BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Bilverden

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Bruktbilsalget kraftig opp

Usikre tider har ikke ført til nedgang i bruktbilmarkedet. Snarere tvert imot. I sommer har vi handlet bruktbil som aldri før.


Mishandling eller Nytt Liv

Hva sier du til en enda mer lydløs Rolls-Royce Phantom eller Cloud? Det er åpenbart noen som syns det er topp, som utstyrer den gamle bilen sin med elektrisk pacemaker.


Myten om den store ferietrafikken

Stor innenlandsk ferietrafikk brukes ofte som forklaring på at det går så bra på servicemarkedet.


Gammel Defender på strøm

Klassiske Defendere er ikke billige hvis du finner et godt eksemplar. Nå kan du få dem enda dyrere – noen blir nemlig bygd om til elektrisk drift.


Nå er også ID.4 på båndet

Etter en litt treg start på den første, startet i dag produksjonen av Volkswagens andre elbil – SUV-en ID.4. Verdenspremieren er lagt til september.


Profeti fra en Virus-skaper

Det er litt moro å se tilbake på fortidens fremtids-ideer. Denne, for eksempel, kunne vært aktuell i dag.


Nå åpnes det for amerikanske bilskilt

Man skulle nesten tro bilentusiast Ketil Solvik-Olsen var tilbake i posisjonen som samferdselsminister igjen, for nå får amcar-entusiaster oppfylt nok et ønske.


Porsche oppgraderer Taycan

Raskere akselerasjon og enklere lading er blant oppgraderingen Porsche innfører på 2021-modellen av Taycan. Dessuten får du tilgang til flere goodies.


Presidentkandidat med sansen

Joe Biden kjører rundt i sin bensingulpende 1967 Stingray Corvette – han bruker den sågar i valgvideoer – med sitt ultragrønne budskap. Endelig en tenkende politiker.


Kjapp Panamera på Nordsløyfa

Snart kommer en fornyet Panamera, og den blir vesentlig kjappere enn forgjengeren. Her får du videobevis.


Surfevaner korona-endres

Folk som skal sjekke ut nye biler, enten fordi de skal kjøpe, eller fordi de er nysgjerrige, starter på nettet. Nå har noen sjekket hvordan surfe-mønsteret har endret seg under pandemien.


Sony bilen kommer hjem

Sonys uventede bil var et av høydepunktene på vinterens CES. Elektrisk og Autonom. Nå er den hjemme i Tokyo igjen, klar til nye tester. Kanskje de mener alvor?


Banker Tesla på rekkevidde

Når Lucid Air kommer på markedet neste år kan den stille Model S i skyggen med hensyn til rekkevidde.


Xpeng ned i pris

Importøren kutter prisen på Xpeng G3 allerede før de første bilene er levert. Har du allerede skrevet kontrakt? Da får du penger til overs.


Geogjerder kan gjøre hybrider mer miljøvennlige

Vegvesenet samarbeider med BMW og Volvo for å vise hvordan definerte farts- eller lavutslippssoner kan styre moderne biler.


Fabrikkhenting hos Porsche

I starten måtte kunden sørge for festen selv. I dag er det ca. 20 kunder hver dag som henter bilen sin på Porsche-fabrikken. Det er med andre ord blitt litt mer rutine nå.


Ioniq blir eget merke

Hyundai har besluttet å skille ut Ioniq som eget merkenavn for sine elektrifiserte modeller. Dem blir det flere av i årene fremover.


Bilen som gruset luksus-ekspressen

Det startet som et veddemål blant blaserte engelskmenn i Cannes og endte som en litt flau PR-forestilling. Men oppi det hele har vi noen fantastiske, nyskapte Bentleyer. Møt Blue Train Special.


Baklengs på Monza

Selvfølgelig måtte det komme: Super-SUV-er fra ukjente skredderverksteder. Møt Palladium fra Aznom – og les det merkelige merkenavnet baklengs!


Fylletur i Tyskland

I år skulle Jon Winding-Sørensen som vanlig kjøre bil til Genève-utstillingen. Elbil, hadde han bestemt seg for denne gangen. Genève ble det ikke noe av, men tur ble det allikevel. En merkelig tur. Her er noen av høydepunktene.


Touchless Touchskjerm

Egentlig har vel utviklingen av berøringsløse kontakter pågått lenge. Men pandemien satte fart i arbeidet med å fjerne enda en mulig smittekilde.


Glimt fra den hemmelige skisseboken

I BIL/Autofil nummer 6/7 presenterte vi en fersk norsk bildesigner, nettopp korona-kommet hjem fra Pininfarina. Her skal vi se mer av hva han gjør på fritiden.


Kompakt bobil

Volkswagen gir oss de første skisser av en Mini-Camper basert på Caddy. Her kan du få himmelen som tak og komfort som i California.


Batman og Batmobil i krystall

Skal det være en 27 centimeter Batmobile i krystall til pris som en Seat Mii?


Før frosten setter inn: G-klasse SLK

En prototype har sluppet ut fra fangenskapet. Nå kan du få kjøpt en G-Klasse med fantasi-karosseri med klare Mercedes-vibber. Og taket er ekte Stuttgart.