BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Lamborghini utdatert

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Suksessen fortsetter

Gallardo er Lamborghinis mest populære modell noensinne. Når året er omme har det vært bygget mer enn 12.000 av den. Inklusive den nye LP550-2 Spyder.


Aventador inntar Genève

Etter måneder med spekulasjoner, spionbilder og smådrypp rullet endelig den nye superbilen fra Sant’Agata inn på scenen.


Lambo lekker

Lamborghini skal lansere sin nye superbil på Genève-utstillingen i mars. Nå slipper de ut de første detaljer om bilen.


Ny motorkunst fra Lamborghini

50 år etter at Lamborghini første gang slapp Giotto Bizzarrinis fantastiske V-12-motor i 350GT, er det klart for en helt ny 12-sylindret motor i oksen fra Sant'Agata.


Lambos sjette

Sesto Elemento kaller Lamborghini denne konseptbilen. Sjette element betyr det. Og det sjette element i dette tilfelle er åpenbart manglende vekt.


Spesial på Gallardo

Lamborghini viser en spesialversjon av Gallardo i Paris. Den er fremstilt i samarbeid med en klokkeprodusent.


Er Jota klar for visning?

Det er et to ting vi vet sikkert om Lamborghini, de skal erstatte Murcielago, og de skal vise en ny bil i Paris. Kan det være denne?


Kina-Lambo utsolgt

Lamborghini har snart verdensrekord i bygging av spesialmodeller. Til Beijing-utstillingen hadde de en spesiell Kina-modell, begrenset til 10 eksemplarer. Utsolgt. Tvert!


Lettere Gallardo

Superleggera pleide å være et varemerke for karosserifabrikken Touring. Hos Lamborghini betyr det derimot bare akkurat det det betyr: Superlett.


Tyrefekting for viderekomne

Jota er navnet på den nye superbilen til Lamborghini. Ingenting er offisielt, men ryktene sier V12-motor med 700 hestekrefter og firehjulstrekk.


Lite fantasi hos Lambo

For to år siden brukte Lamborghini IAA til å lansere en spesialmodell bygget i 20 eksemplarer. I år lanserte de den samme modellen i ”færre enn 20 eksemplarer”. Idétørke.


Lambo med mer og mindre

Vi visste det skulle komme en ny Lambo til Genève og fryktet selvfølgelig en ny über-Lambo, a la Reventon fra Frankfurt for halvannet år siden. Heldigvis slapp vi det.


Lamborghinis nye Gallardo

Lamborghini står for en av de sprekeste nyhetene på bilutstillingen i Los Angeles når de lanserer spesialmodellen Gallardo LP560-4 Spyder.


Lamborghini for fire

Etter uker med erting, dro Lamborghini teppet helt av sin Estoque, sin første firedørs supersportsbil.


Lambo avslørt

Lamborghini har forsøkt seg med gradvis visning av en ny modell som skal debutere i Paris. Forsøket sprakk.


Ny råtass fra Lamborghini

Fortsett å drømme om nye Lamborghini Reventòn. Alle 20 eksemparene er nemlig solgt.


Argentinsk Lambo

Det er mye vi ikke vet om Argentina. At de har lisens fra Lamborghini for eksempel.


Gallardo Superleggera

Lamborghini Gallardo er ingen sinke, men nå kommer en spesialutgave med enda mer skyv. 10 ekstra hester og 100 kg fettsuging gir bilen det lille ekstra.


Spesial på Gallardo

Selv om Paris byr på mange nye biler for folk flest, blir det også presentert noen mer nisjepregede modeller. En av dem er Lamborghini Gallardo Nera.


Lamborghini Gallardo Spyder

Vi hadde Lamborghini’en til rådighet bare første dag, da det var regn mesteparten av dagen. Med konstant firehjulsdrift var ikke det så farlig, men det er tross alt snakk om en bil til rundt 2,7 millioner kroner dersom man skal ha den på norske skilt.


Murcielagi i nytt opplag

Det var på Frankfurt-utstillingen i 2001 at erstatningen for Diablo så dagens lys. Nå kommer Lamborghinis toppmodell i nye versjon, som Murcielago LP640.


Miura gjenoppstår

Den bilen som sikkert kommer til å lage mest ekko fra Detroit blir, regner vi med, den nye Lamborghinien. Miura Concept heter den. Retroere kan man vanskelig bli.


Gallardo i rekordfart

Bare to år tok det for Gallardo å bli Lamborghinis mest suksessrike bilmodell.


Gallardo er åpnet

Lamborghini har i dag endelig avduket sin Gallardo Spyder - to år etter at den lukkede utgaven så dagens lys. Med toppfart på godt over 300 kan den bli en effektiv hårføner.


Lambos åpne over dammen

I vår viste Lamborghini en helt åpen konseptbil. Nå har de gjort den kjørbar og transportert den over Atlanteren til Monterey og Pebble Beach.