BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

BMW

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

BMW setter komfort på sidelinjen

SPIONBILDER: BMW er i ferd med å utvikle en hardcore M4 coupé. Dermed tar de opp en gammel tradisjon.


Populær BMW får elektrisk boost

BMW 2-serie Active Tourer har vært en populær bil på norske veier. Nå kommer den i ny utgave som eliminerer et tidligere ankepunkt.


Gamle BMW-synder ruster lite

BMW kjører en YouTube-serie som heter Inside BMW Group Classic. Noen ganger er den bedre enn ellers.


Sinnataggen

PRØVEKJØRT: Når knapt noe annet duger, så duger sannsynligvis BMW M8 Gran Coupé Competition.


Slik kan en BMW-bybil se ut i 2040

Med BMW i Vision Circular ser BMW for seg hvordan en kompakt, elektrisk BMW kan være konstruert i 2040. Med sirkulære prinsipper kan bærekraft og luksus gå hånd i hånd gjennom 100 % bruk av resirkulerte materialer. Igjen. Og igjen.


BMW på hydrogen – 2. Periode

Det vil være litt rart om det ikke dukker opp noe med hydrogen på den kommende bilutstillingen i München. Den har tatt mål av seg til å være fremtidsrettet. BMW får i hvert fall plass i Hydrogen-hjørnet.


BMW oppgraderer sin første el-SUV

Den har bare vært noen måned på markedet, men allerede til høsten foretar BMW en oppgradering av iX3 for å gjøre den enda mer attraktiv og lik sine fossile søsken.


Ny entusiastbil under utvikling

SPIONBILDER: Den som venter på en ny BMW M2, venter ikke forgjeves. Men fortsatt må du smøre deg med tålmodighet en stund til.


Kina-BMW på strøm

PRØVEKJØRT: Kan Kina-bygde iX3 bli like viktig for BMW som i3 har vært siden 2014? Svaret foreligger ett år fram i tid. Spørsmålet er om det i 2021 holder med kun bakhjulsdrift på en elektrisk SUV!


Ny BMW 2-serie Coupé

BMW M2 sørget for en solid oppblomstring av M-salget i Norge for fem år siden. På Goodwood viser BMW arvtageren til den sportslige kompaktmodellen.


BMW på hydrogensporet

BMW starter nå uttesting av en prototyp med brenselceller på vei. I 2022 skal den bygges i et begrenset opplag.


Facelift for BMW X3

X3 er blant BMWs viktigste modeller på i Norge og globalt. Nå får den et midtlivs ansiktsløft og tekniske oppgraderinger.


Siste tilskudd til BMW 4-serien

BMW lanserer nå det mest familievennlige alternativet for de som ønsker en 4-serie med forbrenningsmotor.


Så mye skal BMW i4 koste

Med i4 lanserer BMW et alternativ for dem som ønsker utslippsfri kjøreglede. Her får du priser og data for de to første variantene.


BMW iX: De viktige detaljene

Dersom du er venter på flere detaljer rundt BMWs nye flaggskip får du dem her. Dette er BMW Norges pressemelding om iX.


Bilindustriens syvende underverk?

Nå slippes neste porsjon iX-detaljer fra BMW. Det er fremdeles mye vi ikke vet, og – egentlig – altfor mye vi vet.


Snart klar for ny 2-serie coupé

SPIONBILDER: Snart skal BMW lansere en ny generasjon 2-serie coupé. Nå slipper de litt info for å bygge opp entusiasmen.


Framtid vs. tradisjon

BILTEST: Når Lexus i løpet av høsten lanserer den første bilmodellen med elmotor, er de så opptatt av å skåne kundene at de tar dem under begge armene og løfter dem forsiktig inn i den elektrifiserte teknologien. BMW gjorde det motsatte med i3.


BMW fester grepet

Nye BMW M3 og M4 er nettopp ankommet det norske markedet i to forskjellige utgaver. Men nå kommer nye alternativer som er bedre tilpasset våre klimatiske forhold.


Ladbare drømmer

BILTEST: Fortsatt gir staten sekssifret kronebeløp i miljøstøtte til dem som kjøper råsterke og blytunge luksus-SUV-er, bare de har stikkontakt i tillegg til drivstofftank. Bil Autofil har testet to nyheter mot en etablert: BMW X5, Mercedes GLE mot Volvo XC90.


BMW M340i

PRØVEKJØRT: BMW M340i er det «folkelige» alternativet til M3.


BMW staker ut fremtidskursen

Denne uken har BMW Group presentert sin strategi for fremtiden. Entusiaster som har slitt med å akseptere diesel, firere og turbo vil trolig sette kaffen i halsen av dette budskapet. Snart er det kun elektrisk tilbake.


Første ekte BMW i4

Frem til nå har vi kun sett den som konsept, men her får du de første offisielle bilder av den kommende BMW i4 i produksjonsdrakt.


BMW åpner for bestilling av iX

Den virkelige store nyheten fra BMW i år er den elektriske SUV-en iX. Her får du alt som er verd å vite om den spennende nykommeren.


Nye elbiler i kø hos BMW

SPIONBILDER: BMW er i ferd med å utvikle neste generasjon X1. Mest interessant for Norge er at den også kommer som elbil.