BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Dennis Olsen

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

To nordmenn til Le Mans

Det er ikke hverdagskost med norske deltagere i 24-timersløpet på Le Mans, men i år er det to av dem. Attpåtil i samme bil.


Dennis Olsen er interkontinental GT-mester

Dennis Olsen gikk helt til topps i det uoffisille verdensmesterskapet for GT-biler etter å ha kjørt vinnerbilen, en Porsche 911 GT3 R, i dagens 9-timersløp på Kyalami-banen i Sør-Afrika. Det ble kronen på verket etter en fantastisk sesong hvor han har kjørt løp på samtlige kontinenter.


Historisk seier for Dennis Olsen

Dennis Olsen ble i tolvte time kalt inn til å kjøre løp på Lime Rock i USA. Det angrer han ikke på.


Dennis Olsen fullførte Le Mans

For første gang på 28 år har vi hatt en norsk deltager i 24-timersløpet på Le Mans. Dennis Olsen løste oppgavene sine så bra at det neppe er siste gang vi ser ham i verdens mest attraktive bilrace.


Klart for 24 intense timer

Dette er en helg jeg har gledet meg til i årevis. For første gang på nesten 30 år har vi en norsk deltager i 24-timersløpet på Le Mans.


Helgens største idrettsprestasjon!

Dennis Olsen ble i helgen historisk da han som første nordmann var med på laget som vant det legendariske 12-timersløpet på australske Mount Panorama i Bathurst.


Tre nordmenn i australsk klassiker

I helgen er det duket for et klassisk langdistanseløp – 12-timersløpet på Bathurst i Australia. Hele tre nordmenn stiller på startstreken, to av dem kjører for det norske landslaget, team Norway.


Dennis Olsen på Daytona Speedway

Den norske Porsche-føreren, Dennis Olsen, har i helgen debutert i en av de store klassikerne – 24-timersløpet på Daytona. Det ble mye erfaring, men endte dessverre i en krasj.


Dennis Olsen kjører for Patrick Dempsey

Dennis Olsen skal i år kjøre den europeiske Le Mans-serien i sitt første år som profesjonell Porsche-fører. Som en av sine sjefer får han Hollywood-skuespilleren Patrick Dempsey som lenge har hatt tette bånd til Porsche.


Dennis Olsen i proffdebut

Dennis Olsen har i helgen kjørt sitt første løp som profesjonell Porsche-fører. Det så lenge meget bra ut, men tekniske problemer ødela for en pallplass.


Dennis Olsen er Årets Bilsportutøver

Norges Bilsportforbund har kåret Dennis Olsen (21) til «Årets Bilsportutøver» i Norge i 2017. En verdig vinner vi har fulgt tett her på BilNorge.


Porsche-kontrakt til Dennis Olsen

Lørdag kveld kom bekreftelsen vi har ventet på – Dennis Olsen har fått kontrakt som «Young Professional» hos Porsche. Han er utvilsomt Norges første profesjonelle Porsche-fører, men er han kanskje også den første nordmann som får betalt for å kjøre racerbil?


Sølv til Dennis Olsen

Dennis Olsen sikret seg to nye pallplasser i finaleløpene i Porsche Supercup i Mexico. Det holdt til sølv i sammendraget, samtidig som han vant Rookie-mesterskapet med solid margin.


Mesterlig finalehelg av Dennis Olsen

Dennis Olsen sikret seg seieren i Porsche Carrera Cup Deutschland allerede lørdag, men det hindret ikke den norske Porsche Junior-føreren i å satse maksimalt også i søndagens løp.


Historisk prestasjon av Dennis Olsen

Dennis Olsen sikret seg i dag totalseieren i Porsche Carrera Cup Deutschland. Dette er en av de største prestasjoner en norsk bilsportutøver har oppnådd noensinne. Og ennå har vi mer i vente.


Dennis Olsen sikret viktige poeng

Dennis Olsen hadde solid forsprang på sine konkurrenter i den tyske Porsche Carrera Cup før helgens løp på Sachsenring. I helgen måtte han kjempe for å ta mest mulig poeng.


Suveren seier til Dennis Olsen

Dennis Olsen kjørte inn til suveren seier i dagens løp i den tyske Carrera Cup på Nürburgring. Med andreplass i lørdagens løp har han suveren ledelse i cupen idet fire løp gjenstår.


Dramatisk helg i Porsche Supercup

Det ble en svært dramatisk helg da Porsche Supercup kjørte årets tredje siste løp på Monza. For Dennis Olsen ser det lysere ut enn noensinne på tross av store problemer i dagens løp.


Dobbeltseier på Spa

Dennis Olsen fikk maksimal uttelling med to seire i Porsche Supercup på Spa denne helgen. Nå kan han vinne serien i sin debutsesong.


Ny pallplass for Dennis Olsen

Dennis Olsen sikret seg viktige poeng i sammendraget i Porsche Supercup og økte forspranget i rookie-mesterskapet etter strålende opphenting på Hungaroring.


Suveren seier til Dennis Olsen

Dennis Olsen har hatt en perfekt helg på Silverstone som ble kronet med hans første seier i Porsche Supercup.


Femteplass til Olsen i Østerrike

Dennis Olsen kjørte inn til en femteplass i søndagens løp i Porsche Supercup på Red Bull Ring i Østerrike. Selv om det er hans svakeste resultat denne sesongen, ligger han fortsatt på andreplass i sammendraget.


Seier og andreplass for Dennis Olsen

Dennis Olsen økte ledelsen i Porsche Carrera Cup Deutschland etter to nye fantastiske løp på Norisring i helgen.


Travel juli for Dennis Olsen

Dennis Olsen går en travel juli i møte med fire løp i sin Porsche 911 GT3 Cup. Først ut er en runde i det tyske mesterskapet på gatebanen Norisring i Nürnberg.


Ny seier for Dennis Olsen

Dennis Olsen tok i dag sin fjerde seier i den tyske Porsche Carrera Cup som ble kjørt på Red Bull Ring i Østerrike. Dermed styrket han ledelsen i cupen.