BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Bentley

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Hybrid luksus fra Bentley

Bentley lanserer nå sin andre ladbare hybrid – luksussedanen Flying Spur. Bilen kommer til Norge sent 2021 og er foreløpig ikke priset.


Bentley til topps – for tredje gang

Det ser ut som om Bentley også har oppdaget at den greieste måten hvis du vil til topps på Pikes Peak, er å gro vinger.


Bentley fornyer bestselgeren

Halvannet år etter «verdensdebuten» i Oslo gir Bentley et ansiktsløft til Bentayga.


Bentley kaster seg rundt

I sommer bygget Bentley de siste eksemplarene av staselige Mulsanne. Slutt på en æra. Ikke mange månedene etter kom nok et sjokk: Fra 2026 skal alle Bentleyer være elektrifisert! Starten på en æra.


Gjenoppstår etter 90 år

Nå bygges den første av de nye nitti år gamle bilene fra Bentley. Et skikkelig puslespill med mange gode hjelpere.


Flying Spur har virkelig tatt av

Nå forteller Bentley at med start i 2005 og etter tre generasjoner, er nå Flying Spur modellserien oppe i 40.000 eksemplarer. Det er ikke takket være Norge.


Bilen som gruset luksus-ekspressen

Det startet som et veddemål blant blaserte engelskmenn i Cannes og endte som en litt flau PR-forestilling. Men oppi det hele har vi noen fantastiske, nyskapte Bentleyer. Møt Blue Train Special.


Ladbar luksus

PRØVEKJØRT: Det er rart hvor lett nordmenn sluker luksus bare de blir vant til det og avgiftsrabatten er stor nok. Tesla Model S og X, Audi e-tron og Jaguar I-Pace er gode eksempler. Men jeg tror det skal mye til før ladbar Bentley Bentayga blir noe hverdagssyn på norske veier.


Gjenoppstått mesterverk fra Bentley

Bentley er ganske generøs når det gjelder å by på egen fortid. Den gjenoppbygde Cornichen er et mesterverk.


Greker med Bentley-dilla

Folk med dyptpløyende Se og Hør interesser vil kunne forbinde Embiricos-navnet med folk som Rita Hayworth og Aga Khan og selvmord og skandaler. Vi andre kan nøye oss med en fantastisk Bentley.


Ny Bentley fra 1930

Når Bentley nå skal bygge 12 reproduksjoner av 4 ½-literen fra 1930 legger de mye mer i det enn Jaguar og Aston Martin når de har gjort sine «continuation»-modeller. Her er det ikke bare solskinnshistorien som er med, vorter og skavanker blir heller ikke skjult.


Bentleys rasjonerte Bacalar

Den nyeste Bentleyen, litt for feit til å kunne kalles barchetta, men allikevel seriøst åpen, skal bygges i 12 eksemplarer. Ingen kan bli din – foreløpig er det kunder på dem alle. Men kanskje en auksjon om fem år?


Bentleys andre to-seter

Bentley er også blant dem som drar mest mulig ut av før-Genève-meldinger. Men vi syns allikevel at dette glimtet av en ganske stor nyhet er verdt litt oppmerksomhet før vi kommer tilbake med hele bilen.


Bentleys fremtidsvisjon

Det går ikke upåaktet hen når luksusmerket Bentley runder hundre år. I dag har de vist en selvkjørende konseptbil. Men du får lov å kjøre den selv også.


Bentleys nye luksus-limo

Bentley har nettopp lansert Continental GT i nye versjoner, og nå følger den mektige sedanen etter.


Den siste av arten?

Rike mennesker har problemer – akkurat som du og jeg. Bare på et annet plan. Rike mennesker kjører også biler – akkurat som du og jeg. Men på et annet plan det også. NB: Dette er IKKE en «test», ikke engang en prøvekjøring, med en fantastisk Bentley Continental GTC. Men den er LANG!


Nå kommer Bentley

For første gang skal Bentley importeres til Norge gjennom en offisiell kanal. En ikke ukjent bilmann står bak prosjektet.


Bentley overgår seg selv

Bentley har fått konkurranse fra så vel Rolls-Royce som Lamborghini den siste tiden. Nå strammer de grepet og hevder Bentayga er verdens raskeste og mest luksuriøse SUV. En sannhet med modifikasjoner.


Gjenskapt etter nitti år

Jeg vet ikke hva han håpet på, han som hadde bygget en 2/3 replica av en Blower Bentley. Noen Baby-Bugatti pris ble det i hvert fall ikke.


Bentley utvider – og klatrer

Bentley lanserer nå sitt tredje motoralternativ til Bentayga. Til sommeren skal de utfordre konkurrenter i fjellklatring.


Ny Bentley Continental

Når Bentley lanserer tredje generasjon av sin Continental GT får du en unik kombinasjon av muskler og luksus.


Falk i bagasjerommet

Er det drøyt ekstrautstyr du er på jakt etter, er det vel ingen som slår Bentley Bentayga.


Bentley med plugg

Det er alltid morsomt når det en veldig sjelden gang kommer en skikkelig overraskelse til en bilutstilling. Bentley presterte det.


Historisk fra Bentley

At Bentley lanserer bil med dieselmotor er nok for mange like overraskende som om Ferrari skulle begynne å selge elbiler.


Bentley fisker etter kunder

Bentley byr på mer enn bil. For eksempel serverer de nå den nye Bentayga i komplett fluefiske-versjon.