BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Mercedes-Benz

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Komfortabel, sprek og tørst

PRØVEKJØRT: Du legger miljøalibiet bak deg idet du forlater byen i en Mercedes-Benz GLC 300e.


Nesten to år forsinket: AVTR til Europa

Mercedes-Benz viste sin tankebølgestyrte fremtidsbil i Las Vegas i fjor. På IAA i München fikk de endelig anledning til å vise den hjemme i Europa.


Maybach på (foreløpig) SUV-topp

Selvfølgelig er en Über-SUV fra Mercedes en virkelig non-brainer. Vi bare ventet på at den MÅTTE hende. Og da er det like logisk å døpe den Maybach. Møt palass-utgaven av EQS.


Schwarzenegger-ønske oppfylt

Vi kan like godt tro på Mercedes-Benz når de sier at hele modell-linjen skal elektrifiseres. Nå forteller de at heller ikke G-klassen skal holdes utenfor. Tekniske detaljer mangler, men utseendet er det ikke noe å si på.


Flottere elbil enn digre Mercedes EQS får du ikke kjøpt i dag

Så er Mercedes EQS her, i det minste i ett eksemplar. Og snart kommer flere av den flotteste elbilen noen til nå har satt i masseproduksjon. Med startpris på 935.000 kroner koster den også mer enn Mercedes-flaggskipet S-klasse – om man ser bort fra engangsavgifter og moms. For slike ekle avgifter slipper man fortsatt helt unna på selv de dyreste elbilene.


Mercedes-AMG går elektrisk

Ingen vei utenom – selv for en muskelbilprodusent som AMG er fremtiden elektrisk. Her er deres første bil ut.


Her kommer den elektriske E-Klassen

Kun kort tid etter lanseringen av toppmodellen EQS, er allerede neste modell fra Mercedes-EQ klar. Mercedes-Benz EQE debuterer på bilutstillingen i München og kommer til Norge sommeren 2022.


Ny muskelbil fra Mercedes-AMG

Mercedes-AMG lanserer nå en hybrid versjon av sin firedørs coupé. Hensikten er mer enn å redusere forbruket og er et spark på leggen til Porsche.


Endelig: Mercedes-AMG Project ONE er på plass!

Ikke bare får du se den etterlengtede hyperbilen fra Mercedes AMG i produksjonsklar versjon. Du skal også få lov til å kjøre den. Velg akkurat den kjørmodus du vil, og trå til. På skjerm, selvfølgelig.


Ny «terrengvogn» fra Mercedes

Mercedes-Benz lanserer nå løsningen for dem som ønsker bedre fremkommelighet enn de får i en tradisjonell stasjonsvogn, men som ikke ønsker SUV.


Her er neste generasjon GLC

SPIONBILDER: Selv om Mercedes satser tungt på elbiler i årene fremover, har de også nye fossilmodeller under utvikling. Bilen på bildene skal erstatte en norsk volumselger.


Snart kan du bestille EQS

Den 17. august åpner Mercedes-Benz for bestilling av den nye luksusmodellen EQS. Prisene starter på 935.000 kroner.


Nytt tilskudd til C-Klassen

SPIONBILDER: Så langt har Mercedes kun tilbudt E-Klasse i All Terrain-versjon, men snart kommer et nytt alternativ for dem som klarer seg med litt mindre plass.


Endelig bilmesse igjen

For første gang på nesten to år skal det igjen arrangeres en internasjonal bilutstilling i Europa. Nærmere bestemt i München.


Styggraske familiebiler

BILTEST: 306 Mercedes-dieselhester og 390 Volvo-bensinhester. Det går virkelig unna når kreftene slippes løs i ladehybridene Mercedes C 300de og Volvo V60 T8. Men hvor miljøvennlige er egentlig disse bilene? Og er miljøvennlighet egentlig viktig for kundene?


Mercedes til prisen av en Skoda

BRUKTBIL: Ikke at Skoda er dårlig, men de prises ofte noe lavere enn premiummerket Mercedes.


Helelektrisk Mercedes i 2030 – nesten

Mercedes skal som stadig flere av konkurrentene bli helelektrisk mot slutten av dette tiåret. Riktignok legger de til et «der markedsforholdene tillater det», så helt slutt på bensin og diesel blir det nok ikke.


Alt-i-ett-bilen

PRØVEKJØRT: I kategorien «biler som kan fylle alle roller» stiller Mercedes-AMG GLE 53 4MATIC+ sterkt.


Mercedes utvikler ny nisjemodell

SPIONBILDER: Mercedes har et uttalt mål om å redusere antall modeller, ikke minst gjelder det biler med begrenset salgspotensial. Likevel finner de plass til en ny modell som skal på markedet om et par år.


Mer krefter fra færre sylindre

SPIONBILDER: En ny generasjon Mercedes C-Klasse er på vei mot Norge. Her er ferske bilder av den kommende toppmodellen fra AMG.


Nytt alternativ for storfamilien

Mercedes-Benz eVito Tourer Long Range kan frakte inntil 9 personer, og har en rekkevidde på opptil 366 kilometer (WLTP). Hurtiglading på 110 kW sørger for at bilen lades fra 10 til 80% på rundt 45 minutter. Prisene starter på 552.900 kroner.


Mercedes-AMG oppdaterer stilikon

Tiden er inne for en midtlivs-oppdatering av Mercedes-AMG GT 4-dørs Coupé. Det innebærer nye motorer og flere valgmuligheter.


Her er AMGs første elbil

SPIONBILDER: Mercedes-AMG starter på øverste hylle når de lanserer sin første elbil. Her er deres vri på EQS.


Eksklusiv elektrisk varebil

Den norske Mercedes-Benz-importøren ser markedspotensial for EQV på grønne skilter. Prisen starter på tett oppunder 700.000 kroner.


Toppen av S-Klassen

Nå starter salget av Mercedes-Maybach S-Klasse i Tyskland. Her et det baksetet som virkelig gjelder.