BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Seat

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Seat gjør en Kodiaq

Seat lanserer sin tredje SUV i løpet av et par år. Tarraco blir storebror i familien som fra før består av Arona og Ateca, og den har mye til felles med Skoda Kodiaq.


Stian Paulsen i toppstrid

Helgens runde i det europeiske TCR-mesterskapet ble kjørt på Assen i Nederland, en bane Stian Paulsen ikke kjente fra før. Men det hindret ham ikke i å sikre seg gode resultater.


Bruker du aircondition riktig?

Det er sjeldent vi nordmenn går rundt og peser i varmen som nå, så vi tar gjerne noen gode råd fra Seat som bygger biler for et langt varmere klima enn vårt.


Norsk regnmester på pallen i Budapest

Endelig skulle det lykkes for Stian Paulsen i den tøffe europeiske TCR-serien. Etter mesterlig kjøring på regnvåt bane tok han andreplass i lørdagens løp.


Stian Paulsen viser muskler i ny serie

Da Stian Paulsen dro hjemmefra mandag, hadde han ikke fått start på bilen. Men i løpet av helgen har han vist at han hører hjemme i den tøffe euro-serien han satser på i år.


Stian Paulsen debuterer i ny serie

Stian Paulsen skal i år konkurrere i den nystartede serien TCR Europa. De første løpene kjøres i helgen, men Fredrikstad-gutten har foreløpig ikke fått start på motoren.


Stian Paulsen satser hardere

Stian Paulsen har i dag offentliggjort sine planer for årets sesong. Tøffe utfordringen står i kø.


God helg for Seat

Stor fest fredag – men en rød bil solgt på gata utenfor lokalet. Og lørdag åpnet rådgivningskontorene (kall det ikke bilforretninger) i Oslo, Bergen og Trondheim


Superrask, men nesten lydløs

Det er bare å venne seg til tanken – fremtidens racerbiler blir elektriske. Her er en bil som skal på banen allerede i år.


Cupra på egne bein

Seat gjør som en rekke andre produsenter – de etablerer Cupra som eget merke. Målet er å doble salget innen fem år.


Velkommen tilbake til Ibiza

Ibiza – ikke øya, men den på fire hjul – fyller et tredels århundre. 33 år. Den siste ble solgt i Norge i 2006, men nå er det slutt på import-oppholdet, og den nye er på vei tilbake.


Schibsted med Årets Bil!

Du visste kanskje ikke at Schibsted – Norges største mediekonsern – har valgt sin «Årets Bil». Tro det eller ei – den gikk til Seat Arona.


Bygger i høyden

Norges-aktuelle Seat hevder å sette spanske rekorder når de bygger nytt lager ved anlegget i Martorell.


Seat tar ansvar

Seat har utrustet en Leon med moderne sikkerhetsutstyr for å vise hva som er mulig med dagens teknologi.


Helt nytt for Seat

Vi er nettopp kommet hjem fra Seat i Barcelona. Aldri har vi opplevd en produsent som til de grader er opptatt av Norge. Ikke så rart, Norge blir et ekstremt spennende laboratorium for dette VW-Gruppe merket.


Velkommen tilbake, Seat

Seat har ikke akkurat vært noen storselger i Norge. Så vidt over 10.000 eksemplarer, pluss ca. 3.000 varebiler. Nå skal det satses på nytt, og du kan bli med.


En annerledes hybrid

På nordmenns ville jakt etter el- og hybrid-biler på årets IAA, var det en som ble oversett. Seats Ibiza TGI. Dette kan også bli en del av vår fremtid.


Hotteste Seat ever!

Seat har tatt frem en helt spesiell utgave av sin sporty Leon Cupra R. Opplaget er meget begrenset, så antagelig er den utsolgt før den norske Seat-importen starter.


Nedtonet Volkswagen

Volkswagen har tonet litt ned siden dieselsjokket for temmelig nøyaktig to år siden. Det viste kveldens førpremiere-party.


Seat tilbake til Norge

Volkswagen-importør Harald A. Møller satser på nytt på Seat i Norge. Dette er det vi vet så langt.


Seat først ute igjen

Hvor lenge skal Seat være ikke-eksisterende på det norske markedet? Nå har de lansert en ny lekkerbisken, lenge før Volkswagen er klar med en tilsvarende modell.


Opp- og nedturer for Stian Paulsen

Det ble ingen optimal helg for Stian Paulsen da han for tredje gang stilte til start i den internasjonale TRC-serien. Men optimisten fra Fredrikstad ser alltid noen lyspunkter.


Spennende bilsporthelg

Mange norske bilsportutøvere skal i helgen kjøre sine første løp for sesongen. Spenningen er dermed på et høyt nivå.


Spansk Polo foran originalen

Volkswagen lanserer en helt ny Polo mot slutten av året. Men allerede nå er den spanske fetteren klar for samlebåndet.


Sjanseløst for Stian Paulsen

Stian Paulsen kjørte i dag siste løp i årets Seat Leon Eurocup. Dessverre ble det avgjort før løpet at han ikke skulle vinne serien.