BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

WRC

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Nye muligheter for Oliver Solberg

Det går unna med Oliver Solberg. Neste år flytter 20-åringen opp i den grommeste RWC-klassen.


Seier til Mads Østberg i Kroatia

Mads Østberg og kartleser Torstein Eriksen i Citroen C3 R5 vant VM-runden Rally Croatia i WRC2-kategorien denne helgen.


Mads Østberg jakter ny tittel i WRC 2

Etter at fjorårets sesong ble toppet med VM-gull i WRC 2-klassen, er Mads Østberg og kartleser Torstein Eriksen klare for å forsvare mesterskapstittelen i 2021.


Norsk-svensk Hyundai-team

Ole Christian Veiby (24) fortsetter sin rallysatsing hos Hyundai. Med seg på laget neste år får han supertalentet Oliver Solberg (19).


Ilddåp for Veiby i WRC-bil

Det ble en utfordrende debut i WRC-bil i helgens Rally Monza hvor mye regn, snø og is gjorde løpet ekstremt krevende for Ole Christian Veiby. – Det å kjøre WRC-bil i helgens løp har vært spennende og moro, men aller mest krevende!


Veiby debuterer i toppdivisjonen

Til helgen kjøres den siste VM-runden i rally for 2020, og det med Ole Christian Veiby bak rattet i en WRC-bil.


Sterkt amputert Rally Sweden

Elfyn Evans i Toyota vant helgens Rally Sweden som grunnet snømangel ble omkring halvparten så langt som opprinnelig planlagt.


Veiby klar for full sesong i Hyundai

Ole Christian Veiby har fått fabrikk-kontrakt med Hyundai Motorsport og skal konkurrere i WRC2-klassen i en Hyundai i20 R5.


Østberg fortsetter i Citroën

Mads Østberg og kartleser Torstein Eriksen er klare for ny sesong i WRC2 med full støtte fra Citroën Racing. Det betyr at duoen står på startrampa i Rally Monte-Carlo 23. januar.


Petter Solbergs bil til salgs

Det er kanskje naturlig at en god bruktbil blir mer verdt dersom en kjendis har sittet i den. Nå er 2003-Subaru Imprezaen til Petter Solberg til salgs.


Seier til Tänak, Mikkelsen seks

Ott Tänak kjørte inn til seier i Wales Rally GB og sikret dermed solid ledelse i VM-sammendraget før de to siste rundene i Rally-VM. Andreas Mikkelsen tok sjetteplass og nye viktige poeng.


Ny pallplass for Andreas Mikkelsen

Hyundai-fører Andreas Mikkelsen og kartleser Anders Jaeger-Amland avsluttet Rally Tyrkia i dag på en sterk tredjeplass.


Trippelseier for Toyota

Toyota la beslag på hele seierspallen i helgens Rally Deutschland. Andreas Mikkelsen endte løpet på 7. plass.


Knallhelg for Andreas Mikkelsen

Andreas Mikkelsen sikret seg fjerdeplass i Rally Finland etter sterk kjøring hele helgen. Det smakte nok ekstra godt å slå regjerende verdensmester og tidligere teamkollega, Sebastien Ogier.


Endelig suksess for Andreas Mikkelsen

Etter en vanskelig periode med mye stang ut var Andreas Mikkelsen og kartleser Anders Jaeger-Amland endelig tilbake på seierspallen i en VM-runde.


Veiby i fyr og flamme

Ole Christian Veiby hadde en solid ledelse i WRC2-klassen da bilen hans tok fyr under lørdagens tredje fartsetappe i Rally Portugal. – Vi merket plutselig at det luktet brann i bilen, og når vi så flammer i bakspeilet var det bare å stoppe, forteller Ole Christian.


Endelig suksess for Mikkelsen

Endelig klaffet alt for Andreas Mikkelsen og kartleser Anders Jaeger-Amland. I helgen kjørte de inn til en sterk og etterlengtet andreplass i Rally Argentina.


Suveren seier til Tänak i Sverige

Ott Tänak i Toyota var utilnærmelig i Rally Sweden og vant til slutt med 53,7 sekunder på nærmeste utfordrer, Esapekka Lappi. For Hyundai-fører Andreas Mikkelsen glapp pallen på siste dag.


Mikkelsen holder unna – så vidt

Ott Tänak virker umulig å slå i helgens VM-runde, men idet bare to korte publikumsetapper gjenstår av lørdagens kjøring, tviholder Andreas Mikkelsen på andreplassen. Men her blir det kamp på kniven helt frem til målflagget.


Klart for svensk-norsk rallyfest

Til helgen er det duket for årets andre VM-runde – Rally Sweden. Som vanlig skal det kjøres på både svenske og norske vinterveier.


Ogier til topps med Citroën

Sebastien Ogier kjørte inn til seier i Rallye Monte-Carlo, hans første løp etter han gjorde comeback hos Citroën. Sett med norske øyne ble løpet en nedtur.


Dramatisk i Monte-Carlo

Det skiller 4,3 sekunder mellom de to fremste plassene i Rallye Monte-Carlo. Dessverre er Andreas Mikkelsen ute av tetstriden.


Mikkelsen godt i gang

Andreas Mikkelsen har fått en god start på Rallye Monte-Carlo og ligger på tredjeplass i sammendraget etter fredagens etapper.


Monte-Carlo med flere nordmenn

Til helgen innledes årets VM-sesong i rally. Tradisjonen tro er det Rallye Monte-Carlo som er først ut på kalenderen.


Loeb kjører WRC for Hyundai

Ryktene har svirret det siste døgnet, men nå har Hyundai bekreftet i en pressemelding at de har signert en to års avtale med den nidoble verdensmesteren, Sebastien Loeb.