BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Nye biler

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Polestar utvider tilbudet

Polestar har fått en meget god mottagelse på det norske markedet. Nå ønsker de å tiltrekke seg enda flere kunder ved å tilby valgfri drivlinjer og pakker.


Lanseringskalender 2021

Her er de viktigste bilnyhetene som kommer til Norge i løpet av 2021.


Citroën vil tilbake i luksussegmentet

Med C5 X lanserer Citroën en ny modell som kombinerer det beste fra flere biltyper. I Norge blir den aktuell som ladbar hybrid.


Kia utfordrer i luksus-segmentet

Kia har lansert sin nye luksuslimousine, K8, på hjemmemarkedet. Det oser prestisje og luksus av den første modellen som utstyres med Kias nye logo.


Facelift for CLS

Mercedes presenterer nå en oppdatert versjon av sin firedørs coupé. Mild hybrid og flere individualiseringsmuligheter er blant nyhetene.


MG-avsløring, trinn to

MG er tidlig ute. Nesten en hel måned før bilen skal debutere på utstillingen i Shanghai, kommer de første bildene av den.


Nivus blir Taigo før Europa-debut

Volkswagen klargjør en ny kompakt crossover for Europa-debut til sommeren.


Nok en Hummer ser dagens lys

Så langt har vi møtt den nye GMC Hummer EV som pickup. Nå er den også vist som SUV – med litt mer moderate dimensjoner.


Bytter navn og får spissere ytelser

Når Toyota nå erstatter sin populære GT86, får den også nytt navn for å vise at den hører hjemme i en sportslig familie.


Visjoner fra Lexus

Nå går Lexus ut med historier om fremtiden. Med sentrum i en ny helelektrisk konseptbil, LF-Z Electrified, gir de oss noen detaljer om hva vi kan vente oss.


Kia gjør kvantesprang på elbilfronten

Kia og søstermerket Hyundai er allerede godt representert på elbilfronten, men når en ny generasjon elbiler nå lanseres må mange av konkurrentene «rykke tilbake til start».


Her kommer en tøffere Yaris

Toyota lanserer nå sin nye Yaris Cross for dem som er på jakt etter en kompakt crossover.


Full-size luksus og fremkommelighet

Jeep vekker til live en gammel betegnelse og bringer to nye modeller på markedet. Her får du plass til det meste i svært luksuriøse omgivelser.


Sportsbil fra MG

Det sier litt om den tiden vi lever i at det er en overraskelse at MG skal bygge sportsbil. Men nå lover de oss en – den skal presenteres 31. mars.


Her er Skodas nye modell for India

Skoda har nå avduket sin første modell utviklet spesielt for India. Ytterligere tre modeller vil snart følge, to av dem med VW-logo.


Eclipse Cross erstatter suksessen Outlander

Mitsubishi gikk fra trusselen om å bli personbilløs til å få en ny ladehybrid til Norge. Målet er å selge 2000 Eclipse Cross i år.


Suzuki fortsetter hybridiseringen

Suzuki har to modeller med mild hybridteknologi samt en ladbar hybrid på det norske markedet. Nå øker de utvalget.


Her er neste generasjon 308

Peugeot viser nå de første offisielle bilder av neste generasjon 308. Den kommer som ladbar hybrid og får et helt nytt interiør.


Første ekte BMW i4

Frem til nå har vi kun sett den som konsept, men her får du de første offisielle bilder av den kommende BMW i4 i produksjonsdrakt.


Forsmak på ny Toyota

Med Aygo X Prologue gir Toyota oss en forsmak på neste generasjon Aygo. Den nye blir uten søsken.


BMW åpner for bestilling av iX

Den virkelige store nyheten fra BMW i år er den elektriske SUV-en iX. Her får du alt som er verd å vite om den spennende nykommeren.


Mer elektrisk fra MG

Etter eventyrlig suksess og 3720 solgte elektriske ZS, utvider MG med tre nye modeller. Ladehybriden EHS er allerede sluppet, og snart kommer el-stasjonsvognen MG 5 og SUV-en Marvel R Electric. Dette kan gjøre MG til en av de større bilimportørene i Norge.


Større enn du tror

Audi har startet oppvarmingen til lanseringen av Q4 e-tron i april. Her får vi en del interessante detaljer.


Ny Kia i bilder

Forrige uke fikk vi de første vage bilder av Kias kommende elbil. I dag har vi fått bedre bilder av både eksteriør og interiør.


Murray hyller venn og racinglegende

Gordon Murray Automotive har presentert T.50s Niki Lauda – en spesialutgave av hans nye superbil med baneegenskaper som påstås å være helt unike.