BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Dennis Hauger

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Dennis-feberen herjer!

Ikke siden Petter Solberg ble verdensmester i rally for snart 20 år siden har interessen rundt motorsport vært så stor i Norge. Den norske tenåringen Dennis Hauger kjørte seg til en «overlegen» seier og VM-tittel i fjorårets Formel 3. Nå venter Formel 2. Og etter det…


Direktesendt F2-racing!

Alle de 28 Formel-2 løpene med Dennis Hauger i 2022-sesongen vil bli sendt på Viasport og Viaplay.


Dennis Hauger er Årets Bilsportutøvere 2021

Dennis Hauger (18) er kåret til Årets Bilsportutøvere av Norges Bilsportforbund. Hauger har for alvor slått gjennom internasjonalt i år ved å vinne det prestisjefylte FIA Formel 3-mesterskapet.


Dennis Hauger verdens beste

Dennis Hauger sikret seg i ettermiddag seieren i det internasjonale Formel 3-mesterskapet. Fortsatt gjenstår to løp, men ingen kan ta igjen nordmannens forsprang.


Suveren Hauger tok årets fjerde seier

Dennis Hauger slo hardt tilbake på Zandvoort etter en vanskelig helg på Spa for en uke siden. Før de avsluttende tre løpene i Sochi har han et forsprang på 43 poeng til nærmeste utfordrer.


Tok viktige poeng i vanskelig helg

Dennis Hauger hadde et solid forsprang i Formel 3-mesterskapet foran helgens tre løp på Spa. Det kom godt med i en vanskelig helg på en regnvåt bane.


Ja, vi elsker på Hungaroring

Dennis Hauger seiret i dagens løp på ungarske Hungaroring. Etter en fantastisk helg har han nå en suveren ledelse i det meget tøffe Formel 3-mesterskapet.


1-2-3 og solid forsprang for Dennis Hauger

Etter nok en vellykket helg med tre pallplasser har Dennis Hauger opparbeidet seg et solid forsprang i det internasjonale Formel 3-mesterskapet.


Nye pallplasser for Dennis Hauger

To ganger i løpet av helgen kunne Dennis Hauger innta seierspallen på franske Paul Ricard. Dermed økte han også ledelsen i Formel 3-mesterskapet.


Første F3-seier for Dennis Hauger

Dennis Hauger vant søndagens løp i Barcelona og tok dermed sin første seier i FIA Formel 3. Han leder nå mesterskapet etter imponerende innsats i hele helgen.


Nå starter alvoret for Dennis Hauger

Han er av mange utpekt til å bli Norges første Formel 1-fører, men da må Dennis Hauger (18) prestere på aller høyeste nivå i sesongen som starter denne helgen.


Dennis Hauger til toppteam i F3

Etter en vanskelig første sesong i den tøffe Formel 3-serien får Dennis Hauger nå innpass i teamet som vant serien i 2020.


Sesongavslutning for Dennis Hauger

Dennis Hauger fikk en bedre oppkjøring til helgens løp enn han har hatt på lenge, men dessverre ble det ingen poeng denne helgen heller.


Et godt løp, men ingen poeng

Dennis Hauger har i helgen kjørt to løp på italienske Monza. Han kjørte et glimrende løp lørdag, men kvalifiseringen fredag ødela muligheten for en topplassering.


Dennis Hauger viste gode takter

I helgens Formel 3-løp på Spa fikk Dennis Hauger vist hvilken fighter han kan være. Dessverre uten å få med seg poeng.


Nå er toppfarten inne

Det ble nok en vanskelig helg for Dennis Hauger i Formel 3. Men han beviste at det er lite å utsette på tempoet.


Dennis Hauger fokuserer på fremtiden

De store resultatene uteble for Dennis Hauger i helgens løp på Silverstone. Men han sanker hele tiden ny erfaring for fremtiden.


Vanskelig helg for Dennis Hauger

Søndagens løp på britiske Silverstone hadde absolutt lyspunkter, men fredagens kvalifisering gjorde helgen vanskelig for Dennis Hauger.


Pallplass for Dennis Hauger

Etter mesterlig kjøring på våt bane sikret Dennis Hauger seg i dag sin første pallplass i det internasjonale Formel 3-mesterskapet.


Nye løp for Dennis Hauger

Dennis Hauger har i helgen kjørt to nye løp i Formel 3 på Red Bull Ring under meget varierende værforhold.


Formel 3-debut for DennisHauger

Dennis Hauger har i helgen kjørte sin to første løp i den internasjonale Formel 3-serien på Red Bull Ring i Østerrike. Det ble ingen topplasseringer, men han har høstet viktig erfaring.


Følg Dennis Hauger fra stua

Supertalentet Dennis Hauger tar i år steget opp i Formel 3 og får dermed mulighet til å vise seg frem for tusenvis av tilskuere og – ikke minst – talentjegerne i Formel 1.


Kanonavslutning for Dennis Hauger

Han sikret seg mesterskapstittelen allerede for to uker siden, men det hindret ikke Dennis Hauger i å gjøre en imponerende sesongavslutning på Monza i helgen.


Dennis Hauger italiensk F4-mester

Dennis Hauger hadde en solid ledelse i det italienske Formel 4-mesterskapet før helgens runder på Mugello. Han holdt seg iskald og gjorde alt riktig, og dermed sikret han seg tittelen som italiensk Formel 4-mester allerede før den avsluttende helgen på Monza om to uker.


Dennis Hauger avsluttet med seier

Dennis Hauger har i helgen kjørt de tre siste løpene i det tyske Formel 4-mesterskapet. Han gjorde en fantastisk oppvisning og vant det siste løpet, men det holdt likevel ikke til å ta hjem tittelen.