BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Nye biler

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Lanseringskalender 2020

Her er de viktigste bilnyhetene som kommer til Norge i 2020.


Ladbare nykommere fra Jeep

Jeep lanserer sine første ladbare modeller på det europeiske markedet. Renegade 4xe og Compass 4xe er snart Norges-aktuelle.


Italiensk elbil fra Polen

Det er nettopp presentert planer om en ny elbil fra Polen. Karosseriet er klart, men man leter fremdeles etter det som skal ligge under.


Bombe: “Limited production” fra Lambo.

Hva er det med rikingene. Er ikke en Chiron eller en Aventador eksklusiv nok? MÅ de jazzes opp enda mer, og få en ekstra null på fakturaen, for at det skal bli attraktivt. Hvor patetisk er ikke det?


Global SUV til India

Hvorfor Nissan kalte sin nye Magnite en «Global B SUV» når det samtidig ble presisert at den bare skulle til India, er vanskelig å forstå


Forsmak på Aiways andre

Kina åpnet før helgen sin første bilmesse siden korona-utbruddet. Der viser Aiways et nytt konsept som skal realiseres neste år.


Bling-bling og luksus fra BMW

BMW presenterer to såkalte Edition-versjoner av sine mest luksuriøse modeller. Man skal ha mye penger og spesiell smak for å falle for fristelsene.


AMG topper GT-familien

Mercedes-AMG lanserer nå sin nye toppmodell med teknologi utviklet på racerbanen.


Nytt liv i elektrisk Twingo

Renaults nye elektriske Twingo skulle vært presentert på Genève-utstillingen. Det ble den ikke. Nå er den på vei igjen, først i et spesielt, begrenset opplag.


Svarer på Bronco: Wrangler med V8

Jeep har ikke hatt en V-åtter i Wrangler siden 1981. Det har vært spørsmål etter noe slikt i 40 år. Nå er den her, i hvert fall som konsept.


SsangYongs første elbil

SsangYong har sluppet de første skisser av sin kommende elbil – en SUV basert på Korando.


Selvkjøring fra kinesisk svenske

Vi har innimellom sett og fortalt nok om NEVS til at det åpenbart er liv i dem. Dette kinesiske selskapet som kjøpte opp resten av SAAB for å bygge en elektrisk 9-3. Nylig viste de noe helt annet i Stockholm.


Utvidet plug-in tilbud fra Mercedes

Mercedes-Benz øker kontinuerlig sitt utvalg av ladbare hybrider under merkenavnet EQ Power. Nå er det salgsstart for tre nye modeller.


Porsche lanserer ny 911 Turbo

Toppmodellen, 911 Turbo S, er allerede på markedet. Nå følger den litt mer moderate 911 Turbo i to karosseriformer – Coupé og Cabriolet.


Her er Nissans elektriske crosser

Nissan har i dag avduket sin nye Ariya – en el-crosser med egenskaper svært mange nordmenn etterspør. Her blir det nye ventelister.


Bronco er endelig tilbake

For en merkevare! I 24 år har Bronco vært borte fra markedet, men kundene har stadig spurt etter den. Nå har Ford endelig vist verden den nye utgaven.


BMW iX3 med god rekkevidde

BMW har i dag presentert sin første el-SUV, iX3. Som navnet tilsier er den basert på X3.


Facelift for Q5

Audi foretar en midtlivs oppgradering av Q5 SUV-en. Endringene er størst innendørs, og det kommer nye muligheter for dem som ønsker hybridteknologi.


Hybrid uten batterier

Lamborghini har avduket sin Sian Roadster. Som utgaven med tak er den hybrid, men noen batteripakke finner du ikke her.


AC feirer 58 år med Cobra

Forfriskende at noen velger 58 år som en fødselsdag det skal gjøres noe ut av. AC gjør det med stil.


Taxi-basert varebil med smarte løsninger

Med røtter i en moderne London-taxi har britiske LEVC nå lansert en spennende varebil. Norsk importør er på banen så snart eksporten starter.


Seats mest sportslige til Norge

En elbil var det som skulle til for å etablere Seats sportslige merke i Norge. Nå er det besluttet at el-Born kommer i Cupra-versjon.


Audis andre Q4 e-tron

Audi har i kveld kjørt en virtuell presentasjon av sitt nyeste konsept – Q4 Sportback e-tron. De lover rekkevidde på over 500 kilometer i toppmodellen, men den er nok uaktuell for oss.


Grenadier er avkledd

Ineos Automotive har nå vist de første bildene av sin nye off-roader. Den ser kapabel ut til de oppgavene den er tiltenkt.


Flere detaljer om ny Santa Fe

For noen uker siden serverte Hyundai de første bildene av neste generasjon Santa Fe. Nå får vi flere detaljer.