BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Jaguar

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Jaguar oppdaterer

Jaguar har oppdatert XE og XF. De viktigste nyhetene finner vi under panseret og i interiøret.


Jaguar gir oss «hans og hennes» E

Det begynner å bli vanskelig å finne på noe nytt innenfor rekreasjonenes område. Men Jaguar har funnet en original 60-års vri. Et sett «nye» E-Typer. Hans og Hennes.


Facelift for Jaguars første SUV

Tiden er moden for en midtlivs oppgradering av Jaguars første SUV. Også her gjør strøm sitt inntog.


Autonomi for de bilsyke

Jaguar Land Rover er midt oppe i et program der de skal lære selvkjørende biler å oppføre seg skikkelig slik at de om bord ikke skal bli bilsyke.


Reservedel med prestisje

Bestiller du delenummer C22250 fra Jaguar får du en reservedel som du kan ha stående i stua som et annet kunstverk.


Jaguar oppgraderer I-Pace

Jaguars suverene bestselger i Norge får nå oppgraderinger som vil glede dem som lader hjemme.


De store elbilers år

BILTEST: Dette er året for de store elbilene. Tesla Model S og X var der allerede, men så kom Jaguar I-Pace sent i 2018 og mer enn tidoblet salget for Jaguar i Norge. Nå har e-tron løftet Audi til gamle høyder, mens Mercedes ikke kan få EQC fort nok. For en deilig moms- og avgiftsfri verden.


Ny XJ, først elektrisk

SPIONBILDER: Jaguars flaggskip gikk ut av produksjon i fjor, men når den kommer tilbake blir den elektrisk.


Jaguar tenker flexi-plattform

Da Jaguar Land Rover inviterte til et nytt bidrag til sin Destination Zero var det kanskje gode grunner for å vente enda et boring forslag til hvordan verden kan bli sikrere og renere. I stedet ble det en skikkelig overraskelse.


Tesla i klørne på Jaguar

BILTEST: Jaguars nye I-Pace og Tesla Model X har ikke stort annet felles enn at de begge er elektriske og trekker på alle hjul.


Ansiktsløft for F-Type

Jaguar har foretatt en midtlivs oppdatering av F-Type. Sjeldent er ansiktsløftet så markant som her.


Jaguar-motgang, men klare planer

I årets første kvartal (avvikende forretningsår) var det mye rødt for Jaguar Land Rover. Men planene fremover er klare og aggressive.


Listers hårete føner

Lister har gjort oppsiktsvekkende ting med Jaguar i mer enn 60 år. Den gangen la Brian Lister en D-Jag motor i en av sine sportsracere. Nå tar de hele og ferdige Jaguarer og masserer dem til 666 hestekrefter.


Facelift for Jaguar XE

Jaguar foretar et midtlivs ansiktsløft på sin 3-serieutfordrer, XE. Dermed blir den mer på nivå med øvrige familiemedlemmer.


Mest solgt i Nederland

Det er ikke bare i Norge elbilene får så mye offentlig støtte at bilmarkedet blir fullstendig snudd på hodet.


F-Type i rally-løypa

I forbindelse med feiringen av 70 år med XK-motoren har Jaguar gjort noe såpass underlig som å bygge opp åpen F-Type til rally-bil. Hvorfor deltok de aldri i Safari?


Jaguar ser frem – og tilbake

Jaguar er flinke til å kombinere litt fremover med litt bakover. De introduserte høstens motefarger, samtidig som de minnet oss om litt fortid, på bilutstillingen i Paris.


Klassekampen

BILTEST: Er Volvo nå fullt på høyde med konkurrentene? For å finne ut av dette tok vi nye XC60, helt nye BMW X3 og stilige Jaguar F-Pace gjennom et tverrsnitt av det norske veinettet ned til Lista. Reisen gav oss overraskende mange interessante funn. Volvo har blitt dyrt, men har det blitt deilig? Vi lar nye XC60 bryne seg på helt nye BMW X3 og stilige Jaguar F-Pace.


Jaguar E – for Elektrisk

Hvorfor i all verden, er det opplagte spørsmålet! Jaguar reiser til Pebble Beach og har med seg en nesten 60 år gammel bil som de har satt en moderne elmotor i. Hvorfor i alle dager?


I-Pace leverer varene

OSLO: Endelig er I-Pace kjørt på norsk jord, og inntrykket er veldig bra.


Jaguar på toppen

For en herlig samling Jaguarer fra inn- og utland som var samlet på Soria Moria – toppen av Oslo i dag. Anledningen var klubbens 40-årsjubileum. Her kommer en gratulasjon og en veldig privat hilsen.


Null til tusen på halvannen måned

Halvannen måned etter den offisielle introduksjonen har salget av Jaguar I-Pace allerede passert 1000 eksemplarer i Norge.


Jaguar hever SUV-listen

Jaguar er i en skikkelig flow for tiden. De tok heller ikke noen pause i påsken. I New York viste de sin Super-SUV, og fortalte om et spennende samarbeid.


Rocka rekord fra Jaguar

Jaguar har satt imponerende Norges-rekord. I uthaling av bilintroduksjon. Ved hjelp av en rockestjerne.


Julekveld for Jaguar-fans

Så kom selve julekvelden for noen tusen norske Jaguar-fans. Torsdag kveld ble I-Pace avduket, like lekker som konseptbilen vi har møtt tidligere.