BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

BMW

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Kina-BMW på strøm

PRØVEKJØRT: Kan Kina-bygde iX3 bli like viktig for BMW som i3 har vært siden 2014? Svaret foreligger ett år fram i tid. Spørsmålet er om det i 2021 holder med kun bakhjulsdrift på en elektrisk SUV!


Ny BMW 2-serie Coupé

BMW M2 sørget for en solid oppblomstring av M-salget i Norge for fem år siden. På Goodwood viser BMW arvtageren til den sportslige kompaktmodellen.


BMW på hydrogensporet

BMW starter nå uttesting av en prototyp med brenselceller på vei. I 2022 skal den bygges i et begrenset opplag.


Facelift for BMW X3

X3 er blant BMWs viktigste modeller på i Norge og globalt. Nå får den et midtlivs ansiktsløft og tekniske oppgraderinger.


Siste tilskudd til BMW 4-serien

BMW lanserer nå det mest familievennlige alternativet for de som ønsker en 4-serie med forbrenningsmotor.


Så mye skal BMW i4 koste

Med i4 lanserer BMW et alternativ for dem som ønsker utslippsfri kjøreglede. Her får du priser og data for de to første variantene.


BMW iX: De viktige detaljene

Dersom du er venter på flere detaljer rundt BMWs nye flaggskip får du dem her. Dette er BMW Norges pressemelding om iX.


Bilindustriens syvende underverk?

Nå slippes neste porsjon iX-detaljer fra BMW. Det er fremdeles mye vi ikke vet, og – egentlig – altfor mye vi vet.


Snart klar for ny 2-serie coupé

SPIONBILDER: Snart skal BMW lansere en ny generasjon 2-serie coupé. Nå slipper de litt info for å bygge opp entusiasmen.


Framtid vs. tradisjon

BILTEST: Når Lexus i løpet av høsten lanserer den første bilmodellen med elmotor, er de så opptatt av å skåne kundene at de tar dem under begge armene og løfter dem forsiktig inn i den elektrifiserte teknologien. BMW gjorde det motsatte med i3.


BMW fester grepet

Nye BMW M3 og M4 er nettopp ankommet det norske markedet i to forskjellige utgaver. Men nå kommer nye alternativer som er bedre tilpasset våre klimatiske forhold.


Ladbare drømmer

BILTEST: Fortsatt gir staten sekssifret kronebeløp i miljøstøtte til dem som kjøper råsterke og blytunge luksus-SUV-er, bare de har stikkontakt i tillegg til drivstofftank. Bil Autofil har testet to nyheter mot en etablert: BMW X5, Mercedes GLE mot Volvo XC90.


BMW M340i

PRØVEKJØRT: BMW M340i er det «folkelige» alternativet til M3.


BMW staker ut fremtidskursen

Denne uken har BMW Group presentert sin strategi for fremtiden. Entusiaster som har slitt med å akseptere diesel, firere og turbo vil trolig sette kaffen i halsen av dette budskapet. Snart er det kun elektrisk tilbake.


Første ekte BMW i4

Frem til nå har vi kun sett den som konsept, men her får du de første offisielle bilder av den kommende BMW i4 i produksjonsdrakt.


BMW åpner for bestilling av iX

Den virkelige store nyheten fra BMW i år er den elektriske SUV-en iX. Her får du alt som er verd å vite om den spennende nykommeren.


Nye elbiler i kø hos BMW

SPIONBILDER: BMW er i ferd med å utvikle neste generasjon X1. Mest interessant for Norge er at den også kommer som elbil.


BMW lover dynamiske egenskaper

BMW har alltid vært kjent for den fine miksen av komfort og dynamiske kjøreegenskaper. Dette ligger også som fundament for den kommende i4.


Råeste BMW M5 noensinne

BMW lanserer nå en ny variant av M5 for dem som frivillig gir slipp på litt komfort for å få mer ekstreme ytelser og kjøreegenskaper.


BMW i3 (2013-)

BRUKT: Den stygge andungen er blitt en salgssvane – som nå også er ettertraktet som brukt. Det viktigste spørsmålet i bruktbilnavigeringen, er kanskje hvor lang rekkevidde du egentlig trenger.


BMW iX infotainment

BMW har en infotainment-løsning som har dannet mønster for andre bilprodusenter. Nå lanseres en ny generasjon av det intelligente systemet.


Familievennlig kjøreglede

SPIONBILDER: Så langt har BMW presentert den nye 4-serien i to karosseriformer. Her er den tredje og mest familievennlige.


- Så deilig

PRØVEKJØRT: Glem alt du har hørt om at BMW først og fremst er sportslige biler. I 530e er det så komfortabelt at du vil flytte inn.


På snikvisitt i Norge

Det er nesten et år til de første bilene får møte sine kunder, men BMW iX har allerede vært flere ganger i Norge.


Bærekraft-honnør til BMW

BMW er kåret til verdens mest bærekraftige bilprodusent av Dow Jones. Nå skal det satses enda hardere på elektrisk mobilitet.