BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Polestar

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Volumselger på gang hos Polestar

SPIONBILDER: Forrige uke viste de det elegante O2-konseptet, og i løpet av året skal en stor SUV debutere. Men her tester Polestar ut en ny modell som kan bli volumselger i Norge.


Polestars nye konsept har innebygget drone

Polestar har i dag presentert sitt andre konsept – en elektrisk roadster med glasstak.


Polestar senker prisene

Konkurransen i elbilmarkedet er knalltøff om dagen. Nå senkes prisen på Polestar 2 Single Motor med inntil 40.000 kroner.


Polestar 3 skal produseres i USA

Polestar annonserer at deres første SUV skal produseres i USA, men kun for det amerikanske markedet.


Polestar utvider tilbudet

Polestar har fått en meget god mottagelse på det norske markedet. Nå ønsker de å tiltrekke seg enda flere kunder ved å tilby valgfri drivlinjer og pakker.


Polestar: Ingen snarveier til klimamål

Polestar har som mål å lage sin første virkelig klimanøytrale bil i 2030. Uten å plante trær.


Et stjernetreff

PRØVEKJØRT: Bli med på stjernetreff og møt Polestar 2. Om kundene finner fram til Polestar og det svensk/kinesiske selskapet makter å levere, så leverer i det minste bilen på det meste som skal til for å bli en storselger.


Ny Polestar på vei

Man kan lure på om folkene bak Polestar vet hva ordet Precept egentlig betyr. Nå skal den i hvert fall i produksjon – men kanskje under et annet navn.


Polestar legger opp til smidig lading

Like før de starter utlevering av sine første biler forteller Polestar at de har inngått samarbeid med Circle K Norge og Easee.


Tesla-killer Polestar 2 er her i august, men hvor lett blir den å få tak i?

I august er Polestar 2 her. Den svensk-kinesiske elbilen med Volvo XC40 i bunnen fyller det meste av bruksfunksjonsgapet mellom elbiler og fossilbiler.


Polestar åpner Space nummer to

Det elektriske bilmerket Polestar åpnet i oktober 2019 sitt første visingssenter i Oslo, kalt Space. Nå er de også klare for Trondheim.


Ny stjerne fra Polestar

Polestar kommer til å delta i Genève, blant annet med en flunkende ny konseptbil. Det legges vekt på bærekraft og menneske-maskin-interface. Hva ellers er nytt?


Elbil med hengervekt på 1500 kg

Vi har fått den servert i flere omganger, men nå, like før produksjonen starter får nordmenn som har snust på Polestar 2 et par viktige meldinger.


609 hk og Volvo Concept Coupé i bunnen på Polestars første modell

Selv med 609 hk under panseret er 1.665.000 kroner ganske mye for en bil fra et kinesisk merke knapt noen har kjørt, få kjenner til og som ennå ikke har et serviceopplegg å vise til i Norge. Men det hjelper for Polestar å ha Volvo i bunnen og i ryggen.


I dag åpner Polestar Space i Oslo

Hysj, du skal få følelsen av å komme inn på et kunstgalleri når du entrer Europas første Polestar Space, midt i kvadraturen i Oslo.


Polestar annonserer priser

Polestar har nå kunngjort prisen på sin kommende Tesla 3-utfordrer. Selv i en påkostet lanseringsutgave kommer den godt ut prismessig.


Polestar på Norgesturné

Snart skal Polestar ut på en liten turné for å vise frem sin nye modell til interessenter i Norge.


Polestar utfordrer Tesla

Volvos elbilmerke, Polestar, viser i dag frem sin andre modell – en direkte utfordrer til Tesla Model 3.


Polestar, et bygg nærmere

Vi har vært med på åpningen av Polestars hovedkvarter i Göteborg. Vi visste at bil-innholdet i presentasjonen ville bli magert så vi kjørte likegodt ned i en Polestar.


Nå kan du stille deg i Polestar-kø

Volvo har nå åpnet for å kunne reservere en Polestar 1 i 18 land. Og heldigvis for norske interessenter – vi er med i første pulje.


Volvos nye bilmerke

Polestar blir et eget spydspiss-merke for elektrifiserte biler under Volvo Car Group. Bilene skal produseres på Polestars nye fabrikk i Kina og bli levert til kundene på en helt ny måte.


Kraftpakke fra Polestar

Volvo Car Group har i dag verdenslansering av den første "high end"-modellen fra sitt nye merke Polestar - en ladbar hybrid med inntil 150 km batterirekkevidde. Polestar 1 kan bestilles allerede nå.