BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Artikler med video

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

1190 artikler inneholder videofilmer

AC Cobra på strøm

AC Cobra forbinder du nok primært med muskelbilene Carol Shelby masserte til det ekstreme. Nå går de tilbake til originalen, og gjør den elektriske.


Bli med på rekordrunde på Ringen

Audis testfører Frank Stippler har vært på Nordsløyfa med nye RS3. Det resulterte i ny rekord – du kan bli med på testrunden her.


Audi vil vinne Dakar Rally på strøm

Audi har i dag - med norsk hjelp - avduket sin utfordrer til Dakar Rally 2022. For å unngå rekkeviddeangst i ørkenen har den sitt eget kraftverk om bord.


Bilen får ny rolle hos Cannes-vinneren

Det skjedde mer i Cannes enn at Renate Reinsve fikk prisen for beste kvinnelige hovedrolle. Gullpalme-vinneren brukte nemlig en Cadillac i en meget sentral – og potent, viste det seg – rolle.


En stjerne er gjenfødt

Lancia 037 vil aldri bli glemt. Med førere som Markku Alén, Attilio Bettega og Walter Röhrl ble bilen rally-verdensmester i 1983. Men det virkelig store er at den er den siste bakhjulsdrevne som tok WRC.


Touring bygger på F8 Tributo

Tidligere har Touring ødelagt en og annen Ferrari. Denne gangen gis det inntrykk av at de har bygget sin helt egne bil, og nøyer seg med drivlinjen fra en F8 Tributo.


Porsche-musikk til Porsche-arbeidet

Jeg ble litt svett da jeg oppdaget at en av de sentrale konstruktørene bak BMWs nye iX var den Oscar-vinnende komponisten Hans Zimmer, og at han var der fordi han skrev musikk.


Ny Lotus med AMG-hester

Etter nesten 75 år sier Lotus farvel til forbrenningsmotorer med sin Emira som debuterer i disse dager. Rett i trynet på Porsche Cayman, og med elementer du aldri har sett hos en Lotus før.


Opel blir helelektrisk

Opel melder at de fra 2028 kun vil selge elbiler i Europa. Dessuten vekker de til live en klassisk modellbetegnelse.


Ny BMW 2-serie Coupé

BMW M2 sørget for en solid oppblomstring av M-salget i Norge for fem år siden. På Goodwood viser BMW arvtageren til den sportslige kompaktmodellen.


Flybil mot nye høyder

Personlig syns jeg de egner seg best i tegneserier, men i årevis har entusiaster forsøkt å bygge biler som konverteres til fly. Her er nok et eksempel.


Ferrari gjenskapes av RML

Trimme eller style biler var i går. Nå gjenskaper man gamle biler. Enten ved å hente opp et gammelt merkenavn eller ved å gjøre en optisk tryllekunst som får deg til å tro at du har sett denne før. Møt RML.


Porsches raskeste SUV

Porsche har i dag offentliggjort sin nye toppmodell blant SUV-ene – Cayenne Turbo GT. Med en prislapp på tre millioner blir den nok et sjeldent syn på norske veier.


Nye brobyggere fra Porsche

Fins det noen bilmodeller som bygges i like mange varianter som Porsche 911? Nå kommer brobyggerne mellom de «folkelige» og de mest ekstreme variantene – nye 911 GTS.


Ny rekord for neste Cayenne

Bilen er foreløpig ikke offisiell, men nå har Porsche vært på Nordsløyfa og notert ny rekordtid for sin heftige Cayenne Turbo Coupé.


Ny norsk racerbil

På Universitetet i Trondheim skal det i dag avdukes en ny norsk racerbil. Du kan følge presentasjonen på BilNorge.no.


Musk presenterte ny toppmodell

På en event med en knippe inviterte gjester som ble sendt live over Internett avslørte Elon Musk detaljer om den nye toppmodellen – Model S Plaid.


Segmentets råeste fra Rimac

Kroatiske Rimac har endelig vist produksjonsutgaven av den bilen vi har ventet på i ti år. Det ser ut som den svarer til forhåndshypen.


Messerschmitt på nytt

Da tyskerne ikke fikk lov til å bygge fly etter krigen, bygde de mikrobiler. Dornier, for eksempel. For ikke å snakke om Messerschmitt som kom med en av de best kjente fra den tiden.


Tamiya Wild One i nytt opplag

En av 80-årenes favoritt modellbiler kommer tilbake igjen. Men ikke lenger radiostyrt. Og ikke lenger 1:10 skala. Mye bedre!


Høyt elsket amerikaner går elektrisk

Nå har Ford vist sin etterlengtede elektriske utgave av F-150. Som spydspiss, både markedsmessig og teknologisk, ser det ut som den går utenpå Mustang Mach-e.


Ingen Genève? Slipp studentene til likevel.

På hver Genève-utstilling i mange, mange år har IED, designskole i Torino, vist hva studentene deres har gjort det siste året. I år hadde de heller ingen utstilling å vise det frem på. Men spennende design gjorde de.


Heftig Mustang klar for Europa

Ford lanserer nå sin heftige Mustang Mach 1 på det europeiske markedet. Selvsagt med V8 under panseret og masse godlåt.


Null utslipp, maks fremkommelighet

Off-road entusiaster elsker Moab-ørkenen i Utah hvor de virkelige kan utfordre sine leketøy. Nå har GMC vært der med sin elektriske Hummer.


Toyota gulper hydrogen

Vi vet at Toyota er interessert i hydrogen. Men vi trodde det var på Mirai-måten, via brenselceller. Nå forteller de om en racing-Corolla der hydrogen forbrennes direkte i stempelmotoren!