BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Ferrari

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Sjeldne varer fra Ferrari

Maranello er ikke favorittstedet mitt, med mindre det er for å besøke Ferrari-fabrikken. Men Purosangue er også verdt et besøk – et av distriktets bedre bruktbilsjapper.


Ferrari-debut

Vi står foran en stor Ferrari-debut i Sveits. Men den dukket ikke opp i Genève.


Ferrari radikaliserer F1

Ferrari har offentliggjort sitt forslag til hvordan fremtidens F1-biler skal se ut.


Ferrari til begjær

Ferrari har i dag sluppet de første bildene av etterfølgeren til 458. Den har en detalj enkelte purister vil ha vondt for å svelge.


Ferraris tøffe 2015

Hodene ruller og Ferrari-sjefen spår et meget vanskelig nytt år. Men Ferrari er fremdeles verdens mest verdifulle varemerke.


Sergio lever

Et av høydepunktene på Genève-utstillingen i 2013 var Pininfarinas hyllest til Sergio - sønn av Pinin og selskapets ansikt i mange år. Nå bygges konseptbilen i en kort serie.


Svensk GTO gjenoppstår

Litt flaut kanskje, å totale en GTO på mimreturen for å feire typens 50-års dag. Etter 30 måneder i Maranello-blå, er den tilbake i perfekt form.


Ferrari for den indre kjerne

Ferrari-flaggskipet med det kjipe navnet har fått sitt racingavkom – uten at den skal brukes i racing.


Alonso ut – Vettel inn

Endelig bekreftet – Sebastian Vettel blir Ferrari-fører fra og med neste år. Fernando Alonso går ut.


Ferrari-hilsen til USA

I dag slutter Luca di Montezemolo i sjefjobben hos Ferrari, den han inntok i 1991. Hans siste modell feirer fabrikkens første 60 år i USA.


Toppløs 458 Speciale

458 Speciale A, skal den hete, den nye Ferrarien som debuterer i Paris. A står ikke for Automat – men for Aperta, åpen. Klassisk oppskrift med andre ord.


Ferrari spoler turboen igjen

Den nylig oppdaterte Ferrari California med turbo er bare et hint om hva som kommer. Nå skal 458 og FF også turbomates.


234 millioner kroner billig

Det var spekulert i en budrunde opp mot en halv milliard kroner, men Ferrari 250 GTOen som ble solgt på auksjon i går gikk for langt mindre.


Spania blir Ferrari-land

I fjor tjente Ferrari 54 millioner euro, bare på lisens-inntekter. Snart blir det mer, nå skal det åpnes et Ferrari-land i Spania.


Ingen over, ingen ved siden

Det kan godt være at Ferrari bare skal lansere litt nytt California i Genève. Det gjør ingenting. De er best på alt som betyr noe: Image og penger.


Skikkelig Ferrari museum

Nå er det åpnet en tredje bygning i forbindelse med det gode Ferrari-museet, det i Modena (og ikke det som ligger vegg-i-vegg med fabrikken). Legg det inn på sommerferieruten!


Ferraris California-drøm

Også Ferrari må tenke utslipp. Nå lanserer de California i nytt opplag. Med turbo.


Slankere og sterkere Ferrari

Si Porsche høyt. Si deretter Ferrari. Lyden alene forteller hvilket ord som skaper størst begeistring. Nå gjør Ferrari sitt for at inntrykket skal vedlikeholdes.


Ferrari fyller 75 år,
vet det bare ikke ennå

For meg har 18. juni 1938 alltid vært en av de mest sentrale datoer i Ferraris historie. Faktisk den datoen bilmerket Ferrari ble etablert. Følg med i denne tankerekken. Ingen andre gjør det.


Ferrari til Rudskogen

Det blir mulighet for ny banerekord når Ferraris F1-team besøker Rudskogen Motorfestival 14. og 15. september.


LaFerrari på Pininfarinsk

Det var ikke Pininfarinas forslag som ble til FerrariLaFerrari. Men de var med i de innledende rundene. Nå vises noen av forslagene som ikke ble noe av.


Ferrari laFerrari med Hublot laHublot

Endelig har Hublot-Ferrari samarbeidet kommet opp med noe spesielt. Men hvor spesielt? Og hva er egentlig klokka?


Sergio hedrer Sergio

I fjor døde Sergio Pininfarina. Annen-generasjon. En av hans favorittmodeller var en Dino Berlinetta Speciale som debuterte her i Genève i 1965. Den ble inspirasjon for en ny bil, oppkalt etter Sergio.


Ferraris store dag

Ferrari dro teppet av en bil med noe av det sløveste på lenge i retning av navnevalg. LaFerrari. Resten av bilen var ikke så sløv.


Ekstrem Ferrari Enzo

Selv om Ferrari prøver så godt de kan å skjule sin neste toppmodell, må den av og til ut på en luftetur. Og da står våre venner hos Carparazzi klar med kamera.