BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Nye biler

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

AC Cobra på strøm

AC Cobra forbinder du nok primært med muskelbilene Carol Shelby masserte til det ekstreme. Nå går de tilbake til originalen, og gjør den elektriske.


Nytt tilskudd til Q4 e-tron-familien

Audi lanserer nå Q4 45 e-tron quattro og dobler dermed utvalget av modeller med firehjulsdrift.


Wells Vertige – små sportsbiler lever!

Det er moro når en spennende ny bil dukker opp fra ingenting og overbeviser ved sin første opptreden.


Polo GTI i ny tapning

Volkswagens nye Polo er på vei mot Norge, men vi går glipp av den mest lekne i familien.


Lanseringskalender 2021

Her er de viktigste bilnyhetene som kommer til Norge i løpet av 2021.


Valhalla på hjul

Underlig å kalle opp en bil etter en festsal, der fyll og eting og møte med alle kompisene dine som hadde blitt drept dagen før er hovedingredienser.


Ny oppgradering av Macan

For andre gang foretar Porsche en oppgradering av sin populære Macan. Men dersom du venter på den elektriske utgaven må du fortsatt smøre deg med tålmodighet et par år til.


Audi lanserer ny RS3

Audi lanserer nå toppmodellen i kompaktfamilien med velkjent motor og herlig lyd.


Touring bygger på F8 Tributo

Tidligere har Touring ødelagt en og annen Ferrari. Denne gangen gis det inntrykk av at de har bygget sin helt egne bil, og nøyer seg med drivlinjen fra en F8 Tributo.


Elbiler som Private Brands

Heter firmaet ditt Skrapofolium, er det ikke noe i veien for at du kan kjøpe inn noen Kinabiler og selge dem som Skrapofolium Beo. Elaris i Tyskland har oppskriften.


Kia oppdaterer Ceed-familien

Tiden er moden for en midtlivs-oppdatering av Kia Ceed-familien. Kosmetikk og nye funksjoner skal gjøre modellene levedyktige noen år frem i tid.


Her er Opels nye Astra

Opel har i dag presentert sjette generasjon Astra. Bilen får et helt nytt uttrykk og skal tilbys som ladbar hybrid i to styrkegrader.


Ny Lotus med AMG-hester

Etter nesten 75 år sier Lotus farvel til forbrenningsmotorer med sin Emira som debuterer i disse dager. Rett i trynet på Porsche Cayman, og med elementer du aldri har sett hos en Lotus før.


Nå kan du bestille den heftige Mach-E GT

Norske kunder har tatt godt imot Mustang Mach-E. Nå åpner Ford for bestilling av toppmodellen med inntil 487 hestekrefter.


Bestillingsklar Yaris Cross

Toyota åpner nå for bestilling av nye Yaris Cross. Den kan bestilles med drift på to eller fire hjul og har hybrid drivlinje og automatgir som standard.


Hybrid luksus fra Bentley

Bentley lanserer nå sin andre ladbare hybrid – luksussedanen Flying Spur. Bilen kommer til Norge sent 2021 og er foreløpig ikke priset.


Xpeng åpner reservasjonsliste

For to dager siden kunne vi melde om ny importør for Xpeng, og i dag åpner de for reservasjon av merkets andre modell – sedanen P7.


Ny BMW 2-serie Coupé

BMW M2 sørget for en solid oppblomstring av M-salget i Norge for fem år siden. På Goodwood viser BMW arvtageren til den sportslige kompaktmodellen.


Putins prestisje-bil i produksjon

Hvem skulle trodd det? På Genève-utstillingen i 2019 stilte russerne med en ny luksusbil som nesten var for utrolig til å være sann. Nå ser det jommen ut som den er i produksjon.


Glimt av Volvos fremtid

Volvo viser et konsept som gir oss en forsmak på fremtidens elbiler med økt rekkevidde og raskere lading.


Porsches raskeste SUV

Porsche har i dag offentliggjort sin nye toppmodell blant SUV-ene – Cayenne Turbo GT. Med en prislapp på tre millioner blir den nok et sjeldent syn på norske veier.


Ansiktsløft for Kodiaq

Fire år etter lanseringen er tiden moden for et ansiktsløft og tekniske oppgraderinger av Skodas mest solgte SUV.


BMW på hydrogensporet

BMW starter nå uttesting av en prototyp med brenselceller på vei. I 2022 skal den bygges i et begrenset opplag.


Ny Ferrari med klassiske kvaliteter

Et utseende man bare blir stående og gape ved og en lett liten V6-motor der bak – det minner om Dino i 1966. Men dette er Ferrari i 2021!


2000 hester og faststoff

Man kan trygt si at det er ikke spesielt oppsiktsvekkende at noen kommer med en Hyperbil som skal presentere en gang i fremtiden. Det er også blitt vanlig at hver at prosjektene har sin egen spesialitet. Dagens er faststoffbatterier.