BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Auto Shanghai 2019

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Auto Shanghai 2019

Bilutstillingene i Kina er som kjempestore forundringspakker. For dem som ønsker å bli med bilindustrien inn i fremtiden er det umulig å holde seg unna.


Lotus i sitt andre hjemland

Det var på tide at Lotus fikk en skikkelig lansering i Kina etter at Geely overtok henne fra Proton for ett år og elleve måneder siden. I Shanghai bød hun faktisk på en av de virkelige store meldingene.


Kinesisk hydrogenbil

En av de uventede og ukjente bilene som står i Shanghai heter Grove, er en ren hydrogenbil og er designet av Pininfarina.


Pininfarina i Kina

Pininfarina stiller med flere biler i Shanghai. To av dem på et merke som heter Karma, etterfølger etter et danskspråklig forsøk.


BYDs overflødighetshorn

BYD stiller på Shanghai-utstillingen med konseptbil og ny e-Serie. Og for ikke å dominere for mye hadde de noen presentasjoner for et par uke siden også. Et annet sted. Til sammen 23 nye biler i Shanghai, sier de.


Stor spennvidde fra W

W er et greit bilmerke. Det stammer fra Dubai og har ganske mange RUF-Porsche-detaljer innabords. De dukket opp i Shanghai med superbilene sine, men også med to andre. En stor SUV og en smart, funky selvkjørende.


Aston Martins elektriske Rapide

Den britiske luksusbilprodusenten benytter Auto Shanghai til å vise frem en bil for noen få utvalgte. Rapide E skal nemlig bare bygges i 155 eksemplarer.


Ny brobygger fra Mercedes

Til bilutstillingen i Shanghai har Mercedes med seg en ny konseptbil. Jeg kan love at den er på gata innen et års tid.


En smak av fremtid

Audi viser et konsept i Shanghai som har lite med dagens virkelighet å gjøre.


Volkswagen viser sin nyeste ID.

På Shanghai-utstillingen som åpner om noen dager skal Volkswagen vise nok et eksempel på hva de kan bygge på sin elektriske plattform.


Ny farge og nytt navn

Mitsubishi skal presentere en ny konseptbil på bilutstillingen i Shanghai. Men denne har vi sett før.