til under 500.000 kroner, appellerer Golf GTI til dem som har dårlig tid.


Ny delingsplattform for campere

Den nystartede delingstjenesten Campr samarbeider med Gjensidige for å gjøre utleie av bobil og campingvogn så trygt og forutsigbart som mulig. Bak tjenesten står en stor aktør.


Mazda oppgraderer MX-30

En oppdatert utgave av Mazdas elbil blir tilgjengelig fra neste måned. Dessverre blir det mer kosmetikk enn praktiske egenskaper.


Bentley Bentayga hybrid

PRØVEKJØRT: Bentley Bentayga hybrid er ikke bare bilen for de store anledninger, størrelsen tilsier at den bør kontraheres framfor å kjøpes.


Ny roadster til ferien?

Nå kan du bestille de nye SL-modellene fra Mercedes-AMG. Prisene starter på drøyt 1,5 millioner hvis du nøyer deg med firesylindret motor.


En litt flottere el-VW

Er 18.000 kroner et passende tillegg for å oppgradere fra VW ID.4 til den litt tøffere kupe-SUV-en ID.5? Tja, det vil kun tiden vise. Uansett er de første bilene i Norge nå, men med måneders leveringstid for dem som ikke allerede har bestilt.


Audi A6 Avant e-tron på svipptur til i Norge

Den er tøff, muskuløs og svært rask. Om drøyt to år vil Audi A6 Avant e-tron bli å se på norske veier, men allerede denne uken kan du i Skur 13 på Aker brygge i Oslo studere et konsept svært nær hvordan produksjonsbilen kommer til å se ut.


Range Rover Sport, for tredje gang

Det går unna hos Land Rover for tiden. Den første Range Rover av femte generasjon kom på norske skilt i forrige uke. Noen dager etter har tredje generasjons Range Rover Sport internasjonal galla-debut.


Lang luksus fra Bentley

Bentley lanserer nå Bentayga EWB med strukket akselavstand for dem som ønsker maksimal komfort og romslighet.


Generasjonsskifte og ny el-SUV

SPIONBILDER: Det er snart klart for tredje generasjon BMW X1. Selvsagt kommer den som elbil, men også i en heftig M-versjon.


Forden som yoga-teppe

Carsten Starke opplever akkurat det samme rushkaoset som alle andre i Köln. Men han sitter i Kugaen sin, fullstendig avslappet med et smil og en hvilepuls de fleste ville misunt ham.


Tilbake til fremtiden

Porsche har lovet oss fire samleobjekter i Heritage Design-serien med inspirasjon fra 1950-1980-årene. Her kommer nummer to – 911 Sport Classic.


Stor og nå ladbar

PRØVEKJØRT: Hvorfor betale 810.000 kroner for Kia Sorento med 204 dieselhester, når 265 ladbare bensinhester koster 150.000 kroner mindre?


Niva lever

En firegangerfirer, nesten like ikonisk som den opprinnelige Land Rover, lever fremdeles. Snart 50 år gamle Lada Niva settes sammen i Tyskland, med en ny drivlinje.


Nytt merke: - Minst en ny i året

Å være journalist og overvåke bilmarkedet i Kina må være en ganske slitsom jobb. Fire nye modeller og et nytt merke hver dag, virker det som. Møt for eksempel Feifan.


Fisker gir hint om ny sportsbil

Henrik Fisker har sendt ut en skisse på en kommende sportsbil. Han lover en rekkevidde på opp mot 90 mil.


Det er i Valdres det skjer

Det arrangeres forbausende mange lokale bilutstillinger eller motorshow på denne tiden av året. Den obligatoriske denne helgen er den som arrangeres av Valdres Gatebil.