BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Isuzu

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Isuzu dropper personbiler

Det er tvilsomt om det blir nødvendig med så masse sorgarbeide. Eller om krisepsykiatriske team må kalles inn. Isuzu skal slutte med personbiler. Det betyr at Aska forsvinner!


Selvinnlysende (?) fra Isuzu

Hva som er selvinnlysende vet jeg ikke helt, men Isuzu har i hvert fall døpt sine Detroit-konsepter Axiom – som betyr nettopp det. Det eneste som var selvinnlysende var at mottakelsen fra foreldremakta, GM, ikke var særlig varm


Isuzu Axiom

PRØVEKJØRT: Crossover har lenge vært et moteord på restaurantfronten, nå kommer Crossover også inn i bilspråket.


Isuzu med japansk terom

De japanske produsentene benytter stadig oftere europeiske og amerikanske designere for å få et utseende tilpasset de vestlige markeder. I dette tilfellet har to briter designet en typisk japansk bil, i alle fall med hensyn til interiøret.


Handelsbråk: Kina/Japan

Isuzu var den første japanske bilfabrikken som stanset produksjon av biler til Kina etter at Kina i forrige uke dro til med ekstraordinære 100% toll på biler (og mobiltelefoner og air condition anlegg) fra Japan. Nå har flere fulgt etter. Noen enorm betydning for årets japanske bilproduksjon får det imidlertid ikke.


Isuzu får refs av GM

GM eier 49% av Isuzu og synes vel derfor de har full rett til å kreve ”radikale tiltak for å bli profitable igjen.”


Også Isuzu vil vise seg frem

Isuzu er et merke du ikke leser om hver dag på Bilnorge. Men på store internasjonale messer dukker de gjerne opp med spennende konseptbiler. Detroit i januar 2001 er intet unntak.


Siste stunt fra Isuzu?

Isuzu har aldri vist noen konsept-biler de ikke kunne bygge. Noen ble også bygget, VehiCross for eksempel. Men nå forsvinner sjefsdesigneren. Vil også inspirasjonen forsvinne?