BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Artikler med video

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

1125 artikler inneholder videofilmer

Med RAV som utgangspunkt

Sist vi var borti Mitsuoka, den gøyale japanske ombyggeren med retro twist hadde han prøvd å gjøre en Corvette StingRay av en MX 5. Dagens innslag er mye mer utrolig, en kul RAV 4.


Forsmak på ny Civic

Honda i USA har gitt oss en forsmak på neste generasjon Civic. Modellen som er nærmest usynlig på den norske registreringsstatistikken er blant de mest populære biler i USA.


Hurra for Subaru

I disse tider med den ene nye elbilen etter den andre er det befriende å se at noen tør lansere en folkelig sportsbil. Stor honnør til Subaru som i dag har presentert en ny generasjon BRZ.


A-Ha fronter VW-bussen

Sammen med den elektriske buss-varianten av T6 brukte et stort film- og fototeam et døgn i Kristiansand-området fordi A-Ha skulle fortelle at ABTs e-utgave av Transporteren virkelig var et statement.


- Videoen alle bilinteresserte må dele!

Se den nye filmen som takker bilen. De som er imot bilen snakker fryktelig høyt og får fryktelig mye plass mediene. Kanskje er det på tide at vi også hever stemmen? sier Christian Lagaard i NBF. Han håper den nye videoen blir en påminnelse om hva bilen faktisk betyr i livene våre.


Krympet Soul med huset på taket

For de av dere som følger med er Kia Ray en ganske bra konseptbil fra 2010. For dere som følger enda bedre med ser Kia Ray ut som en Soul som krympet i vasken. Men den har allikevel plass til seng for to.


Porscher du aldri har sett før

I forbindelse med en ny bok åpnet Porsches designsjef dørene til konseptbil-lageret og viste frem Porsche-forslag verden aldri før har sett. Her er noen av dem.


BMW NEXTGen går til himmels

Omtrent samtidig som BMW presenterer den nye iNEXT viser de en annen i-modell som er litt mer overraskende. Denne tar deg med på en skikkelig luftetur.


Atom-bil fra Mahindra

Citroën Ami må bare ikke tro den er verdens eneste elektriske mikrobil bygget av en vanlig bilfabrikk. Snart er Mahindra Atom klar til å ta opp kampen om storbyene.


En elektrisk MG. Men ikke DEN.

MG som går på batterier og strøm er plutselig blitt veldig hverdag. Men her har du en annen MG, også på strøm riktignok, som du kan ta ut en søndag.


Beijing – «ikke å forveksle med Beijing»

Radiance var navnet på enda en konseptbil i Beijing. En av de mange store batterielektriske sedan-coupéene som åpenbart har oppdaget at Tesla S åpenbart har oppdaget at det åpenbart er et åpenbart marked for slike biler der ute.


El-hydrogen truck – for troende

Etter en 8-seters SUV tidligere i år, med 1.100 kilometers rekkevidde, presenterer amerikanske Triton oss nå for en batterielektrisk truck, med hydrogenfyrt rekkeviddeforlenger.


Ny sportsbil fra Mercedes-AMG

SPIONBILDER: Her er neste generasjon SL under testing på landevei og bane. Foreløpig er den godt innpakket, men vi kan likevel avsløre en del detaljer.


Hyundai med ny familiebil

Det er gøy når en stor produsent som Hyundai begynner å tenke på hele familien. Med all den fellestiden man har hjemme i pandemitider er det kanskje litt vits i å jobbe sammen, var åpenbart ideen. Nå presenterer de en Olabil alle kan bygge hjemme.


Bugattis Corona Speciale

Bugatti har gitt oss detaljer på en ny fantastisk fantasibil. Et godt eksempel på hva man bruke pandemier til.


Touring herper F12

Touring har gjort mye jeg syns er bra, og mye jeg ikke skjønner noe som helst av. Denne nyeste utgaven tilhører den siste gruppen.


Kineser uten tak

En ekte kinesisk roadster? Ganske moderne også? Trumpchi viser spennende konsept med produksjonsmuligheter.


Qoros er på banen igjen

Qoros er et av disse kinesiske bilmerkene vi trodde på – for 10 år siden. Så forsvant den nesten helt i tåkehavet, men med en ny konseptbil på Beijing-utstillingen melder de seg virkelig på igjen.


Battista i by’n

Storfint besøk, om ikke midt i Oslo, så i Oslo-området. Bentley-importøren vil gjerne at så mange som mulig skal møte hans andre merkevare: Automobili Pininfarina.


Japansk bil går rett til værs

Vi har sett en del tilløp til flygende biler i det siste. Her dukker det opp et nytt innslag i serien, denne gangen fra Japan.


Changan med en av Beijings store stjerner

Konseptbilen fra Changan, Vision-V, var helt klar en av Beijing-utstillingenes virkelige stjerner. Og med flere norske innslag enn du skulle tro.


Juster og Johne – hvor er dere?

For 75 år siden forsøkte Leif Juster og Oslos Trafikksjef, Thor Johne, å lære oss litt oppførsel i trafikken. Ting tyder på at vi trenger en repetisjon.


EuroNCAP og språklig mangfold

EuroNCAP har begynt å teste sjåførassistenter. Det som var mest interessant der er hva bilfabrikkene finner på å kalle systemene.


ADVARSEL: Kultur!

Glem Il Tempo Gigante. Det er utrolig mye mer bilstoff enn det i Kjell Aukrusts etterlatte. For ikke å snakke om hvordan vi penses inn på Bil-beistet!


Ny Polestar på vei

Man kan lure på om folkene bak Polestar vet hva ordet Precept egentlig betyr. Nå skal den i hvert fall i produksjon – men kanskje under et annet navn.