BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Isuzu

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Drømmen om pickup

PRØVEKJØRT: Noen drømmer om fete sportsbiler, jeg drømmer om pickup.


Arctic Trucks klar med ny Isuzu

Spesialistene hos Arctic Trucks er nå klar til å levere nye Isuzu D-MAX i spesialutgave for den som ønsker en helt spesiell pickup.


Setter inn støtet med ny Isuzu D-Max

Et halvt år etter at den utgående versjonen av Isuzu D-Max ble sluttsolgt, er den populære pickupen tilbake i ny utgave.


Isuzu lanserer ny D-Max

En av Norges mest populære pickuper kommer nå i ny utgave. Norge er blant de første landene som får tilgang til bilen.


Ny Isuzu D-Max klar for Norge i 2020

Tross sin modne alder hevder Isuzu D-Max seg fortsatt i toppen av pickupsegmentet i Norge. Nå kommer snart en helt ny versjon.


Spionbilder: Ny Isuzu D-Max på gang

Trolig får vi se tredje generasjon av den populære pickupen i 2020.


Den moderne arbeidshesten

BILTEST: I riktig gamle dager var det hesten som gjorde jobben når tunge lass skulle flyttes. Nå har hesten fire hjul og lasteplan. Pickupen er det moderne menneskets arbeidshest.


D-Max i ny drakt

Isuzu D-Max har herjet salgstoppen i pickupsegmentet i Norge lenge. Nå lanseres den populære arbeidshesten i en fornyet utgave.


100-åringen Isuzu spurtet til seier

Riktignok er det i 2016 Isuzu fyller 100 år, men merket gjennomførte en enorm spurt i desember. Det førte modellen D-Max til toppen av registreringsstatistikken for pickupsegmentet.


Bildrama i tjukke skogen

PICKUPTEST: - KLONK! hører jeg bak meg et sted inne i skogen. Den ekle tunge lyden av metall mot stein. Det høres dyrt ut.


Trekker enda tyngre

VAREBIL: Den fra før svært robuste D-Max øker tillatt hengervekt med 200 kilo.


Nå er nye D-Max her

VAREBIL: Fra Thailand til Hadeland. Europapremieren for venstrerattede D-Max sto faktisk i et grustak ved Eggemoen.


Første smakebit av nye D-Max

VAREBIL: YrkesBil har vært i pickupenes mekka for å prøve nye Isuzu D-Max. Snart kommer den til Norge - med disse prisene.


Nye tider i arbeiderklassen

BILTEST: Du trenger ikke å være håndverker eller gårdbruker for å ha glede av en pickup. Den er tøff, praktisk og solid, men frem til nå også litt gammeldags. Nye Volkswagen Amarok vil gjøre noe med det. Vi lot nykommeren bryne seg på de sju viktigste konkurrentene i Norges største pickup-test.


Isuzu girer mot Amarok

PICK-UP: Mens vi venter på neste års Amarok, pynter dagens Isuzu på fjærene. Men hva er egentlig nytt?


Tipp og vinn en pickup

Nå kan du delta i en gratis tippekonkurranse i regi av Isuzu. Premien er en splitter ny pickup til 300.000 kroner.


Kollisjonsslakt for pickuper

Isuzu D-Max og Nissan Navara pickup får strykkarakter i en ny EuroNCAP kollisjonstest. Importørene smeller tilbake mot testene og EuroNCAP.


Ny motorunion

Når man trenger ekspertise, går man til ekspertene. Derfor har store Toyota nå henvendt seg til lille Isuzu.

Fullverdig utfordrer


På Bilutstillingen i Lillestrøm reintroduseres bilmerket Isuzu på det norske markedet – vi kjørte det første eksemplaret i Norge.


Isuzu skal bli nummer 1

Et nytt bilmerke relanseres i Norge. Isuzu skal selges av Suzuki. Bilene kommer fra Thailand og det er bare pickups – foreløpig.


Isuzu vil ha ny norsk importør

Frankfurt (BilNorge.no): Isuzu jakter på ny norsk importør. Selskapet er ikke lengre en integrert del av GM-familien og produksjonen av biler skjer i økende grad i Thailand.


Flint bygger japansk

Noe mer amerikansk, noe mer GM enn Michigan-byen Flint, er vanskelig å finne. Skjønt – nå skal det rulle Isuzuer ned fra samlebåndet!


Kreativt i Tokyo

Underlig at ikke fagpressen går i kø rundt på årets Tokyo-utstilling. Makan til kreativt overflødighetshorn. Så mange hybrid-løsninger vil du ikke se på personbiler før om seks år. Heldigvis vil YrkesBil komme med reportasje derfra. Men akkurat denne vil vi ikke vente med. Møt Isuzus FL-4.


D-Max debuterer

Under Tokyo-utstillingen beskrev GM-sjefen Rick Wagoner en kommende Isuzu-truck som det aller viktigste samarbeidsprosjektet mellom de to etter alle de 30 år de to selskapene har jobbet sammen. Ingen visste riktig hva han snakket om, men nå er D-Max i ferd med å debutere.


ISUZU

Isuzus historie er en av de mest kompliserte innen japansk bilindustri. Tokyo Gasu Denki startet produksjon av sin Ishikawajima “A” lastebil i 1918, inngikk samarbeidsavtale med den engelske bilfabrikken Wolseley i 1920, og bygde Wolseleys personbilmodell A9 på lisens fra 1922. Men med det store jordskjelvet og de påfølgende brannene i Tokyo året etter, ble både fabrikken og det den inneholdt fullstendig tilintetgjort.