BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Volkswagen

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Ladbare hybrider i toppsjiktet

Volkswagen lanserer nå Touareg i to ladbare hybridutgaver. Den kraftigste ligger svært nær Cayenne E-Hybrid i ytelser.


GTI for de mest lekelystne

Volkswagen lanserer nå sin nye GTI i en Clubsport-utgave med ekstra krefter og kjøreegenskaper skreddersydd for Nordsløyfa.


Her er Volkswagens første el-SUV

Som lovet lanserer Volkswagen sin andre ID-modell og sin første SUV basert på MEB-plattformen. Det blir interessant å se hvordan den takler konkurransen mot sin tsjekkiske fetter.


Flere nye Golf-modeller kan bestilles

To ladbare hybridmodeller, en mild hybrid samt den sportslige Golf GTI er nykommere som nå kan bestilles hos norske Volkswagen-forhandlere.


Bryllups-Boble

I fjor samlet VW of America noen av de mest spektakulære spesialbygde Boblene til Amelia Islands klassisk-bil stevne. Blant annet denne – også kalt Bryllups-Bobla.


Tidenes største Albjerk-utlevering

Fredag ble en merkedag både for Albjerk Bil Lier og entreprenøren Kjeldaas AS i Sande i Vestfold. Da ble 27 nye varebiler overlevert.


Marginalisert volumselger

Norges suverent mest solgt bil gjennom tidene kommer nå i ny innpakning. Du får neppe se den hos din VW-forhandler.


Syns du ID.4 blir for liten? Her er det plass nok

SPIONBILDER: Peugeot har nettopp lansert oppfriske utgaver av sine SUV-er, 3008 og 5008. Så hva er de ute og tester her?


En titt inn i Volkswagens neste ID

Volkswagen har startet nedtellingen til lanseringen av sin første el-SUV. Her får du en titt på innsiden av ID.4.


Snart klart for produksjon av ID. Buzz

Volkswagen Nyttekjøretøy har brukt sommeren til klargjøring for produksjonen av de kommende medlemmene i Transporter-familien: Etterfølgeren til dagens Multivan (2021) og ID. Buzz (2022).


Terrengbil fra Volkswagen

RENDERING: Dersom Volkswagen realiserer denne får de en utfordrer til modeller som Defender og Wrangler. Men foreløpig er det lite som tyder på at den skal bygges.


Mitt skip er lastet med … ID.3

I dag er første skipslast med Volkswagen ID.3 ankommet norsk havn. VW-sjefen lover biler til de første norske kundene i september.


Nå er også ID.4 på båndet

Etter en litt treg start på den første, startet i dag produksjonen av Volkswagens andre elbil – SUV-en ID.4. Verdenspremieren er lagt til september.


Torsus gjør Crafter tøffere

De har allerede vært på banen med verdens mest ekstreme terrengbuss basert på et MAN-chassis. Når tar de VW Crafter og gir den uvanlig mye off-road egenskaper.


Volkswagen avslører mer av nye T7

Her ser du en lettere kamuflert prototype av kommende T7, sammen med en versjon av dagens T6.1. Forskjellene er betydelige.


Kompakt bobil

Volkswagen gir oss de første skisser av en Mini-Camper basert på Caddy. Her kan du få himmelen som tak og komfort som i California.


Oppdatert Tiguan blir ladbar hybrid

Volkswagen foretar en midtlivs oppgradering av Tiguan. Mest interessant for Norge er at den nå kommer som ladbar hybrid.


VW-luksus i ny form

Volkswagen foretar en midtlivs oppdatering av sin mest luksuriøse sedan. Samtidig lanserer de den i ny, elegant karosseriform.


Volkswagen ID.3: Endelig bestillingsklar

Den 17. juni 2020 markerer starten på en ny milepæl i Volkswagens historie i Norge. Da offentliggjøres prisene på ID.3 1st og en digital løsning åpnes opp for de første forhåndsbestillerne.


Lys i tunnelen for ID.3

I dag kommer den offisielle bekreftelsen fra Wolfsburg om at det fra neste uke blir mulig å bestille ID.3. Leveringene starter til høsten.


Forsmak på Volkswagens el-SUV

RENDERING: I det store mylderet av nye elbiler som kommer på markedet i løpet av det neste året, er denne blant de mest interessante. Men det er det ikke så mange som vet ennå.


Arteon i ny tapning

Volkswagen har publisert de første skissene av en ansiktsløftet Arteon. I tillegg til oppgraderinger får den også en alternativ karosseriform. Her er dagsferske spionbilder av en nærmest ukamuflert Shooting Brake.


Folkelig Folkevogn

Volkswagen i Brasil har avduket en ny, kompakt-crosser. Den er først aktuell for lokale markeder, men kan på sikt bli global.


Den familievennlige Golfen

SPIONBILDER: Her ser du en nærmest umaskert Golf stasjonsvogn. Ingenting tyder på at den skal gjenta fordums suksess i Norge.


VW Golf VI (2008 – 2012)

BRUKT: Som ny var den kanskje et lite hvileskjær fra VW før dagens MBQ-biler. Nå, som brukt, er VW Golf av 6. generasjon kanskje noe av det tryggeste du kan kjøpe blant rimelige bruktbiler.