BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Honda

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Honda måler krefter mot seg selv

Honda har satt ny runderekord på Suzuka. Dermed knuste de den forrige rekorden satt av … Honda.


Honda lanserer hybrid Civic

Det er snart gått et år siden Honda lanserte sin nye Civic i USA, og i dag er den presentert i europeisk utførelse. Det er ingen grunn til å forvente særlig norsk suksess.


Ny Honda HR-V blir litt større og bare hybrid

Den nye kompakt-SUV-en er litt større og mindre tørst, men Hondas elektrifiseringsvei går via hybrid for tredje generasjon av HR-V. Bilen kommer til Norge rett etter jul.


Civic i europeisk drakt

Honda har nå vist Civic i den karosseriformen som skal selges i Europa, nemlig femdørs kombi.


Liten og smart

PRØVEKJØRT: Det er til å undre seg over hvorfor Honda aldri har klart å selge inn Jazz som den smarte småbilen den faktisk er. Nå forsøker de igjen.


Her er Hondas neste Civic

SPIONBILDER: Hos oss har den levd i skyggen av konkurrentene, men neste generasjon Civic kan bli vesentlig mer aktuell enn sine forgjengere.


Hurra for Honda e

PRØVEKJØRT: Den er liten, kostbar og har begrenset rekkevidde. Men Honda e forsvarer prisen med å skru på sjarmen og kjøre omtrent som en gokart.


Hondas kompakt-SUV for Europa

Honda har i dag vist neste generasjon HR-V i europeisk innpakning. Den blir elektrifisert, men ikke ladbar.


Ny Honda-SUV observert

SPIONBILDE: En ny Honda er observert under testing. Den er lang nok til tre seterader, så trolig dreier det seg om neste generasjon CR-V.


Honda viser ny HR-V

Honda har i dag sendt ut de første bildene av neste generasjon HR-V, men vi får ikke så mye informasjon med på kjøpet.


Her er neste generasjon HR-V

SPIONBILDER: Honda er knapt synlig på den norske registreringsstatistikken, men i løpet av året kommer nye modeller som kan passe bra i det norske markedet.


Forsmak på ny Civic

Honda i USA har gitt oss en forsmak på neste generasjon Civic. Modellen som er nærmest usynlig på den norske registreringsstatistikken er blant de mest populære biler i USA.


Honda fortsetter el-sporet

Til Beijing har Honda med seg en ny plug-in CR-V og en helt ny elbil. Foreløpig konsept, men ingen tvil om at den skal produseres.


To like, men ikke helt like

BILTEST: Honda HR-V Sport og Mitsubishi Eclipse Cross er to kompakte, og tilsynelatende like SUV-er. Men det er utenpå.


Ny generasjon Type R

SPIONBILDER: Her er Honda ute og tester neste generasjon Civic Type R. Fortsatt er den godt maskert, men våre fotografer lar seg ikke lure.


Undervurdert

PRØVEKJØRT: Honda Civic er den lille familiebilen som amerikanerne står i kø for å kjøpe, men som nordmenn knapt er klar over at eksisterer.


Gullivers andre eventyr

Det var en viss logikk i at All Blacks, New Zealands rugbylag, gikk sammen med Iveco i en stor sponsoravtale. «Bygget på samme måte» var tag-linjen. Men Italias rugbyherrer og Hondas søte e? En slags Gulliver-historie?


SUV-kampen

BILTEST: Endelig er Honda startklar med hybrid CR-V. Samtidig går Toyota til angrep med ny og forbedret RAV4, mens Mitsubishi posisjonerer seg med oppgradert Outlander. Det er duket for SUV-kamp.


SUV-er med eksosrør

BILTEST: Begrunnet i få valgmuligheter og årelange køer for å sikre seg en elektrisk variant, ender to av tre som handler SUV opp med en bensin- eller dieseldrevet modell. Med dette som bakgrunn ser vi i denne testen nærmere på tre, høyaktuelle bensindrevne familie-SUV-er.


Her er nye Honda Jazz

Honda Jazz kommer nå i ny drakt, med hybridteknologi som standard.


Lever Honda i sin egen verden?

Bilen er kul og kjøreglad, men når Honda setter en altfor høy pris i dagens marked tror jeg prosjektet er dødt før det er startet.


Honda e i produksjon

Honda har nå startet produksjonen av sin kompakte elbil. Publikums-debuten finner sted i Frankfurt til uka.


Vi har kjørt Honda e

FRANKFURT: Vi er blant meget få journalister som har fått kjøre Hondas kommende elbil på testbane. Her er våre førsteinntrykk.


Oppgraderer HR-V

Honda er ute med en «ny» utgave av SUV-en HR-V.


Honda på batteri

Hondas elektriske kompaktbil har alle ventet på siden konseptet ble klodens kjæledegge etter Frankfurt-utstillingen for nesten to år siden. Nå er den klar. Litt annerledes.