BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

McLaren

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

McLaren endrer (omtrent) alt

Det er litt over ti år siden McLaren skilte ut sin Automotive avdeling. Og det er ti år siden de kom med sin første bil, 12 C, som virkelig rystet en del italienske superbiler slik at de merket det i karbon-monocoquene sine.


McLaren går med strømmen

McLaren har nettopp presentert den nye monocoquen som skal være kjernen i fremtidige biler derfra. Elektrifisering i sentrum.


McLaren pøser på

Er det noen der ute som kan alle McLarens typebetegnelser og vet hva de hører til? Her er en ny en å lagre på hjernedisken: 765 LT.


McLaren utvikler hybrider

SPIONBILDER: Selv sportsbilprodusentene må tilpasse seg stadig strengere utslippskrav for å overleve. Her er en fremtidig modell fra McLarens «folkerekke».


McLarens superbil på vei

SPIONBILDER: Her er McLaren ute og tester en helt umaskert bil. Man trenger jo ikke kamuflere noe som allerede er vist frem offentlig.


Cutting edge McLaren ser bakover

Man skal være stø i bilhistorien sin for å se hvor den nye McLaren-modellen har sine røtter. Modellen heter Elva, hos noen gir det kanskje assosiasjoner.


McLaren for unga

Hans og Hennes-versjoner har man hørt om. Nå blir det oftere og oftere Hans (Sr.) og Hans (Jr.). McLaren har kastet seg på Bugatti Type 52-vogna.


Ny Senna fra McLaren

Det er vel omtrent et år siden McLaren viste sin Senna-bil. Nå har en kunde bestilt en helt spesiell Senna variant av P1 GTR. For sikkerhets skyld døpt med Sennas kjælenavn, Beco, så det ikke skal bli forviklinger.


Ferraris mareritt

McLaren hadde nok en periode hvor de gruset Ferrari på banen, men det begynner å bli en stund siden. På landeveiene, derimot ... Der må McLaren virkelig fortone seg som en skikkelig vond drøm for den steilende hesten.


Drømmebiler med vingedører

Som raskeste produksjonsbil med toppfart på 260 km/t tok Mercedes SL 300 Gullwing nesten pusten fra verden i 1954. La Gullwing og den drøyt 50 år yngre etterkommeren Mercedes SLR ta pusten fra deg på helgens Oslo Motor Show.


Med på kjøpet

Det skulle bare mangle at man ikke får en liten ekstra-presang når man har vært med på å forhåndsfinansiere BP23-programmet. McLarens kommende Hyperbil.


Heftige ytelser fra Senna

McLaren Senna er like rask som P1 til 200, og vil sannsynligvis kjøre fra den på bane.


McLaren minnes Senna

McLaren har nettopp avduket sin aller nyeste. Endelig en bil med et navn vi kan huske. Senna heter den.


Eksotisk på Pebble beach

Mang en eksotisk bil ble vist på helgens Concours d’Elegance, Pebble Beach. Her får du noen eksempler på at folk med masse penger ikke nødvendigvis har den beste smaken. Eller hva syns du?


Store verdier i luksus

Tre milepæler for McLaren: Ron Denis, grunnleggeren av dagens versjon av selskapet, er ute. De to separate avdelingene slås sammen til en, og gruppen tjener bedre enn noensinne. Børs, neste?


Åpen og heftig

McLarens Sports Series har hittil bestått av lukkede modeller. Nå får du mulighet for vind i håret.


Ny tre-seter fra McLaren

McLaren bekrefter at de er i gang med utviklingen av en direkte etterfølger til den legendariske F1.


Premiere hos McLaren

Når McLaren sier at deres Genève-dronning, 720S, er ny, mener de det. Ny motor, ny monococque, ny aerodynamikk, nytt karosseri og et dashbord som transformerer!


Glimt av ny McLaren

Først dukket det opp et forsiktig spionbilde av profilen til den nye McLaren. Nå glir Bloombergs oss mye mer.


Ny bil til jul?

Tesla og McLaren er ute med tilbud om ny bil til jul. Målgruppen deres er også ganske identisk.


McLarens nye F1

Nå er McLaren åpenbart lei av at deres F1 fra 1992 skal brukes som benchmark for alt som kommer av superbiler. Nå har de endelig bestemt seg for å overgå seg selv.


McLaren P1 GTR nå på Oslo Motor Show

McLaren P1 GTR blir en av hovedattraksjonene på årets Oslo Motor Show.


McLaren viser muskler

McLaren viser to spesialmodeller på Genève-utstillingen, begge like uoppnåelige.


McLaren? Nei, TechLaren

Et samarbeid mellom McLaren og JVC Kenwood høres uvanlig ut. Men resultatet kan vi virkelig like.


McLarens fremtids-konsept

Bilsportens såkalte aller høyeste organer diskuterer for tiden tekniske regler for Formel 1 fra 2017. McLaren har vist oss hva de ønsker.