BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Rolls Royce

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Moms på elbiler? Vent et par år!

Viktigste dagen i selskapets historie siden 4. mai 1904, sa Rolls-Royce sjefen. Han skulle bare snakke litt om en elbil.


Verdens dyreste piknik-bord

Omtrent samtidig med at Rolls-Royce fortalte at de hadde opprettet sin egen coachbuilt-avdeling, sendte de ut en melding om at de hadde levert ut det første eksemplaret derfra.


Lite egnet for introverte

Rolls-Royce skal bygge et begrenset antall biler i farger som egner seg dårlig for den som ønsker å fremstå som diskret.


Når Cullinan ikke er nok

Hvis du vil ha litt mer stasjonsvogn, men litt mindre plass, enn det Cullinan byr på, har belgiske Carat Duchatelet svaret. De bygger om en Wraith.


Stor nok for de fleste

Rolls-Royce har i dag dratt lakenet av sin nye Ghost. Her er det komfort og luksus vi vanlig dødelige bare kan drømme om.


Rolls-Royce leker silke-bad ass

Silkeramp har fått en helt annen betydning siden Rolls-Royce kombinerte sin Cullinan Black Badge med fotografen Mark Riccione og sendte dem til Los Angeles.


Rolls-Royce i tsarens fotspor

Fabergé-eggene er fremdeles omgitt av mystikk. 50 ble laget for Romanov-familien av en av verdens mest berømte gullsmeder mellom 1885 og 1893. Nå har Rolls-Royce og Fabergé mekket et nytt.


Her er Cullinan

Rolls-Royce har i dag avduket Cullinan. Den blir uten sammenligning verdens mest luksuriøse SUV, og prises deretter.


Eksotisk på Pebble beach

Mang en eksotisk bil ble vist på helgens Concours d’Elegance, Pebble Beach. Her får du noen eksempler på at folk med masse penger ikke nødvendigvis har den beste smaken. Eller hva syns du?


Det er gratis å drømme

Vi har vært gjennom mye Phantom i det siste, men vi har glemt å vise deg hvordan DIN Phantom VIII er. Her kan du se det selv.


Æresord - den er ny

Rolls-Royce har holdt forventningene oppe. De har bygget skikkelig opp under lanseringen av en ny Phantom. Etter første blikk så det ut som en forsiktig facelift.


Full Phantom-rekke

Nå er alle Fantomene på plass, og Rolls-Royce slenger like godt med et teaserbilde av den nyeste av dem alle. Den som skal debutere til uka.


Rock’n Rolls

Rolls-Royce fortsetter sin springende presentasjon av Fantomer de vil vi skal møte, før de lanserer sin Phantom VIII i slutten av juli. Nå er vi kommet til John Lennons hommage til Rom-folket.


Det tredje fantomet

Rolls-Royce fortsetter oppbyggingen mot presentasjonen av Phantom VIII. Nå forteller de om den tredje bilen som skal vises på en spesialutstilling, en bil som faktisk er nummer to.


Nytt Fantom i RR-serien

Rolls-Royce skal altså presentere et nytt Fantom om noen uker. Mens vi venter mater de oss med litt historikk om forgjengerne og med informasjoner om hvilke biler de skal vise på en spesiell presentasjon.


Ny Rolls-Royce feires med klassikere

Rolls-Royce skal lansere sin åttende Phantom senere i år. Det skjer ikke uten litt tilbakeblikk og feiring.


Rolls-Royce med vekt på hekken

Av og til er ikke bra, bra nok, selv ikke Rolls-bra holder alltid. Men kunden har alltid en mulighet, han kan bestille noe som er enda braere – som for eksempel en Sweepback-utgave.


Rolls for drifting

Annonser for brukte Rolls er kanskje ikke av den største interesse. Men denne engasjerte, her var det noe som ikke stemte. En Rolls til å drifte med?


Rolls-Royce for de minste

Her har du en fabrikkbygget Rolls-Royce, spesialprodusert for en helt spesiell kunde: Barneavdelingen ved dagkirurgien hos St. Richards Hospital i RRs hjemby, Chichester.


Rolls-SUV nærmer seg

Rolls-Royce Cullinan testes nå i de kalde strøk, så den blir klar for norske hytteturer neste år.


Ny Rolls på veien

Rolls-Royce har selv publisert «spionbilder» av sitt neste tilskudd til modellporteføljen.


Rolls går i svart

Rolls-Royce viste seg som Ganske gærne på Goodwood i år. De lanserte to Black Badge-versjoner.


Rolls-Royce’ neste 100 år

En del av BMWs neste-hundre-års-prosjekt handler ikke bare om nyregriller. De andre merkene får også titte litt i krystallkulen. Dette er Rolls-Royce 103EX.


Skreddersøm for hekken

Du legger ikke hva som helst i bagasjerommet på en Rolls. Her får du det ideelle settet. Spør du om prisen, så har du ikke råd til det.


Nytt flaggskip fra Rolls

SPIONBILDER: Her er de første bildene av Rolls-Royces nye toppmodell som skal etterfølge den 13 år gamle Phantom.