BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Tesla

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Tesla Model Y – best-selger foran Model 3?

Endelig er Tesla Model Y her. Men kom den tidsnok til å bli årets bestselger, eller er Teslas plan å doble med Model 3 og Model Y? Tesla gir som vanlig ingen svar, men har signalisert at det kommer mange båtlaster utover høsten, også fra Kina.


Tilbake for nytt rekordforsøk?

SPIONBILDER: Tesla er på Nürburgring med en Model S Plaid. Trolig skal de forsøke å banke Porsches Taycan-rekord.


Model Y-rush til høsten

Mange nordmenn venter med lengsel på den stadig utsatte Tesla Model Y. Nå er det lys i tunnelen.


Du kan trygt dra på norgesferie med Tesla

Denne uken åpner Tesla en Supercharger-stasjon i Honningsvåg. Dermed dekker de Norge på langs med sitt hurtigladenettverk – fra Lindesnes til Nordkapp.


Musk presenterte ny toppmodell

På en event med en knippe inviterte gjester som ble sendt live over Internett avslørte Elon Musk detaljer om den nye toppmodellen – Model S Plaid.


Tesla vil ha enda større del av kaka

Tesla Model 3 er Norges suverent mest solgte bilmodell om vi summerer tallene fra 2019 frem til i dag. Nå tar Tesla grep som kan gi dem innpass i et helt nytt segment.


Tusen muligheter for å lade en Tesla

Tesla forteller at de har passert 1000 ladestolper i Norge. Og mange flere kommer til i løpet av året.


Dyrere å lade, men flere muligheter

Tesla øker prisene på sine Superchargere. De planlegger å utvide med 30 nye stasjoner inneværende år.


Én foran Musk

Elon Musk startet med en åpen bil, og har en annen åpen klar for lansering. Men hvis han vil ha en åpen fireseters versjon må han til Modena.


Superrask Tesla med lang rekkevidde

Etter nattens ordinære generalforsamling i Tesla dro Elon Musk et nytt kort ut av ermet.


Fremtiden er kompakt

Elon Musk har antydet at en kompaktmodell ligger i Teslas fremtidsplaner. Vår illustratør gir oss sitt syn på fremtiden.


Nærmere bunnen kommer du ikke

Tesla plasserer seg helt i bunnen av J.D Powers kvalitets-statistikk. Men resultatet er «uoffisielt»


Model 3 Cabriolet

Newport Convertible Engineering har tatt taket av luksus-sedaner de siste 40 årene. Også tidligere Teslaer. Nå har de gjennomført operasjonen på en Model 3 også.


De store elbilers år

BILTEST: Dette er året for de store elbilene. Tesla Model S og X var der allerede, men så kom Jaguar I-Pace sent i 2018 og mer enn tidoblet salget for Jaguar i Norge. Nå har e-tron løftet Audi til gamle høyder, mens Mercedes ikke kan få EQC fort nok. For en deilig moms- og avgiftsfri verden.


Folke-elbilene

BILTEST: Kia e-Soul, Nissan Leaf og Tesla Model 3 har alle batteri på mer enn 60 kWh og derfor lang rekkevidde. Den prismessige forskjellen mellom de tre synes også overkommelig, men der stopper likheten.


TESLA MODEL S (2013– )

BRUKT: Model S er bilen som gjorde elbil attraktivt, og den skal ha mye av «æren» for elbilrevolusjonen i Norge. Den er ettertraktet også som brukt, de tidligste utgavene med bakhjulsdrift kan du nå få til under 400 000 kroner.


Enda raskere Tesla-lading

Den norske Tesla-organisasjonen melder i dag at de snart åpner sin første V3 Supercharging-stasjon i Norge. Dermed klargjør de seg for økt konkurranse fra blant annet Ionity.


Mer boost til jul?

En Tesla Model 3-eier på huset fikk i natt mail fra Tesla med et ganske spesielt innhold.


Tesla i klørne på Jaguar

BILTEST: Jaguars nye I-Pace og Tesla Model X har ikke stort annet felles enn at de begge er elektriske og trekker på alle hjul.


Tesla på ramme alvor?

En bil med overflate som en månerakett, design som en italiensk polygon fra 70-tallet, stålruter som sprekker og en yppersteprest som ber til gudommelige vesener på en lite høvisk måte – MÅ vi ta Teslas Cybertruck på alvor?


Tesla ferdig på Nürburgring

SPIONBILDER: Tesla har vært nesten tre uker i Tyskland og gjennomført nye tester på Nordsløyfa.


Tesla løftet bilsalget, en av to valgte elbil

11.157 nye biler og registreringsvekst på 5,1 prosent i september. Men måneden handler i hovedsak om Tesla, om elbiler og om dropp i salget av bensinbiler.


Tesla-føljetongen ruller videre

SPIONBILDER: Vi har fulgt to modifiserte Tesla Model S som befinner seg på Nürburgring ganske tett den siste uka. I går ettermiddag gjorde de sitt første rekordforsøk.


Tesla fortsatt på Nordsløyfa

SPIONBILDER: Tesla er på Nürburgring med det som formål å knuse rekorden Porsche Taycan satte for noen uker siden. De tar ikke lett på oppgaven.


Tesla utfordrer Porsche

SPIONBILDER: Her er dagsferske bilder av en Tesla Model S på Nordsløyfa. Bilens oppdrag: å knuse rekorden for firedørs elbiler.