BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Buick

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Buick med elektrisk soft-roader

På Beijing-utstillingen møtte Buick med to nyheter. Deres Enspire var den mest spennende. Elektrisk SUV på stylter. Og produksjonsbilen Velite 5 kommer til ny versjon.


Buick-glede på OMS

Gled deg til tre av landets flotteste Buick-modellene når et av verdens eldste bilmerker inntar Oslo Motor Show. Disse tre har aldri vært stilt ut sammen noen gang i Norge.


Buicks kinesiske PHEV

Uten særlige fanfarer debuterer en Asia-designet plugin-hybrid fra Buick på bilutstillingen i Guangzhou.


Buicks Camaro

Biler som dette er ikke skapt med tanke på det norske avgiftssystemet. Men amerikanerne elsker dem, og det er lett å forstå.


Amerikas takløse Astra

Snø utenfor dempet ikke begeistringen for den nye Buick Cascada.


Buicks kinesiske Opel

Overraskelser på bilutstillinger er det langt mellom. Buicks Avenir var en slik.


Fremtidsvisjon fra Buick

I en verden hvor tidsperspektivet fra konseptbil til produksjon stadig virker kortere, er det greit med noen virkelige drømmer.


Buick med motstøy

Mange kjenner teknologien fra hodetelefoner som fjerner flystøy. Men prinsippet anvendes også i bilindustrien.


Buicks nye Opel

Omtrent samtidig som GMs designsjef trakk teppet av den nye Buick Encore kom det en pressemelding om Opels nye Mocca. Tilfeldig? Neppe.


Inni er de IKKE like

Litt dristig, kanskje, av Buick å kalle deres Los Angeles LaCrosse for en konseptbil. Er nye 20-tommere nok? Men det er inni det virkelig skjer.


Buick forutser

Envision kaller Buick sitt Shanghai-konsept – men hva det er de envisjonerer – forutser – er ikke godt å si. At alle skal rappe Mazdas designspråk, kanskje?


Utfordrer Audi og Lexus

Her er en av nyhetene de som besøker Detroit-utstillingen kan se nærmere på fra neste uke.


GM passerer to millioner - i Kina

General Motors er største bilprodusent i Kina. Nå passerer de to millioner biler i året.


Fra OPC til Buick

Regal er en Opel Insignia kledd ut som en Buick. Her er utgaven som skal få adrenalinet til å bruse.


Buicks Detroit-debutant

Nå har jeg ikke sett noen av dem i virkeligheten, men det skulle ikke forundre meg om Buicks nye LaCrosse tok innersvingen på den nye E-Klassen. Hva utseendet angår i hvert fall.


Hjelp til GM-banken

Romjulsdagene gikk over uten at noe var klart rundt GMAC, GMs kreditt-selskap. Fredag i forrige uke var deadline for et gjeld-mot-cash forslag, som skulle kunne gi GMAC bankstatus. Finansieringsmålet var definitivt ikke nådd.


Uovervinnelige Buick

I år kommer vel Buick til å selge flere biler i Kina enn i USA. Derfor er det kanskje ikke underlig at dette GM-merket kommer opp med noen oppsiktsvekkende presentasjoner når det er Show-time i Beijing.


Stor Buick-innsats i Kina

Rett foran Shanghai-utstillingen viste Buick en ny, kinesisk Park Avenue. Bare for å lure oss – det var konseptbilen Riviera som ble utstillingens dronning.


Mellom Paris og Detroit

Fra neste uke skal vi boltre oss i nyheter fra Paris-utstillingen og i januar retter vi søkelyset mot Detroit. Men mellom disse gigantene arrangeres bilutstillingen i Los Angeles.


Mot nytt stor-GM?

Er det noen som har erfaring i sammenslutninger, så er det General Motors. Hele selskapet er jo tuftet på sammenslåinger. Nå vinker en ny muligheter i det fjerne. Renault/Nissan pluss Generalen.


Buicks nye enklave

Hvorfor kaller man en bil for Enclave – uansett hvor mye crossover den er? De eneste som kan forbinde noe positivt med en enklave, er de som ikke vet hva det betyr.


GM på Sema

GM’s biler er inspirasjonskilde for en rekke tunere og tilbehørsleverandører på årets Sema utstilling. Her er noen av utstillingsobjektene som står i Las Vegas i disse dager.


Nytt håp fra Buick

Det er lenge siden Buick kom med en ny modell med V8-motor under panseret. I Chicago skjedde det, Lucerne het den og den kommer i butikkene til sommeren.


Den nye Kina-Buicken: Holden

Heldigvis kan vi igjen bringe nytt fra Australia for alle våre tilhengere av biler derfra. Da GM i Kina skulle lage en ny limousine, som skal badges Buick, valgte de Holden Statesman / Caprice, i stedet for å konstruere noe nytt.


Fremtid fra Buick?

Den har lekre linjer, plass for fire og deler plattform med en stor fremtids-Opel. Sannsynlighet er stor for at Buick Velite blir salgsvare i en relativt nær fremtid.