BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Frankfurt 2017

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

IAA Frankfurt 2017

Den internasjonale bilutstillingen IAA i Frankfurt er høstens store begivenhet for alle bilentusiaster. BilNorge.no gir deg nyhetene.


Farvel til Frankfurt

En ting er å vinke farvel til Frankfurt etter avsluttet 2017-bilutstilling. Noe annet er å vinke farvel til selve bilutstillingskonseptet. Kanskje er det det vi har gjort?


Suzuki Swift med appell

På forsommeren kom tredje generasjon Suzuki Swift på det norske markedet – for første gang i hybridutgave. Nå kommer en ny entusiastversjon.


En annerledes hybrid

På nordmenns ville jakt etter el- og hybrid-biler på årets IAA, var det en som ble oversett. Seats Ibiza TGI. Dette kan også bli en del av vår fremtid.


Fiesta-parade i Frankfurt

Ford hadde arrangert en parade med alle sine Fiesta-generasjoner på utstillingen i Frankfurt. Hvorfor? Ikke hadde bilen noe jubileum, ikke var det noe rundt produksjonstall. Og den nye var jo ikke ny lenger. Sentimentalitet?


G-Klasse med Ferrari-verdier

Brabus står for torden og lyn, og skuffet heller ikke i Frankfurt. G-Klasse som går til 100 på under fire sekunder og som topper ut på 270. Prisen er også på topp.


Disco for ekstremister

Land Rover viser en forsmak på en ekstrem Discovery SVX som skal i produksjon fra neste år. Her er det krefter og fremkommelighet for de mest krevende kunder.


Oppdateringer hos Lexus

Lexus var på plass med oppdaterte modeller på IAA. Det dreier seg om kosmetikk, nye farger og materialer samt tekniske oppgraderinger.


Off-road i Frankfurt

Aldri har det vært så mange «flygende biler» på Frankfurt-utstillingen som i år. Det gir ny mening til begrepet off-road.


Hotteste Seat ever!

Seat har tatt frem en helt spesiell utgave av sin sporty Leon Cupra R. Opplaget er meget begrenset, så antagelig er den utsolgt før den norske Seat-importen starter.


Detaljer om Porsches elbildrøm

Porsche var blant de få unntakene på Frankfurt-utstillingen der «alle» de store produsentene viste sine eldrevne fremtidsplaner. Men det betyr ikke at de er rådløse.


Ekstra-forestilling i Frankfurt

Innovasjon, Kvinner i leder-posisjoner, Jobbverdenen i digital tidsalder, «Handwriting Project» fra Serpentin Galleriet i London og Buzz Aldrins syn på fremtiden – hva har det med Frankfurt-utstillingen å gjøre? Spør Mercedes-Benz.


Husbil – et nytt segment

Vi er vant til at konsept-versjoner av fremtidens autonome biler presenteres som «ditt andre hjem». Men dette er første gang vi møter en konseptbil som du skal ha med opp i stua!


SUV med 911-gener

Det manglet et par utgaver da kollega Winding-Sørensen var på Cayenne-lansering nylig. Den første av dem står i Frankfurt nå.


Torden-SUV

Nå har vi sett nærmere på den nyeste versjonen til Thunder Power. En moderne el-SUV som overbeviser.


Ford pusser opp Mustang

Den europeiske utgaven av Ford Mustang får et ansiktsløft og tekniske oppgraderinger.


Spinnvilt i Frankfurt

Japanerne bak lover at denne skal kunne gå til 100 på 2 sekunder. Det er også mye annet som er både usikkert og uklart med dette festfyrverkeriet fremdeles.


Borgward på startstreken

Det var kjappere enn ventet. Allerede i år skal de første nye Borgwardene selges på det tyske markedet. Og Isabella skal komme.


Nå kan du bestille fremtidsbilen

Det har blitt populært blant norske importører å la kundene forhåndsbestille fremtidsprodukter. Nå følger Mercedes etter Tesla, Audi og Jaguar.


Mer elektrisk selvkjør fra Audi

FRANKFURT: Audi er nå så hektet på selvkjørende biler at de hadde tatt med seg to til Frankfurt-utstillingen. Her har du Elaine.


Kinas største bileksportør i Frankfurt

Med 100.000 biler ut av landet i fjor, forteller Chery at de er bil-Kinas største eksportør – for fjortende år på rad. De sørger faktisk for 1/3 av den samlede bileksporten. Nå skal de til Europa med en ny merkevare.


To hybridlinjer fra Toyota

Med en fancy konseptbil demonstrerer Toyota at de i fremtiden vil ha alternative hybridutgaver. De viser også en oppdatert Land Cruiser.


Mercedes viser GLC i hydrogenversjon

Mercedes er blant de få merkene som har hatt hydrogenbiler på veien lenge. Nå klargjør de en ny generasjon, basert på GLC.


Nydelige Kia

Det virker som om Kia har bestemt seg for noe veldig gammeldags: bygge vidunderlig, vakre biler. Så utrolig oppmuntrende reaksjonært.


Comeback for Audi RS4

Nå lanseres en ny generasjon Audi RS4 Avant. Fornuften har seiret når det kommer til drivlinje.