BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Seat

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Seat fornyer de minste

Seat foretar et ansiktsløft på Ibiza og Arona, men de blir neppe norgesaktuelle av den grunn.


Seat med nye modeller og ny rolle

I rekken av bilfabrikker som forteller verden hvor overraskende bra det gikk i fjor, og om hvordan de skal knekke fremtiden, var turen kommet til Seat. Dette var en annerledes produksjon enn det vi er vant til: en skikkelig pressekonferanse med lokale journalister i salen. Sakte tilbake til normalen?


Seat med nytt merke: MÓ

Casa Seat heter et nytt, stort prestisje-presentasjonsanlegg i Barcelona. Der ble selskapets nye varemerke MÓ, og to helt nye modeller presentert.


Seat fornyer bestselger

Seat har i dag presentert en midtlivs oppgradering av sin første SUV – Ateca.


Forskjellige – men det er utenpå

BILTEST: Du kan ikke uten videre se at Seat Arona i basis er samme bilen som VW T-Cross. Men det er den. Så hva har T-Cross som Arona mangler, siden Volkswagen forlanger 63.700 kroner høyere pris?


Liten og smart Seat Ibiza

PRØVEKJØRT: Seat Ibiza er uten tvil en liten, smart og morsom bil å kjøre, men å gjemme spanjolen bort på internett fremmer ikke akkurat salget.


Helt ny Seat Leon

Seat har i dag presentert fjerde generasjon Leon. Den spanske fetteren har mye til felles med nye Golf.


Her er Seat El-born

SPIONBILDER: Dette kan bli modellen som for alvor setter Seat på kartet i Norge.


Seat på døra

Den norske Seat-organisasjonen har siden reetableringen solgt biler via Internett, men du har fått den utlevert hos en forhandler. Til nå.


Rimelig og enkelt fra Seat

Seat lanserer nå et tilbud som kan bli attraktivt for svært mange nordmenn. For under to tusenlapper i måneden får du din egen elbil til disposisjon.


Pallen glapp for Stian Paulsen

Det så svært lovende ut med norske øyne da bare et par runder gjensto av helgens TCR-løp på Red Bull Ring. Men dessverre ville det seg ikke for Stian Paulsen denne gangen heller.


Seat starter turné i Oslo

Seat har valgt Oslo som startsted for et roadshow som skal innom flere europeiske land.


Seat varsler rimelige elbiler

Seat introduserer en ny, mindre elbilplattform og seks ladbare modeller.


Spennende konsept fra Seat

Kvelden før Genève-utstillingen åpner for pressen skal Seat gi oss en forsmak på sine fremtidsplaner.


66 år med Seat – på ett gulv

Seats «museum» er kanskje ikke det mest strømlinjede blant bilfabrikkers innsats for å skryte på seg røtter. Men det er en av de mest interessante, ikke minst fordi det er en av de mest uventede. Bli med bak låste porter.


Seats minste, endelig presentert

Bravo – Seat er den første produsenten som hadde mot nok til å imitere Renaults Twizy-oppskrift.


Seat tenker mikro-mobilitet

Volkswagen har en serie IT-laboratorier rundt i verden. Vi har ikke møtte dem alle, men av dem vi har møtt virker det som om den som Seat driver i sentrum av Barcelona er den mest jordnære.


Verken kron eller mynt?

Dersom du ikke helt liker tanken på å slå kron eller mynt om den store Tiguan eller Kodiaq, så kan du jo feige ut og velge det tredje alternativet. Da viser du i hvert fall at du tør.


Fra asfalt til røft terreng

Mange moderne SUV-er trives utvilsomt best på asfalt. Her har en Seat-tuner vist hva som er mulig med relativt enkle grep.


Foran Golf i køen

SPIONBILDER: Her er en ny generasjon av spanjolenes Golf på vei. Trolig ligger den foran sin tyske fetter i utviklingen.


Tøff helg, men lys i tunnelen

Stian Paulsen er ikke fornøyd med egen innsats i helgens to løp på Monza. Men fremtiden ser han nå litt lysere på.


Seat gjør en Kodiaq

Seat lanserer sin tredje SUV i løpet av et par år. Tarraco blir storebror i familien som fra før består av Arona og Ateca, og den har mye til felles med Skoda Kodiaq.


Stian Paulsen i toppstrid

Helgens runde i det europeiske TCR-mesterskapet ble kjørt på Assen i Nederland, en bane Stian Paulsen ikke kjente fra før. Men det hindret ham ikke i å sikre seg gode resultater.


Bruker du aircondition riktig?

Det er sjeldent vi nordmenn går rundt og peser i varmen som nå, så vi tar gjerne noen gode råd fra Seat som bygger biler for et langt varmere klima enn vårt.


Norsk regnmester på pallen i Budapest

Endelig skulle det lykkes for Stian Paulsen i den tøffe europeiske TCR-serien. Etter mesterlig kjøring på regnvåt bane tok han andreplass i lørdagens løp.