BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Artikler med video

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

1266 artikler inneholder videofilmer

Verdens minste som byggesett

Peel bygget mange forskjellige biler de, blant andre en på Mini-basis. Men den best kjente er vel P50 – verdens minste produksjonsbil. Hvis du ikke vil betale over en million for en original, kan du bygge en selv.


Maseratis sportsbil i sommerklær

Maserati har avduket sin nye MC20 i åpen versjon. Den tradisjonelle Spyder-betegnelsen er byttet ut med Cielo – italiensk for himmel.


Utviklet av sjefen sjøl

Toyota presenterer spesialutgaven GR Corolla Morizo Edition som er utviklet av toppsjefen personlig.


Første glimt av Polestar 3

Polestar har i dag sendt ut første bilde av sine tredje modell – deres første SUV.


VW kupp: Obi-Wan Kenobi kjører ID.Buzz

Det er ikke sagt at det skal komme en ny Star Wars film der ID.Buzz skal buzze mellom planetene. Men Jedi-mesteren selv, og to av droidene, skal vise frem Volkswagens nye elbil i tiden som kommer.


Nytt håp for TVR

TVR er et ganske gammelt bilmerke. Fra 1946. Men det er litt vanskelig å vite om man skal skrive er eller var et bilmerke. Det har vel hatt flere Aston Martin øyeblikk enn Aston Martin selv.


Lang luksus fra Bentley

Bentley lanserer nå Bentayga EWB med strukket akselavstand for dem som ønsker maksimal komfort og romslighet.


Generasjonsskifte og ny el-SUV

SPIONBILDER: Det er snart klart for tredje generasjon BMW X1. Selvsagt kommer den som elbil, men også i en heftig M-versjon.


Forden som yoga-teppe

Carsten Starke opplever akkurat det samme rushkaoset som alle andre i Köln. Men han sitter i Kugaen sin, fullstendig avslappet med et smil og en hvilepuls de fleste ville misunt ham.


Facelift for Geländewagen

SPIONBILDER: Nye G-Klasse kom på markedet i 2018, og dermed er det snart på tide med et ansiktsløft.


Matador fra Slovakia

Ikke ante vi at Slovakia drev med tyrefekting. Ikke med elektriske superbiler heller. Her er et eksempel på hvor lite vi egentlig visste.


Snarlig facelift for Kuga

SPIONBILDER: Den fikk virkelig vind i seilene da den kom som ladbar hybrid. Kan et ansiktsløft løse en annen utfordring?


Absolutt raskeste Koenigsegg

Koenigsegg har nå laget en ny bil til eget bruk – Jesko Absolut blir deres aller kjappeste. Hvis ikke de ombestemmer seg da.


Stadig flere holder fartsgrensen

Ferske målinger fra Statens vegvesen viser at mer enn seks av ti nå holder fartsgrensen. Nå ruller vegvesenet ut en ny film i fartskampanjen hvor de hyller flertallet av sjåførene i trafikken.


Lincoln med hos busskameratene

Lincoln er ikke et navn du hører hver dag. Men de har nettopp gjort sitt eget event i Hollywood, der de presenterte en konseptutgave av sin første batterielektriske.


Snart kommer AMG-GT i ny generasjon

SPIONBILDER: Selv om Mercedes-AMG har fått ansvaret for den nye SLS, betyr ikke det at de slipper taket i sin første egenutviklede modell.


AMGs mektigste

I Affalterbach i Tyskland sørger de for stor feiring også når noen fyller et såpass halvrundt år som 55. I hvert fall kommer det lokale bursdagsbarnet, AMG, med historiens sterkeste kundebil så langt. Den skal bygges i – selvfølgelig – 55 eksemplarer.


Siste finpuss i kulda

Rimac har tilbragt et par uker på Pirellis testsenter i Lappland med sin Nevera. Snart er de første kundebilene ute.


Sally Carrera kommer tilbake

Porsche er blant de mange som stadig kaster et blikk i jubileums-kalenderen. Nå fant de ut at Sally Carrera fyller 20 år – hvorfor ikke bringe henne tilbake?


Honda måler krefter mot seg selv

Honda har satt ny runderekord på Suzuka. Dermed knuste de den forrige rekorden satt av … Honda.


SL i litt tammere versjon

Så langt har Mercedes-AMG lansert sin nye SL i to versjoner med V8-maskin og firehjulsdrift. Nå kommer en litt mildere versjon, men fortsatt med krefter nok for de fleste.


Slik har du aldri før sett en Corolla

Corolla er blant verdens mest solgte biler gjennom et halvt århundre. Modellnavnet står for pålitelighet, men spesielt sportslige har bilene aldri vært. Det har Toyota til hensikt å gjøre noe med nå.


Nissan-drøm om e-racing

Kombinasjonen av Formula E og den nye Ariya sparket i gang litt ekstra kreativitet hos Nissan. Opp dukket Ariya Single Seater Concept.


Lotus langt hjemmefra

Lotus er kjent for sine små, lette sportsbiler bygget i England. Eletre beveger seg langt fra utgangspunktet, også geografisk.


Nissan bedrer ramen-opplevelsen

Ikke si at det ikke skjer fremskritt i verden. Hva med skvalpefri ramen-servering takket være en spesiell stabilitetskontroll i Nissans nye Ariya?