BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Jaguar

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Jaguars kampanjestunt

PRØVEKJØRT: Da salget av Jaguar I-Pace av ulike årsaker stupte, kom kampanjemodellen EV320 med 80 hk svakere motor og 110.000 kroner lavere pris. Det blir vanskelig å skru prisen opp igjen.


Jaguar Land Rover tror på brenselceller

Jaguar Land Rover er i ferd med å utvikle en prototyp med brenselceller basert på Defender. Bilen skal på veien i løpet av inneværende år.


Sommeråpen Type

PRØVEKJØRT: Det er aldri for sent å reise i opplevelser. Jaguar F-Type Convertible hjelper deg å gjøre reisen til selve målet.


Valgets kval: hvilken C-Type?

Du vil gjerne ha en ny C-Type. Men skal du velge den skotske – det var de som vant Le Mans i 1953, eller skal du velge originalen, den som kommer fra Jaguar? Begge byr på flunkende nye biler.


Jaguar med ekstremt konsept

Jaguar kommer med sin første konseptbil på syv år. Her har de tatt en skikkelig snarvei.


Jaguars minste SUV oppdateres

Jaguar lanserer nå en oppdatert utgave av E-Pace. Viktigst for Norge er at den kommer som ladbar hybrid.


Jaguar oppdaterer

Jaguar har oppdatert XE og XF. De viktigste nyhetene finner vi under panseret og i interiøret.


Jaguar gir oss «hans og hennes» E

Det begynner å bli vanskelig å finne på noe nytt innenfor rekreasjonenes område. Men Jaguar har funnet en original 60-års vri. Et sett «nye» E-Typer. Hans og Hennes.


Facelift for Jaguars første SUV

Tiden er moden for en midtlivs oppgradering av Jaguars første SUV. Også her gjør strøm sitt inntog.


Autonomi for de bilsyke

Jaguar Land Rover er midt oppe i et program der de skal lære selvkjørende biler å oppføre seg skikkelig slik at de om bord ikke skal bli bilsyke.


Reservedel med prestisje

Bestiller du delenummer C22250 fra Jaguar får du en reservedel som du kan ha stående i stua som et annet kunstverk.


Jaguar oppgraderer I-Pace

Jaguars suverene bestselger i Norge får nå oppgraderinger som vil glede dem som lader hjemme.


De store elbilers år

BILTEST: Dette er året for de store elbilene. Tesla Model S og X var der allerede, men så kom Jaguar I-Pace sent i 2018 og mer enn tidoblet salget for Jaguar i Norge. Nå har e-tron løftet Audi til gamle høyder, mens Mercedes ikke kan få EQC fort nok. For en deilig moms- og avgiftsfri verden.


Ny XJ, først elektrisk

SPIONBILDER: Jaguars flaggskip gikk ut av produksjon i fjor, men når den kommer tilbake blir den elektrisk.


Jaguar tenker flexi-plattform

Da Jaguar Land Rover inviterte til et nytt bidrag til sin Destination Zero var det kanskje gode grunner for å vente enda et boring forslag til hvordan verden kan bli sikrere og renere. I stedet ble det en skikkelig overraskelse.


Tesla i klørne på Jaguar

BILTEST: Jaguars nye I-Pace og Tesla Model X har ikke stort annet felles enn at de begge er elektriske og trekker på alle hjul.


Ansiktsløft for F-Type

Jaguar har foretatt en midtlivs oppdatering av F-Type. Sjeldent er ansiktsløftet så markant som her.


Jaguar-motgang, men klare planer

I årets første kvartal (avvikende forretningsår) var det mye rødt for Jaguar Land Rover. Men planene fremover er klare og aggressive.


Listers hårete føner

Lister har gjort oppsiktsvekkende ting med Jaguar i mer enn 60 år. Den gangen la Brian Lister en D-Jag motor i en av sine sportsracere. Nå tar de hele og ferdige Jaguarer og masserer dem til 666 hestekrefter.


Facelift for Jaguar XE

Jaguar foretar et midtlivs ansiktsløft på sin 3-serieutfordrer, XE. Dermed blir den mer på nivå med øvrige familiemedlemmer.


Mest solgt i Nederland

Det er ikke bare i Norge elbilene får så mye offentlig støtte at bilmarkedet blir fullstendig snudd på hodet.


F-Type i rally-løypa

I forbindelse med feiringen av 70 år med XK-motoren har Jaguar gjort noe såpass underlig som å bygge opp åpen F-Type til rally-bil. Hvorfor deltok de aldri i Safari?


Jaguar ser frem – og tilbake

Jaguar er flinke til å kombinere litt fremover med litt bakover. De introduserte høstens motefarger, samtidig som de minnet oss om litt fortid, på bilutstillingen i Paris.


Klassekampen

BILTEST: Er Volvo nå fullt på høyde med konkurrentene? For å finne ut av dette tok vi nye XC60, helt nye BMW X3 og stilige Jaguar F-Pace gjennom et tverrsnitt av det norske veinettet ned til Lista. Reisen gav oss overraskende mange interessante funn. Volvo har blitt dyrt, men har det blitt deilig? Vi lar nye XC60 bryne seg på helt nye BMW X3 og stilige Jaguar F-Pace.


Jaguar E – for Elektrisk

Hvorfor i all verden, er det opplagte spørsmålet! Jaguar reiser til Pebble Beach og har med seg en nesten 60 år gammel bil som de har satt en moderne elmotor i. Hvorfor i alle dager?