BilNorge.no - Oversikt - Biltester og prøvekjøringer
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Nettkjørt

 Biltester og prøvekjøringer

NORGES STØRSTE TESTBASE!

Over 3500 biler fra 1996-2021
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Puma: full av gode overraskelser

NETTKJØRT: Jo visst er det en Fiesta – med litt i tillegg. Denne var minst like bra som en Fiesta ST, samtidig som du sitter høyere og kan få med deg mer. Og stappfull av overraskende finter.


Mazda MX-5 30th Anniversary Edition

NETTKJØRT: Mazda er flinke til å markere runde tall med spesialutgaver, og selvsagt må det feires med fyrverkeri når verdens mest solgte roadster runder 30 år.


På første klasse

NETTKJØRT: Vi har kjørt BMW 7-serie som ladbar hybrid. En mer komfortabel bil skal du lete lenge etter.


BMW Z4 på veien

NETTKJØRT: Vi benyttet sommerens varmeste og mest solrike helg til lange turer under åpen himmel. Bilen: BMW Z4 sDrive 30i.


Volvo V60 Cross Country på veien

NETTKJØRT: Volvo V60 Cross Country er et utmerket alternativ for deg som ikke på liv og død skal ha SUV.


Medisin Mot Muskelsvinn

NETTKJØRT: Mustang er fremdeles et navn med en helt egen klang i bilverdenen. Og den byr fremdeles på mye av det samme som gjorde den til en legende.


Mye bil for pengene

NETTKJØRT: Vi har kjørt Mazdas nest mest solgte bil i Norge for å prøve å skjønne årsaken til suksessen.


Større batteri = bedre rekkevidde

NETTKJØRT: Nissan Leaf er først ute med utvidet batterikapasitet fra 24 til 30 kWt. Det gir teoretisk rekkeviddeutvidelse fra 200 til 250 km.


Små gleder er ofte de største

NETTKJØRT: Mange tenker, naturlig nok, på sommer og sol når de ser en cabriolet. Men ekte entusiaster tåler å være ute en vinterdag også.


Stasjonsvognmesteren

NETTKJØRT: Du skal lete godt for å finne en mer praktisk og rommelig familiebil til under 400.000 kroner enn Skoda Superb stasjonsvogn.


GTE - gjerrigste Passat ever

NETTKJØRT: Om du ikke har en veldig lang årlig kjørelengde, er det et klokere valg å satse på ladehybride VW Passat GTE framfor diesel- og bensinvariantene.


Sport og fornuft

NETTKJØRT: Om jeg skulle la høyre hjernehalvdel styre bilvalget, er sannsynligheten stor for at valget hadde falt på en sporty coupé, selv om det ikke er spesielt fornuftig. Men det fins også et valg som tilfredsstiller begge halvdeler.


Audis beste bil?

NETTKJØRT: Audi A6 Allroad er kanskje den mest komplette bilen i merkets modellutvalg, men den er ikke billig.


Toppløs TT-inspirasjon

NETTKJØRT: Lange sommerkvelder og toppløs bil kan være inspirasjonskilde til så mangt. Som for eksempel en egen Audi TT-sang.


Plass til mine, dine og våre barn

NETTKJØRT: BMW har skapt den perfekte bilen for storfamilier med mange barn. Den har plass til mor, far og fem barn.


Lysten trumfer fornuften

NETTKJØRT: Mini John Cooper Works er en tøysete bil. Så tøysete at jeg ikke burde ha lyst på den, men tøyset er smittsomt.


Komfort i lommeformat

NETTKJØRT: Audi Q3 knuser SUV-myter, og sørget for mye kamelsvelging etter å ha imponert på landeveien.


Sommercruiser

NETTKJØRT: De få skikkelige sommerdagene vi har i løpet av året skal nytes til fulle. Vi tok med BMWs nye 2-serie cabriolet til sørlandskysten.


Morsom SUV – stiv pris

NETTKJØRT: Det er i utgangspunktet ikke noe galt med Fiat 500X Cross+. Spørsmålet er om Fiats merkevare er sterk nok til å forsvare prisen på 420.000 kroner for en liten by-SUV.


Jeep for de mange

NETTKJØRT: Renegade er Jeeps folke-SUV og egentlig en forkledd Fiat bygd i Italia.


Hyundai i20 på veien

NETTKJØRT: Med den siste oppgraderingen av Hyundai i20 kan ikke den tyrkiskbygde koreaneren lenger klassifiseres som småbil.


Velkjørende italiener

NETTKJØRT: Alfa Romeo Giulietta har fått en forsiktig, men vellykket facelift. Nå er den ikke ung og lovende lengre – bare lovende.


Et uforløst potensiale

NETTKJØRT: Octavia RS har potensialet til å bli nesten alle familiers drømmebil. Men det er særlig én ting som står i veien for akkurat det.


Åpen sommerglede

NETTKJØRT: Om årets sommer skulle styre bilvalget, ville mange med stor sannsynlighet valgt en cabriolet. Vi har kjørt nye Audi A3 Cabriolet – et attraktivt alternativ.


Mer enn god design

NETTKJØRT: Jeg vet jeg ikke er alene om å like designen i nyere Mazda-modeller. Men har bilene andre sterke sider også? Vi har kjørt nye Mazda3 – en utfordrer i den tøffe kompaktklassen.