BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Land Rover

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Velar med plugg

Land Rover introduserer nå også Range Rover Velar som ladbar hybrid. Dermed er hele familien elektrifisert.


Nå kommer Defender med plugg

Land Rover har i dag offentliggjort detaljer rundt den ladbare versjonen av Defender. Bilen kan leveres fra tidlig 2021.


Gammel Defender på strøm

Klassiske Defendere er ikke billige hvis du finner et godt eksemplar. Nå kan du få dem enda dyrere – noen blir nemlig bygd om til elektrisk drift.


Accessorien

PRØVEKJØRT: Er du ute etter det smarteste bilkjøpet, kan du droppe resten av artikkelen. Du kjøper ikke Range Rover Evoque for at det er fornuftig rent økonomisk sett. Det betyr ikke at bilen er meningsløs for alle.


Tre sylindre pluss strøm for Land Rover

Nå er den nye drivlinjen for Range Rover Evoque og Land Rover Discovery Sport offentlig. En kjent motor er kappet til tre sylindre, og det ligger 109 ekstra hester i bakakselen.


Nye Defender på Norges-turné

Helt nye Land Rover Defender har vært rundt hos landets forhandlere. Spørsmålet «alle» har stilt er om den kommer som varebil.


Jaguar tenker flexi-plattform

Da Jaguar Land Rover inviterte til et nytt bidrag til sin Destination Zero var det kanskje gode grunner for å vente enda et boring forslag til hvordan verden kan bli sikrere og renere. I stedet ble det en skikkelig overraskelse.


Her er en ny Range Rover Sport

SPIONBILDER: Her er Land Rover ute og tester en ny generasjon Range Rover Sport.


Så dyr blir nye Land Rover Defender

Den norske Land Rover-importøren har sluppet prisene for nye Defender 110. Direkte billig blir den ikke.


Range Rover på strøm

PRØVEKJØRT: Ladbar Range Rover Sport passer inn i alle de dyre gatene på monopolspillet.


Ikon i helt ny drakt

Jeg er spent på hvordan menigheten reagerer på denne, for det er ingen enkel oppgave Land Rover har tatt på seg når de nå presenterer en helt ny Defender.


Gult er kult – også for Land Rover

Det finnes kanskje kulere eldre Landies, men denne er der oppe sammen med de aller beste. Og kommer fra – av alle steder – Lisboa!


Jaguar-motgang, men klare planer

I årets første kvartal (avvikende forretningsår) var det mye rødt for Jaguar Land Rover. Men planene fremover er klare og aggressive.


Menigheten venter på denne

SPIONBILDER: Et britisk ikon skal snart gjenoppstå, men den blir ikke like erkebritisk som tidligere.


Oppgraderer Discovery

Ny grill, nye støtfangere og LED-lykter foran og bak er den synlige endringen på Land Rover Discovery Sport, men Snart blir Land Rover Discovery Sport også ladbar.


Ny toppmodell fra Range Rover

Range Rover Velar har en design som appellerer til mange. Nå kommer en ny toppmodell i serien med egenart og krefter i hopetall.


Første Range Rover Evoque i Norge

Mens I-Pace var den store nyheten fra Jaguar Land Rover i fjor, blir kompakt-SUV-en Range Rover Evoque årets store nyhet. Den nye modellen ble vist frem for pressen onsdag, mens de første kundebilene er ventet i mars/april.


Ny generasjon av klassiker

SPIONBILDER: Den er ikke så viktig for totalvolumet, men når det gjelder Land Rovers image for rå terreng-egenskaper har ingen modeller bidratt så sterkt som Defender.


Si hei til helt ny Evoque

Du må kanskje gni deg i øynene og se en gang til, men jeg lover – dette er en helt ny Range Rover Evoque.


Selfridge-bygget Land Rover

Kanskje blir den stående til jul? Da vil ganske mange nordmenn også få se en helt spesiell Defender som ble bygget inne i den nye herresjappa til Selfridges i London.


Illustrert historie

Gerry McGovern, Land Rovers designsjef, har gjort et nytt stunt. Nå kan du sette rumpa di på 70 års Land Rover historie.


Det nærmer seg ny Defender

SPIONBILDER: Selv om produsenten har strukket seg langt for å skjule hva dette er, er ikke våre spionfotografer det minste i tvil.


Range Rover, hvor-er-coupeen?

Range Rovers SV Coupé var no’ rart no’. Bygget etter den eldgamle oppskriften: færre dører, mindre plass, masse mere penger.


Klatret 999 trinn

En Range Rover Sport rattet av en Formel E-fører satte nettopp verdensrekord i trappeklatring med bil: 999 trinn i ett jafs.


Eksklusiv og upraktisk

Det er utrolig hva vi «trenger» av spesialutgaver. I Genève vises en eksklusiv Range Rover som skal bygges i et lite opplag. Jeg er sikker på at de går unna som varmt hvetebrød.