BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Artikler med video

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

1148 artikler inneholder videofilmer

V8 og spesialutgaver av Defender

Tradisjonen tro lanserer Land Rover nå Defender med kompressormatet V8. I tillegg kommer en spesialutgave med unike designelementer.


Alpha formerer seg

En gøyal startup fra California, som allerede har vist en kompakt fastback, forlenger den førstefødte litt og gir den skikkelige offroad-vibber.


Valgets kval: hvilken C-Type?

Du vil gjerne ha en ny C-Type. Men skal du velge den skotske – det var de som vant Le Mans i 1953, eller skal du velge originalen, den som kommer fra Jaguar? Begge byr på flunkende nye biler.


McLaren endrer (omtrent) alt

Det er litt over ti år siden McLaren skilte ut sin Automotive avdeling. Og det er ti år siden de kom med sin første bil, 12 C, som virkelig rystet en del italienske superbiler slik at de merket det i karbon-monocoquene sine.


Drift selv!

Vi var litt imponert da gravalvorlige Stanford University viste frem siste nytt i autonome biler: selvdriftere. Nå har de fått Toyota med på laget.


Den morsomste 911-en i ny drakt

Porsche har i dag avduket syvende generasjon 911 GT3 – entusiast-Porschen fremfor noen.


Nye muskelbiler fra Cadillac

GM har nylig annonsert at de blir helelektriske i 2035, men det hindrer dem ikke fra å presentere to spreke muskelbiler nå.


Quick Nick tester Battista

Nick Heidfeld er blant de mest erfarne førere i verden. Den erfaringen drar Pininfarina nytte av når Battista skal perfeksjoneres.


Red Arrows på landjorda

Toyota i England har vært med på et stunt som savner sidestykke. De tok flyoppvisningene, der jetfly med farget eksos flyr vingetupp til vingetupp, ned på betongen.


Råeste BMW M5 noensinne

BMW lanserer nå en ny variant av M5 for dem som frivillig gir slipp på litt komfort for å få mer ekstreme ytelser og kjøreegenskaper.


Global Skoda fra India

Skoda har klart det igjen – å finne på et navn som starter på K og ender på Q. Siste tilskudd til SUV-familien blir KUSHAQ.


Volvo med avansert kjøresimulator

Volvo Cars har utviklet en ny kjøresimulator med avansert gaming-teknologi fra flere av verdens ledende produsenter. Simulatoren kombinerer VR, AR, 3D og Teslasuit.


Stor nok for USA?

Jeep lanserer en ny Grand Cherokee med tilnavnet L og en tre seterader. Men det spørs om den er stor nok etter amerikansk smak da.


Drømmebil for rallyfantaster

Spesialistene hos Singer Vehicle Design kan innfri de villeste drømmer – bare budsjettet er stort nok.


Hispano Suiza går offroad – på strøm

Tidligere har vi møtt Hispano Suiza som en wanna-be-luksusbil med moderne spesifikasjoner basert på dype, historiske røtter. Dette her er noe helt annet.


Jaguar med ekstremt konsept

Jaguar kommer med sin første konseptbil på syv år. Her har de tatt en skikkelig snarvei.


Ford-racer designet av racere

Fordzilla P1 er en kommende gaming-bil som er designet av 250.000 gaming-interesserte rundt hele verden.


Xpeng får hjelp av Teslabjørn

Nykommeren Xpeng knytter til seg en kunnskapsrik elbilfører. Teslabjørn skal nemlig instruere kundene i bruk av bilen. Her kan du se hvordan.


Feiring med droner

Volkswagen feiret ID.4-debuten i Kina med 2000 droner. Hvem trenger fyrverkeri?


Pressens hederspris til Racing-NM

Motorsportpressen hedret under helgens digitale prisutdeling Racing-NM med tildeling av Eugen-prisen 2020.


Maradonas annerledes bil

Diego Maradona var et Ferrari-hue. Rekken av hans Maranello-skapninger var lang. Men han var innom andre også, spesielt en du neppe har hørt om noensinne.


Ola Nore Jr. er «Bilsporttalentet 2020»

Ola Nore Jr. (19) fra Noresund og klubben NMK Modum & Sigdal kunne juble da han ble avslørt som vinner av den prestisjefylte konkurransen «Bilsporttalentet 2020» lørdag.


Med RAV som utgangspunkt

Sist vi var borti Mitsuoka, den gøyale japanske ombyggeren med retro twist hadde han prøvd å gjøre en Corvette StingRay av en MX 5. Dagens innslag er mye mer utrolig, en kul RAV 4.


Forsmak på ny Civic

Honda i USA har gitt oss en forsmak på neste generasjon Civic. Modellen som er nærmest usynlig på den norske registreringsstatistikken er blant de mest populære biler i USA.


Hurra for Subaru

I disse tider med den ene nye elbilen etter den andre er det befriende å se at noen tør lansere en folkelig sportsbil. Stor honnør til Subaru som i dag har presentert en ny generasjon BRZ.