BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Oslo Motor Show

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).


Ferraris ikoniske lyn

Ferrari har mange ikoner i sin historie. Nå hylles de med Icona, en serie biler som sannsynligvis også ender opp som ikoner. Takket være Arne Fredly står den første av dem, Monza SP2, på Oslo Motor Show. Du møter den på BilAutofil/BilNorges stand.


Unik operasanger-Lincoln vises første gang på Oslo Motor Show

Kirsten Flagstad, århundrets stemme, og hennes Lincoln hedres på Oslo Motor Show etter at Norsk vegmuseum kjøpte hjem denne ikoniske bilen. Du kan være med på offisiell avduking på Lillestrøm siste helgen i oktober.


Cupra Born er her og ut-fordrer kompakte elbiler

Seat tones ned og Cupra løftes fram når Born nå rulles ut som et sportslig og friskt alternativ til VW ID.3 og andre kompakte elbiler. Den første bilen er nå her og stilles ut i en uke fra 22.oktober på Aker Brygge før Born-festen fortsetter som en av nylanseringene på Oslo Motor Show fra og med fredag 29. oktober.


Oslo Motor Show er først ut

Norge er gjenåpnet! Med sine 40.000 besøkende blir Oslo Motor Show det første, store publikumsarrangement etter nedstengningen.


Pokaldryss på Lillestrøm

Det er mange deltakere å hedre under et bilshow. Hele 41 av dem som stilte ut på årets Oslo Motor Show kunne reise hjem med en eller flere pokaler i bagasjerommet.


Lastebilene på Oslo Motor Show

E-hallen på Oslo Motor Show var for 10. år på rad fylt opp med store flotte lastebiler fra Norge, Sverige og Danmark 25. - 27.oktober 2019. Lastebilene deltok i Scandinavian Truck Trophy, en konkurranse det svenske bladet Trailer og norske YrkesBil arrangerer. Spenningen var stor på premieutdelingen om hvem som ville dra av gårde med de flotte pokalene.


44.000 og besøksrekord for Oslo Motor Show

Messesjef Tommy Larssen sprakk opp i et eneste stort smil da tallene for Oslo Motor Shows ti års jubileum forelå og ny publikumrekord med nær 44.000 besøkende var et faktum.


Dyrkolbotns noble kunstprosjekt på to hjul

Det er alltid noen å ære. På grunn av sykkelens svenske opprinnelse falt det naturlig for Henning H. Dyrkolbotn å kalle den Alfred – med underteksten «A Noble Machine». Du møter både sykkelen og eieren på Oslo Motor Show.


Volkswagen ID.3 på Oslo Motor Show i helgen

Etter å ha vært på turne landet rundt messevises VWs ID.3 på Oslo Motor Show lørdag og søndag.


Oslo Motor Show proppet med godbiter

Det var tilløp til dramatikk da en skrapelyd fra frontspoileren til 180 millioner kroner McLaren GTR Longtail i all tydelighet indikerte at bilen hadde bakkekontakt på vei inn i utstillingshallen til helgens Oslo Motor Show. Et par bordbiter fikk pulsen ned på de som jobbet med bilen og den rullet pent videre.


Se Henrys McLaren 720S på Oslo Motor Show

McLaren 720S Spider girer raskere enn du greier å telle de sju trinnene i dobbeltclutchkassen. Kom og se Henry Harrfeldts svarte djevel på BILs stand på Oslo Motor Show som åpner på fredag.


Se bilene vi husker og drømte om på Oslo Motor Show

De er klassiske og mange husker dem som bilene vi vokste opp med. Se 70- og 80-tallets klassikere på Oslo Motor Show.


Amcar viser bredden på årets Oslo Motor Show

Amcar er ikke bare amerikanske biler. På Oslo Motor Show vil spesielt og eksklusivt design være tema i år.


Se bilene BMW droppet på Oslo Motor Show

Noen bilprosjekter blir så voldsomme at de bikker over, og derfor legges bort. BMW X5 V12 LM og 7-serie «Goldfish» med V16-motor er to slike. Men du finner dem på Oslo Motor Show.


Se lenestol-Minien til Mr. Bean på Oslo Motor Show

Hva hadde Mr. Bean vært uten Mini? Nå kan du se Mr. Bean-Minien på Oslo Motor Show, og naturligvis er det originalen – med lenestolen surret fast på taket og kosteskaft til å bremse bilen!


Se dyreste bil i Norge

Noen biler er så sjeldne at de i praksis knapt vil være mulig å se i virkeligheten. Men på Oslo Motor Show siste helgen i oktober står Le Mans-bilen McLaren F1 GTR Longtail. Pris: Minst 180 millioner kroner. Her får den selskap av en splitter ny McLaren 720S Spider.


Nytt Bil i postkassen

Hvis du lurer på hvordan det oppleves å trykke gasspedalen i bunn på en McLaren 720 S Spider, er det bare å slå opp i seneste nummer av bladet Bil. Bladet i utvidet utgave inneholder 42 sider om kommende Oslo Motor Show.


Konkurrer i simracing på Oslo Motor Show

Mulighet til å konkurrere mot noen av Norges beste bilsportutøvere i simracing blir høydepunktet på Norges Bilsportforbunds stand på årets Oslo Motor Show fra 25. til 27. oktober.


Knallsuksess for OMS

Med drøyt 40.000 besøkende ble det niende Oslo Motor Show akkurat den suksessen alle involverte hadde håpet på.


Laaaang Scania dro det lengste strået

Lasse Hansen sikret seieren i Scandinavian Truck Trophy med sin spesialombygde Scania S500 SXL «Mockingjay». Karlmorten Mortensen fra Tromsdalen kapret andreplassen med sin Scania R730 trekkvogn.


Kunst og motorsykkel

Motorsykkelen til bergenseren Henning H. Dyrkolbotn heter Edvard, og Grieg står på sokkel ved siden av sykkelen. Men egentlig er det en kulturtilpasset Triumph Speed Twin fra 1956.


En dag i godtebutikken

Om det er ATV’er eller offroadere eller Stance – eller noe som kan likne på yrkesbiler du er interessert i – Oslo Motorshow tilfredsstille alle ønsker.


Fredrik Aasbøs ville Hot Rod-stunt

Den ser ut som noe Reodor Felgen begynte på, men ga opp og overlot resten av jobben til mekanikeren og tusenkunstneren Erik Nilssen.


Endelig i Norge: Ford Transit Custom 4x4

Ford Transit Custom med firehjulsdrift debuterer i Norge på Oslo Motor Show med Extrem Konzepte i Tyskland som produsent og MS-RT Norge som importør.


Blant kunstverk på OMS

– Dette er jo et kunstverk. Ordene tilhører samferdselsminister Jon Georg Dale som sammen med avgått samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen avduket Ghost of 7 på første dag av et Oslo Motor Show hvor høydepunktene står i kø helgen gjennom.