BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Bil

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Nytt blad i postkassen - Bil blir til Bil Autofil

Velkommen til ny tidsregning for bilblader i Norge. For bladet Bil er ikke lenger bare Bil, men også Autofil. Bil Autofil.


Nytt Bil i postkassen

Hvis du vil vite mer om Ford Mustang Mach-E, siste måneds store overraskelse i valg av navn, er det bare å slå opp i seneste nummer av bladet Bil.


Nytt Bil i postkassen

Hvis du lurer på hvordan det oppleves å trykke gasspedalen i bunn på en McLaren 720 S Spider, er det bare å slå opp i seneste nummer av bladet Bil. Bladet i utvidet utgave inneholder 42 sider om kommende Oslo Motor Show.


Nytt Bil i postkassen

Trenger du ideer til å ferdigstille en urban surfebil, finner du tips i seneste nummer av bladet Bil.


Nytt Bil i postkassen

Planlegger du å bygge om bilen din til rullende grill, så finner du oppskriften i seneste nummer av bladet Bil.


Nytt Bil i postkassen

Nyheten Toyota Supra og ørkensafari med Ford Ranger Raptor konkurrerer i seneste nummer av bladet Bil om oppmerksomheten med Norge som ditt nærmeste bilferieland.


Nytt Bil i postkassen

Åpen glede i siste nummer av bladet Bil handler om drømmene, de takløse i sommersol. Derfor vies hele 21 sider til temaet kabriolet.


Nytt Bil i postkassen

Kan det bli bedre? Spørsmålet stilles om BMWs nye 3-serie i seneste nummer av bladet Bil.


Nytt Bil i postkassen

Volkswagen lanserer tidenes raskeste Golf og vrir det siste ut av bestselgeren før ny modell lanseres. Naturligvis har Bil kjørt Golf GTI TCR.


Nytt Bil i postkassen

Det handler om tideler når BMW og Porsche tar opp kampen mot AMG-modellene fra Mercedes. I seneste nummer av bladet Bil inviteres du med inn bak rattet på disse superbilene.


Nytt Bil i postkassen

Mercedes AMG GT 63 S sprinter raskere ut av lyskrysset enn tiden det tar å si 0-100 på 3,2 sekunder. I seneste nummer av bladet Bil tas du med på den brutalt vakre reisen.


Nytt Bil i postkassen

Ingen nordmenn er i nærheten av å ha en like omfattende superbilsamling i garasjen som moldenseren Arne Fredly. Les om bilene hans i seneste nummer av bladet Bil, som også inneholder magasinseksjonen til helgens Oslo Motor Show.


Nytt Bil på vei

Når utgangspunktet er galt, blir resultatet genialt, skriver Bil medarbeider i en panegyrisk hyldest til den luksuriøse og sofistikerte slegga Mercedes-AMG GLC Coupé 63 S.


Nytt Bil på vei

Det rykende ferske februar-nummeret av bladet Bil er på vei til leserne, proppet med aktuelle reportasjer, tester, prøvekjøringer og presentasjon av nyheter og teknikk for bil- og motorinteresserte.


Nytt blad på vei

Et rykende ferskt Bil havner nå i en postkasse nær deg. Gled deg til mye bil-snacks, fra inn- og utland – pluss et stort messemagasin om Oslo Motor Show!


Nye bilavgifter - Regn ut her!

KALKULATOR: Statsbudsjettet premierer og straffer CO2-utslipp. Her ser du hvor mye avgiftene endrer seg på alle nye biler.


Vi har kjørt Volvo XC60

FØRSTEINNTRYKKET: I en tid hvor alle snakker om miljøvennlighet trykker Volvo videre på sin sterkeste side – sikkerhet.


Slik blir neste Golf

Vi avslørte mandag de første bildene av neste generasjon Golf. Nå har Volkswagen sluppet sin offisielle informasjon.


Audi TT: Dieselracing for gatebruk

PRØVEKJØRT: Audi hevder de har laget den reneste sportsbilen i verden – det har de gjort ved å putte sin TDI-motor i TT.


Når kommer bilene hit?

Her finner du den eneste oversikten over alle norske bilnyheter frem til sommeren 2008. Les våre omtaler og erfaringer, bla gjennom hundrevis av bilder og finn ut når bilene kommer til Norge. Kalenderen oppdateres fortløpende.


Renault klargjør SUV

Mens Peugeot og Citroën går til Mitsubishi for å få laget sin første SUV, går Renault en annen vei. Men løsningen er ikke ulik den konkurrentene velger.


Vinn en Kia Cee’d 7 mnd!

Bekymret for å legge ut på ferieturen med din gamle sliter, eller kanskje du bare har lyst til å prøve noe helt nytt? Vi gir deg muligheten til enkelt å skaffe deg en flott bil fra Kia som du kan disponere fra juli og i hele 7 måneder!


BMW utfordrer

BMW benytter Shanghai-utstillingen til å presentere en ny luksusbil. Riktignok kalles den et konsept, men CS er neppe så langt unna samlebåndet.


Vil vise vei til fremtiden

Når bilbransjen i perioden 7.-11. november inviterer til bilutstilling på Norges Varemesse i Lillestrøm, er det første gang siden 1991 at alle importørene står bak.


Sporty Cadillac

Cadillac lanserer en sportslig utgave av svenskproduserte BLS. Du kan selv velge hvilken motor den skal utstyres med.