BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Peugeot

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Nye rekkeviddetall fra Stellantis

Ved hjelp av flere små grep har elbilene fra Stellantis, tidligere PSA, fått økt rekkevidde.


Økt rekkevidde for Peugeots bestselgere

To av tre nye Peugeot-modeller solgt i Norge hittil i år er en e-2008 eller en e-208. Nå får bilene tekniske oppgraderinger, inkludert økt rekkevidde.


Peugeot Sport foredler 208

RENDERINGER: 208 GTI er en klassisk betegnelse hos Peugeot. Mye tyder på at neste generasjon av Peugeots lommerakett blir elektrisk.


Ladbart for folk flest

BILTEST: Andelen ladbare hybrider av nybilsalget er så langt i år nærmest doblet. Derfor plukket vi til denne testen fram fire høyaktuelle familiebiler med stikkontakt.


Nye Peugeot 308 er priset og salgsklar

Uansett om du foretrekker bensin, diesel eller hybrid finner du et alternativ når Peugeot Norge nå lanserer nye 308 i to karosseriformer.


Le Mans attakk fra Peugeot

Den nye Hyperbilklassen er vel det beste som har hendt utholdenhets-klassen på lenge. Dessverre må vi vente helt til neste år – kanskje helt til 2023 – før vi ser Peugeots oppsiktsvekkende bidrag i virksomhet.


På vei inn i framtiden

BILTEST: Lang rekkevidde kontra skiboks på taket, er ikke en uvesentlig problemstilling i valget mellom Volkswagen ID.3 og Peugeot e-2008.


Peugeot viser ladbar stasjonsvogn

Peugeot viser nå neste generasjon 308 SW – en praktisk stasjonsvogn som også skal tilbys som ladbar hybrid.


Fransk på sitt beste

PRØVEKJØRT: Peugeot 208 vant Årets Bil-kåring i Europa for 2020, og den kan fort bli vinneren hos de mange som leter etter en stor småbil med elmotor og god nok rekkevidde.


Her er neste generasjon 308

Peugeot viser nå de første offisielle bilder av neste generasjon 308. Den kommer som ladbar hybrid og får et helt nytt interiør.


Flere elektriske varebiler fra PSA

Nå er det de minste varebilene som står for tur: Peugeot e-Partner, Citroën ë-Berlingo og Opel Combo-e.


PSA og FCA pooler CO2

I god tid før den planlagte fusjonen går Fiat Chrysler Automobiles (FCA) og Groupe PSA (Peugeot, Citroën, DS og Opel) sammen om å lage en CO2 pool for varebilene sine.


Muskuløs 508 fra Peugeot Sport

Typisk konsept som aldri blir realisert, tenkte nok de fleste da denne dukket opp på bilmessen i Genève i 2019. Nå er den en realitet, og den kommer til Norge neste år.


Elbil for storfamilien – nå er prisen klar

Peugeot åpner nå for bestilling av sin romslige flerbruksbil, e-Traveller. Du får den med inntil ni sitteplasser.


Mot nye tider på Le Mans

I helgen ble et forsinket 24-timersløp kjørt på Le Mans – selvsagt uten publikum, slik vi har vent oss til i år. Likevel benyttet Toyota og Peugeot anledningen til å gi oss et glimt av fremtiden.


Juleaften for Peugister

Av en eller annen grunn skal Peugeot hive ut massevis fra sitt historiske overskuddslager. Her er det juveler, merkverdigheter og bråtevis av brukbare hverdagsbiler. Auksjonen avholdes søndag 20/9 kl. 15.00.


I fotsporene til lillebror

To dager etter at Peugeot presenterte sin oppdaterte 3008, følger storebror 5008 etter i de samme fotsporene.


Facelift for Peugeot 3008

Midtveis i sin livssyklus får Peugeots viktigste SUV er oppdatering med hensyn til både design og teknologi.


Elektriske Peugeot e-Boxer kommer til Norge i år

PSA kommer snart med elektriske e-Expert, e-Jumpy og Vivaro-e, og følger nå opp med en enda større elektrisk varebil. Peugeot e-Boxer og Citroën e-Jumper laster opp til 1.890 kilo og inntil 17 kubikkmeter med last.


PSA utvikler ren elbil-plattform

PSA-konsernet med merkene Citroën, DS, Opel og Peugeot gjør som blant annet Volkswagen Group og utvikler dedikerte elbilplattformer.


Bestillingsklar el-varebil

Peugeot starter i dag salget av sin elektriske varebil, e-Expert. Bilen leveres i tre lengder og har brukbar rekkevidde for svært mange.


Elbil for storfamilien

Nå kommer Peugeot med løsningen for dem som ønsker en elbil med stor plass, brukbar rekkevidde og mulighet for å trekke tilhenger.


Peugeot realiserer muskelbil

Ikke alle ladbare hybrider bygges kun med elektrisk rekkevidde i tankene. Det fins noen som fokuserer på muskler også. Her viser Peugeot sitt eksempel.


Peugeot 508 (2011 – 2018)

BRUKT: Elegant, komfortabel, og meget godt likt av sine eiere. Som brukt kan du nå få Peugeots storbil til en pen pris – bare pass på at den har fått god oppfølging.


Peugeot tetter nisjer

RENDERING: Selv om det er vanskelig for meg å skjønne logikken med slike biler, kommer det stadig flere av dem. Dette kan godt være en fremtidig Peugeot.