BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Los Angeles 2010

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Kias moderne hybrid

Kia viser nå en hybridversjon av sin nye Optima. Den er klar for USA i 2011.


Mot en renere fremtid

Alle de store bilprodusentene utforsker forskjellige teknologier for å kunne tilby lavere utslipp fra fremtidens bilpark. Også Toyota ser på andre muligheter enn hybridbiler.


RAV4 på strøm

Toyota viser konseptbilen ”RAV4 EV”. Til den elektriske biten har de fått hjelp av Tesla.


Et glimt av neste Impreza

Subaru viser sin Impreza Concept i Los Angeles. Fremtiden ser lovende ut.


L.A. Auto Show

Til helgen åpner den internasjonale bilutstillingen i Los Angeles. Vår utsendte er på plass.


Endelig klart for 9-4X

Trofaste Saab-forhandlere har lenge ventet på en kompakt SUV, eller crossover om du vil. Når den nå endelig lanseres, er det med motorer som er lite tilpasset europeisk smak.


Urban Kompakt Luksus

Mens Aston Martin stiller ut sin nye småbil i London, viser Cadillac sin ide til en luksuriøs småbil på bilutstillingen i L.A.


Debut for femdørs Evoque

Land Rover lanserer i dag 5-dørsutgaven av sin kompakte Evoque på bilutstillingen i Los Angeles.


Porsches nye Cayman

Porsche lanserer i dag en spesialutgave av Cayman på bilutstillingen i Los Angeles. Lavere vekt og mer effekt er oppskriften.


Nissan går nye veier

I sommer formildet vi spekulasjoner om en ny modell fra Nissan. Nå løfter de selv på lokket.


Design fra LA: Volvo på luft

I forbindelse med hver bilutstilling i LA blir de lokale konseptstudioene invitert til å bidra med et spesielt prosjekt. I år er oppgaven: 4 seter, under 500 kg. Her presenterer vi en Volvo med skate-ambisjoner


Design fra LA: Toyota med sjømat

I forbindelse med hver bilutstilling i LA blir de lokale konseptstudioene invitert til å bidra med et spesielt prosjekt. I år er oppgaven: 4 seter, under 500 kg. Her presenterer vi en ganske virkelighetsnær Toyota


Design fra LA: Smart på strikkepinner

I forbindelse med hver bilutstilling i LA blir de lokale konseptstudioene invitert til å bidra med et spesielt prosjekt. I år er oppgaven: 4 seter, under 500 kg. Her presenterer vi en veldig trimmet Smart.


Design fra LA: Mercedes-Benz Biome

I forbindelse med hver bilutstilling i LA blir de lokale konseptstudioene invitert til å bidra med et spesielt prosjekt. I år er oppgaven: 4 seter, under 500 kg. Her presenterer vi Biome fra Mercedes-Benz.


Design fra LA: Mazda MX-0

I forbindelse med hver bilutstilling i LA blir de lokale konseptstudioene invitert til å bidra med et spesielt prosjekt. I år er oppgaven: 4 seter, under 500 kg. Her presenterer vi Mazdas MX-null.


Design fra LA: Maybach

I forbindelse med hver bilutstilling i LA blir de lokale konseptstudioene invitert til å bidra med et spesielt prosjekt. I år er oppgaven: 4 seter, under 500 kg. Her presenterer vi Maybach DRS.


Design fra LA: Nissan iV

I forbindelse med hver bilutstilling i LA blir de lokale konseptstudioene invitert til å bidra med et spesielt prosjekt. I år er oppgaven: 4 seter, under 500 kg. Her presenterer vi Nissans spennende bidrag


Design fra LA: Honda Air

I forbindelse med hver bilutstilling i LA blir de lokale konseptstudioene invitert til å bidra med et spesielt prosjekt. I år er oppgaven: 4 seter, under 500 kg. Her presenterer vi Hondas Air.


Design fra LA: Cadillac Aera

I forbindelse med hver bilutstilling i Los Angeles, blir de lokale konseptstudioene invitert til å bidra med et spesielt prosjekt. I år er oppgaven: 4 seter, under 500 kg. Her presenterer vi Cadillac Aera.


Ny morgen for Eos

Eos er vel den siste Volkwagen som ikke har byttet til selskapets nye front. Det varer ikke så lenge.


Åpner snart: Ny Camaro Cab

Selv om vi for tiden har blikket rettet mot Paris, åpner en ny bilutstilling i Los Angeles neste måned. Der viser Chevrolet sin åpne Camaro.