BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

QQ i tredje tapping

Snart kommer tredje generasjon av Nissans pioner-modell Qasqhai. Om den er like pioner i sin ferskeste versjon har vi fått en liten indikasjon på allerede.


Her er helelektriske E-Transit – men den kommer ikke før i 2022

Ford forhaster seg ikke når de skal lansere nye E-Transit. Men med en WLTP-rekkevidde på 350 kilometer, 1.616 kilo lastekapasitet og det smarte «Pro Power Ombord»-systemet kan den være verdt å vente på.


Scania inngår lade-allianse

Scania, EVBox Group og Engie går sammen om å tilby ladesystemer for elektriske lastebiler og busser.


Lanserer ny Kangoo og ny modell med gammelt navn

Nye Kangoo har vi ventet på en stund. Så var det en hyggelig overraskelse at Renault har hentet frem det gamle Express-navnet igjen, på en ny liten varebilmodell.


Denne kommer også med grønne skilter

Maxus-importøren satser ikke bare på MPV-modellen Euniq 5 som syvseters familiebil. Den vil også komme som toseters varebil med et lasterom på 2,2 m3.


Porscher du aldri har sett før

I forbindelse med en ny bok åpnet Porsches designsjef dørene til konseptbil-lageret og viste frem Porsche-forslag verden aldri før har sett. Her er noen av dem.


Elektro-rush fra BMW

Selvfølgelig er gårsdagens flunkende nye iX hovedsaken, men BMW frister oss allikevel med andre elektriske innslag i tillegg.


Med denne bilen gjøres spylejobben på halve tiden

Vacumkjempen Nord-Norge AS har investert i en spylebil du aldri har sett maken til i Norge. Med det avanserte og grovt dimensjonerte vanngjenvinningspåbygget dobles effektiviteten.


Tilbyr treningsapparater og el-sykler for yrkessjåfører

Det nye vegserviceanlegget på Grenstøl utenfor Tvedestrand inneholder blant annet en energistasjon, tretti døgnhvileplasser, treningsapparater for yrkessjåfører, hundeluftegård, el-sykler og blomstereng.


BMW presenterer fremtidens SUV

Når BMW i dag presenterer sin nye, helelektriske iX er det mange elbilmyter som slår sprekker. Bilen får en rekkevidde på hele 600 kilometer, og på ti minutter lader du nok til 120 kilometer.


Enda flere oppdateringer for Kona

Hyundai kommer med nye oppdateringer av sin populære Kona Electric. Nykommeren er på plass i første kvartal 2021.


Volvos første elbil er på plass

Volvo-importøren forteller at de første norske kundene får utlevert sin nye XC40 Recharge denne uken.


BMW NEXTGen går til himmels

Omtrent samtidig som BMW presenterer den nye iNEXT viser de en annen i-modell som er litt mer overraskende. Denne tar deg med på en skikkelig luftetur.


Goupil med ny modell og nytt servicenettverk

Nullutslippssoner, trangere bygater og dieselrestriksjoner må låte som musikk i ørene hos franske Goupil. Også den norske importøren ser store muligheter for de små, fleksible og elektriske nyttekjøretøyene. I disse dager lanseres ny modell og ny servicepartner.


PR-folkets Beijing-seier

Uten at noen vet omtrent ingenting, verken om bilen eller om selskapet, ble HiPhi X umiddelbart utropt til Beijing-utstillingens mest interessante bil. Med det mest interessante navnet også, kanskje.


Satser tungt på VW ID.4, kan bli bestselger i 2021

Blir ID.4 landets mest kjøpte bil i 2021? VW-importøren mener det, og det skal ikke stå på levering av biler, ei heller når firehjulsdrift er på plass etter sommerferien.


Atom-bil fra Mahindra

Citroën Ami må bare ikke tro den er verdens eneste elektriske mikrobil bygget av en vanlig bilfabrikk. Snart er Mahindra Atom klar til å ta opp kampen om storbyene.


Talentfabrikken

Norske Even Management har fostret en rekke førere på topp internasjonalt nivå. Nå rekrutterer de fra lavere aldersgrupper enn noen gang tidligere. Målet er å skape fremtidens verdensmester i rally.


Bentley kaster seg rundt

I sommer bygget Bentley de siste eksemplarene av staselige Mulsanne. Slutt på en æra. Ikke mange månedene etter kom nok et sjokk: Fra 2026 skal alle Bentleyer være elektrifisert! Starten på en æra.


Råtten feiring av viktig fødselsdag

Det er noe med å fornekte sitt opphav som sender tanker tilbake både til Bibelen og til gamle romere. Uansett gir det er vond smak i kjeften når Volkswagen feirer K70 uten å nevne NSU med et ord.


Når Cullinan ikke er nok

Hvis du vil ha litt mer stasjonsvogn, men litt mindre plass, enn det Cullinan byr på, har belgiske Carat Duchatelet svaret. De bygger om en Wraith.


Ares knar en Corvette

Ares er en italiensk bilsmie som både gjør ting selv, ofte ganske oppsiktsvekkende, og bygger om andre biler. Også ganske oppsiktsvekkende. Som for eksempel en Corvette C8.


Her er neste generasjon C-Klasse

SPIONBILDER: Her er neste generasjon C-Klasse ute og tester i lett kamuflert form.


En elektrisk MG. Men ikke DEN.

MG som går på batterier og strøm er plutselig blitt veldig hverdag. Men her har du en annen MG, også på strøm riktignok, som du kan ta ut en søndag.


Beijing – «ikke å forveksle med Beijing»

Radiance var navnet på enda en konseptbil i Beijing. En av de mange store batterielektriske sedan-coupéene som åpenbart har oppdaget at Tesla S åpenbart har oppdaget at det åpenbart er et åpenbart marked for slike biler der ute.