BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Citroën

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

DS etter mål

DS med spesialkarosseri er en av bilhistoriens største paradokser. En av greiene med DS var jo nettopp designen. Så hvorfor skulle så mange rote med den? En stor samling alternative DS-er stilte spørsmålet på Retromobile.


Bybil-fremtid fra Citroën

Citroën markerer sitt hundreårsjubileum ved å vise mobilitet for fremtiden.


Citroën feirer sine første hundre

2019 markerer at Citroën har overlevd – mot alle odds til tider – de første hundre år. Det skal feires, og ikke særlig beskjedent. Her er det planer for alle 12 månedene.


Prisene klare for ny Citroën

Citroën lokker med en startpris på 303.000 kroner for sine nye C5 Aircross, men tror flesteparten av kundene vil velge en toppmodell med full utstyrspakke.


Velkommen tilbake!

Marrakech: Citroën C5 Aircross endrer ikke vår oppfattelse av hva en SUV skal være – den bekrefter det!


Prøvekjørt: Nye Berlingo og Partner

Tredje generasjon av Citroën Berlingo og Peugeot Partner er rett rundt hjørnet. Men elektriske versjoner kommer ikke med det første.


Citroën C5 (2008-2017)

BRUKTBIL: Den er stor, elegant og komfortabel – men sliter med ryktet. Det er godt nytt for bruktbilkjøpere.


Citroën jubilerer

Citroën hadde en og annen nyhet å vise frem på Paris-utstillingen. Men de gjorde jommen også litt bruk av røttene sine.


Praktiske arbeidshester

Denne gangen har fire merker greid å synkronisere presentasjonene slik at vi kan vise deg fire nye varebiler på en gang. De kommer attpå til i et utall varianter.


Østberg forlenger hos Citroën

Da Mads Østberg overtok setet til sparkede Kris Meeke, var det i første omgang for ett rally. Men nå er en mer langsiktig avtale inngått.


Her er Citroëns nye SUV

Da har vi endelig både sett og kjørt Citroëns nye kompakt-SUV C5 Aircross. Seingen ble omfattende, kjøringen ikke – og konkrete informasjoner? Les videre.


Østberg inn – Meeke ut

Mads Østberg blir etter alle solemerker hovedfører i Citroëns WRC-team etter at de har sparket Kris Meeke.


Citroëns kompakte SUV

I morgen skal vi møte Citroëns C5 Aircross for første gang i Europa. Er det noen spørsmål du vil stille om den, så kom igjen.


Smått og flott

BILTEST: Begge er små og bygges i Frankrike. Men der slutter også likheten mellom Citroëns nye C3 med kamera bak speilet og klassebestselgeren Toyota Yaris med hybridteknologi under panseret. Bli med på vår reise og se hvordan den ender.


Mer Citroën WRC for Mads Østberg

Citröen Racing annonserer i dag at Mads Østberg vil være en del av det offisielle teamet for Rally Portugal og Rally Sardinia.


En helt annen Kaktus

De fleste andre bilprodusenter ville kalt det en ny modell. Citroën nøyer seg med å kalle det en facelift. Men her går det dypere enn bare rett i feisen.


Ny C4 Cactus – Hva vil du vite?

I morgen er det Rivieraen og første bekjentskap med den nye Citroënen. Er det de sensasjonelle nye komfortsetene du lurer mest på, eller om de endelig har fått koppeholdere? Det er bare å spørre.


Helt ny Berlingo

For dem som tenker praktisk er Citroën Berlingo en optimal familiebil. Nå får den et friskt, nytt utseende, uten at det går på bekostning av de praktiske egenskapene.


Loeb gjør comeback i WRC

Den nidoble verdensmesteren i rally, Sebastien Loeb, gjør comeback i rally-VM. Men han nøyer seg med en begrenset satsing i 2018.


Drømmesalg fra Citroën

Er det mareritt eller ønskedrøm? Citroën skal selge ut mengder av sine attraksjoner fra selskapets store historiske samling.


Ny tjeneste for enkelt bilhold

Nå lanseres en ny tjeneste som skal gjøre bilholdet enklere enn noensinne. Bak konseptet står en av gigantene i norsk bilbransje.


Fjesløft for Cactus

Nå er Citroën C4 Cactus kommet omtrent midtveis i sin livssyklus. Det betyr facelift og tekniske oppgraderinger.


Mikkelsen tilbake i verdenstoppen

Andreas Mikkelsen kjørte inn til andreplass i Rally Tyskland etter en nærmest feilfri helg i sin Citroën. Seieren gikk til Ford-fører Ott Tänak.


Andreas Mikkelsen i tetfight

Andreas Mikkelsen stortrives med duellen han har med Sebastien Ogier i kampen om andreplassen i VM-runden i Tyskland. – Jeg håper det fortsetter til siste etappe, sier han.


God start for Mikkelsen

Andreas Mikkelsen har fått en best tenkelig start i Rally Tyskland i sitt første asfaltløp for Citroën. Etter fredagens etapper ligger han på andreplass, bare 5,7 sekunder bak ledende Ott Tänak.