BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Artikler med video

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

1260 artikler inneholder videofilmer

Lang luksus fra Bentley

Bentley lanserer nå Bentayga EWB med strukket akselavstand for dem som ønsker maksimal komfort og romslighet.


Generasjonsskifte og ny el-SUV

SPIONBILDER: Det er snart klart for tredje generasjon BMW X1. Selvsagt kommer den som elbil, men også i en heftig M-versjon.


Forden som yoga-teppe

Carsten Starke opplever akkurat det samme rushkaoset som alle andre i Köln. Men han sitter i Kugaen sin, fullstendig avslappet med et smil og en hvilepuls de fleste ville misunt ham.


Facelift for Geländewagen

SPIONBILDER: Nye G-Klasse kom på markedet i 2018, og dermed er det snart på tide med et ansiktsløft.


Matador fra Slovakia

Ikke ante vi at Slovakia drev med tyrefekting. Ikke med elektriske superbiler heller. Her er et eksempel på hvor lite vi egentlig visste.


Snarlig facelift for Kuga

SPIONBILDER: Den fikk virkelig vind i seilene da den kom som ladbar hybrid. Kan et ansiktsløft løse en annen utfordring?


Absolutt raskeste Koenigsegg

Koenigsegg har nå laget en ny bil til eget bruk – Jesko Absolut blir deres aller kjappeste. Hvis ikke de ombestemmer seg da.


Stadig flere holder fartsgrensen

Ferske målinger fra Statens vegvesen viser at mer enn seks av ti nå holder fartsgrensen. Nå ruller vegvesenet ut en ny film i fartskampanjen hvor de hyller flertallet av sjåførene i trafikken.


Lincoln med hos busskameratene

Lincoln er ikke et navn du hører hver dag. Men de har nettopp gjort sitt eget event i Hollywood, der de presenterte en konseptutgave av sin første batterielektriske.


Snart kommer AMG-GT i ny generasjon

SPIONBILDER: Selv om Mercedes-AMG har fått ansvaret for den nye SLS, betyr ikke det at de slipper taket i sin første egenutviklede modell.


AMGs mektigste

I Affalterbach i Tyskland sørger de for stor feiring også når noen fyller et såpass halvrundt år som 55. I hvert fall kommer det lokale bursdagsbarnet, AMG, med historiens sterkeste kundebil så langt. Den skal bygges i – selvfølgelig – 55 eksemplarer.


Siste finpuss i kulda

Rimac har tilbragt et par uker på Pirellis testsenter i Lappland med sin Nevera. Snart er de første kundebilene ute.


Sally Carrera kommer tilbake

Porsche er blant de mange som stadig kaster et blikk i jubileums-kalenderen. Nå fant de ut at Sally Carrera fyller 20 år – hvorfor ikke bringe henne tilbake?


Honda måler krefter mot seg selv

Honda har satt ny runderekord på Suzuka. Dermed knuste de den forrige rekorden satt av … Honda.


SL i litt tammere versjon

Så langt har Mercedes-AMG lansert sin nye SL i to versjoner med V8-maskin og firehjulsdrift. Nå kommer en litt mildere versjon, men fortsatt med krefter nok for de fleste.


Slik har du aldri før sett en Corolla

Corolla er blant verdens mest solgte biler gjennom et halvt århundre. Modellnavnet står for pålitelighet, men spesielt sportslige har bilene aldri vært. Det har Toyota til hensikt å gjøre noe med nå.


Nissan-drøm om e-racing

Kombinasjonen av Formula E og den nye Ariya sparket i gang litt ekstra kreativitet hos Nissan. Opp dukket Ariya Single Seater Concept.


Lotus langt hjemmefra

Lotus er kjent for sine små, lette sportsbiler bygget i England. Eletre beveger seg langt fra utgangspunktet, også geografisk.


Nissan bedrer ramen-opplevelsen

Ikke si at det ikke skjer fremskritt i verden. Hva med skvalpefri ramen-servering takket være en spesiell stabilitetskontroll i Nissans nye Ariya?


Segway, men ikke slik du tror

De som husker Segway har vel inntrykk av noe lydløst, rart, på to hjul som man kunne stå på og gli bortover med. En ny divisjon som heter Powersports endrer på det bildet.


Studenter med hydrogen for Alpine

Noe av det morsommere ved å studere bildesign hos Istituto Europeo di Design i Torino at én gang i året kan noen av dem se designdrømmen sin i fullskala. Bygget som en profesjonell konseptbil.


Ny Maserati-SUV med inntil 530 hester

Maserati har i dag dratt lakenet av sin mellomstore SUV – Grecale som blir en direkte utfordrer til Porsche Macan.


Ny modell fra Kinas lux-bil-leder

Kinesiske Human Horizon – eller HiPhi på kort – var stolte etter tredje kvartal. Da hadde nykommeren solgt bedre enn alle andre premium elektriske – de som er definert til over 500.000 renminbi. Taycan, Hongqi, EQC, e-tron, i-Pace og de to Teslaene lå alle sammen etter.


Jeep med italiensk stil

Det er selvfølgelig ganske logisk at hvis man ikke gidder jazze opp Jeepen sin selv, kan man overlate det til andre. Til italienske Militem for eksempel.


Lexus i papirformat

Lexus krever at håndverkerne deres også behersker origami – de må klare å brette en origami-katt på 90 sekunder – med keiva! – før de kan kalle seg en Takumi. En håndverk-mester. Derfra var ikke veien lang til å skape en UX i papir.