BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Volkswagen

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Fremtidens Passat

RENDERINGER: Her får du et førsteinntrykk av neste generasjon Passat. Modellen kommer på markedet først i 2023.


Stadig mer bærekraftig bilproduksjon

Bilprodusentene jobber på mange felter for å bli mer bærekraftige. Når Volkswagen går over til klimanøytral transport av batterier gir det en betydelig besparelse i CO2-utslippene.


Feiring med droner

Volkswagen feiret ID.4-debuten i Kina med 2000 droner. Hvem trenger fyrverkeri?


Arteon med plugg

Volkswagens toppmodell, Arteon, er nå salgsklar som ladbar hybrid. Men ikke i Norge.


Hannover får nye jobber

For Volkswagen Nutzfahrzeuge i Hannover må det være en stor oppmuntring at de er tildelt nye betydningsfulle jobber av Wolfsburg, og dermed sikrer arbeidsplasser i mange år fremover.


A-Ha fronter VW-bussen

Sammen med den elektriske buss-varianten av T6 brukte et stort film- og fototeam et døgn i Kristiansand-området fordi A-Ha skulle fortelle at ABTs e-utgave av Transporteren virkelig var et statement.


Satser tungt på VW ID.4, kan bli bestselger i 2021

Blir ID.4 landets mest kjøpte bil i 2021? VW-importøren mener det, og det skal ikke stå på levering av biler, ei heller når firehjulsdrift er på plass etter sommerferien.


Råtten feiring av viktig fødselsdag

Det er noe med å fornekte sitt opphav som sender tanker tilbake både til Bibelen og til gamle romere. Uansett gir det er vond smak i kjeften når Volkswagen feirer K70 uten å nevne NSU med et ord.


Ulv i fåreklær

Volkswagen har dratt lakenet av sine nye Golf R som ifølge produsenten er den kraftigste og kjappeste serieproduserte Golf noensinne.


Lanseringstidspunkter og priser for nye Caddy er klare

Nye Volkswagen Caddy kommer til Norge i løpet av fjerde kvartal. Nå røper importøren prisene på femte generasjon av storselgeren.


Ladbare hybrider i toppsjiktet

Volkswagen lanserer nå Touareg i to ladbare hybridutgaver. Den kraftigste ligger svært nær Cayenne E-Hybrid i ytelser.


GTI for de mest lekelystne

Volkswagen lanserer nå sin nye GTI i en Clubsport-utgave med ekstra krefter og kjøreegenskaper skreddersydd for Nordsløyfa.


Her er Volkswagens første el-SUV

Som lovet lanserer Volkswagen sin andre ID-modell og sin første SUV basert på MEB-plattformen. Det blir interessant å se hvordan den takler konkurransen mot sin tsjekkiske fetter.


Flere nye Golf-modeller kan bestilles

To ladbare hybridmodeller, en mild hybrid samt den sportslige Golf GTI er nykommere som nå kan bestilles hos norske Volkswagen-forhandlere.


Bryllups-Boble

I fjor samlet VW of America noen av de mest spektakulære spesialbygde Boblene til Amelia Islands klassisk-bil stevne. Blant annet denne – også kalt Bryllups-Bobla.


Tidenes største Albjerk-utlevering

Fredag ble en merkedag både for Albjerk Bil Lier og entreprenøren Kjeldaas AS i Sande i Vestfold. Da ble 27 nye varebiler overlevert.


Marginalisert volumselger

Norges suverent mest solgt bil gjennom tidene kommer nå i ny innpakning. Du får neppe se den hos din VW-forhandler.


Syns du ID.4 blir for liten? Her er det plass nok

SPIONBILDER: Peugeot har nettopp lansert oppfriske utgaver av sine SUV-er, 3008 og 5008. Så hva er de ute og tester her?


En titt inn i Volkswagens neste ID

Volkswagen har startet nedtellingen til lanseringen av sin første el-SUV. Her får du en titt på innsiden av ID.4.


Snart klart for produksjon av ID. Buzz

Volkswagen Nyttekjøretøy har brukt sommeren til klargjøring for produksjonen av de kommende medlemmene i Transporter-familien: Etterfølgeren til dagens Multivan (2021) og ID. Buzz (2022).


Terrengbil fra Volkswagen

RENDERING: Dersom Volkswagen realiserer denne får de en utfordrer til modeller som Defender og Wrangler. Men foreløpig er det lite som tyder på at den skal bygges.


Mitt skip er lastet med … ID.3

I dag er første skipslast med Volkswagen ID.3 ankommet norsk havn. VW-sjefen lover biler til de første norske kundene i september.


Nå er også ID.4 på båndet

Etter en litt treg start på den første, startet i dag produksjonen av Volkswagens andre elbil – SUV-en ID.4. Verdenspremieren er lagt til september.


Torsus gjør Crafter tøffere

De har allerede vært på banen med verdens mest ekstreme terrengbuss basert på et MAN-chassis. Når tar de VW Crafter og gir den uvanlig mye off-road egenskaper.


Volkswagen avslører mer av nye T7

Her ser du en lettere kamuflert prototype av kommende T7, sammen med en versjon av dagens T6.1. Forskjellene er betydelige.