BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

BMW

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

BMWs kommende flaggskip

RENDERINGER: Den er foreløpig omtalt som iNEXT og representerer fremtiden for BMW. Vi gir deg eksklusive renderinger og avslører noe av hva du har i vente.


BMW iX3 med god rekkevidde

BMW har i dag presentert sin første el-SUV, iX3. Som navnet tilsier er den basert på X3.


Elektrisk 3-serie

SPIONBILDER: Den kan se ut som en lett kamuflert 3-serie, men stickers og manglende eksosrør avslører hva det egentlig er.


BMW letter på sløret

Det nærmer seg lansering av nye toppmodeller i BMWs 3- og 4-serie. Nå deler BMW sine egne «spionbilder» av de mest sportslige modellene.


Nå vil BMW oppdatere trådløst

Det har blitt vanlig blant elbilprodusentene anført av Tesla, men nå ruller BMW ut trådløs oppdatering av programvaren for en rekke av sine modeller over hele linjen.


BMW fornyer M5

BMW lanserer nå en oppgradert utgave av sin muskel-sedan. Som tidligere får du den i to graderinger.


Produksjonslinjen klargjøres i Kina

Nå starter snart produksjonen av BMW iX3 – selskapets første el-SUV som skal bygges for det globale markedet i Kina.


Kunstbil på en annen måte

BMW fortsetter sin innsats med å kombinere kunst og bil ved at de stiller en bil til disposisjon for en som gjerne vil bruke det som lerret. Her har vi en med grafitti-vibber.


Her kommer nye BMW 4-serie

BMW har i dag avduket sin nye 4-serie. Den dramatiske fronten krever utvilsomt en viss tilvenning.


Bensin og strøm, side om side

SPIONBILDER: Selv om annen hver ny bil som registreres i Norge er en elbil, er det lenge til resten av verden er på tilsvarende nivå. Derfor må produsentene helgardere.


Vårnyheter i kø hos BMW

BMW priser våren med en rekke nyheter og oppgraderinger. Mest aktuelt for Norge er en ny ladbar stasjonsvogn – med firehjulsdrift.


Milepæl for BMW i3

Siden lanseringen i 2014 er det registrert over 25.000 BMW i3 på norske skilter. Hvem skulle for ti år siden trodd en elbil ville toppe BMW-statistikken?


Muskel-SUV fra Alpina

BMW-spesialistene hos Alpina er klar med sin spesialversjon av BMWs største SUV. Her er det muskelkraft og luksus i utsøkt kombinasjon.


Facelift og ny toppmodell

SPIONBILDER: BMW er snart klar med en oppgradert 5-serie. Det inkluderer også en ny M5, men nå kommer i tillegg en spesialutgave for dem som ønsker enda mer potens.


BMW med ny gjenoppliving

Det er ikke lenge siden BMW kunne vise oss Garmisch – et tidligere karosseriforslag som de nå hadde hentet frem og bygget på nytt, 50 år senere.


Snart kommer BMWs nye Firer

Lansering av neste generasjon BMW 4-serie nærmer seg med stormskritt. Nå har BMW delt bilder fra testing av nykommeren.


BMW fornyer «Norgesbilen»

SPIONBILDER: Her er en av BMWs mest populære modeller i Norge. Snart kan den få enda flere fordeler.


Fortsatt hydrogen i fremtiden

Med all innsats rundt batterielektriske biler de siste årene har brenselceller kommet i bakgrunnen. Hydrogendrevne biler kan fortsatt være en del av fremtiden, men det fins en del forutsetninger om man skal lykkes.


Bare å gruglede seg

SPIONBILDER: Her er ferske bilder av neste generasjon BMW 4-serie Coupé. Om du frykter den nye fronten, er det bare å grue seg videre.


Ekstreme testprosedyrer

En ny bilmodell må gjennom ekstreme utfordringer før den kan settes i produksjon. Mens noen testlag hutrer i svensk Lappland oppsøker andre afrikanske ørkenlandskap og ekstrem varme.


BMW dropper 100 års tradisjon

Da Volkswagen endret logo for noen måneder siden var det ikke særlig dramatisk. Den gikk fra å være kjedelig til å bli kjedelig. Når BMW når gjør det samme er det litt tristere.


Elektrisk kjøreglede fra BMW

Når BMW drar sløret av Concept i4 gir de oss en forsmak på hva vi har i vente når de skal presentere sin første elbil i mellomklassen i 2021.


Her er BMW-en mange har ventet på

BMW fortsetter elektrifiseringen av hele produktporteføljen. På bilutstillingen i Genève får flere nye modeller sin premiere, deriblant én som mange nordmenn har ventet på.


BMW X7 xDrive30d

PRØVEKJØRT: Det er noe svært unorsk over enorme BMW X7.


Uavgjort

BILTEST: Audi A6 og BMWs 5-serie har så mange fellestrekk at merketilhørighet sannsynligvis teller mer enn selve bilen i valget mellom de to.