BilNorge.no - Oversikt - Biltester og prøvekjøringer
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Nettkjørt

 Biltester og prøvekjøringer

NORGES STØRSTE TESTBASE!

Over 3500 biler fra 1996-2021
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Rå-moro med Golf

NETTKJØRT: Du finner ingen kjappere serieprodusert Golf enn R. Med DSG-kasse klokkes den inn på 4,9 sekunder til hundre. Med andre ord R for Rå.


Tenning ved første blikk

NETTKJØRT: Det fins mer praktiske og vesentlig rimeligere biler, men få av modellene i Golf-klassen gir så mye kjøreglede. Vi har kjørt Audi S3 Sportback.


Alternativ GT

NETTKJØRT: Vi har kjørt Kia ProCee’d GT – en bil med masse kjøreglede til en oppnåelig pris for mange.


Ansiktsløft for ix35

NETTKJØRT: I fjor fikk Hyundai ix35 et ansiktsløft som i eksteriøret stort sett begrenser seg til nye front- og baklykter. Vi har kjørt bilen og fant diverse annen kirurgi under skallet.


Praktisk småbil

NETTKJØRT: Navnet sender signaler om hva slags bil Nissan Micra er. Nå er den kommet i ny tapning, coolere, sikrere og mer praktisk.


Perfeksjon

NETTKJØRT: Mer er ikke alltid bedre, selv ikke i premium-segmentet. Audi har funnet balansen når Q3 har fått sin drømmekombinasjon.


Volvo-versting

NETTKJØRT: Vi kommer kanskje feil ut i dyreverdenen når vi kaller Volvo S60 T6 AWD «ulv i fåreklær». Faktum er at den ser ut som et lam, men sparker som en hest.


Adam med særpreg

NETTKJØRT: Adam er nok mest attraktiv for Eva. Han er for lite «maskulin» for de kundene som legger mest vekt på kjøreegenskaper.


Toppløst i BMW Z4

NETTKJØRT: Hva er vel deiligere enn å cruise i åpen sportsbil på en vakker, stekende varm sommerdag? Vi tok en tur i “billigutgaven” av “nye” BMW Z4.


Smartere enn SUV?

NETTKJØRT: Vi har kjørt Audi A4 Allroad quattro med sterk dieselmotor og den ideelle girkassen. For mange er dette et bedre alternativ enn en SUV.


Mer tiltrekkende

NETTKJØRT: Mitsubishi ASX har fått en ansiktsløftning – både synlig og usynlig. Og snart kommer den med automatgir.


Mer enn et bra utseende

NETTKJØRT: For den som synes en ekte AMG-versjonen av A-Klasse blir i dyreste laget, har Mercedes gitt oss A250 Sport «Engineered by AMG».


En stor hemmelighet

NETTKJØRT: Trenger du bagasjeplass, er det ikke mange personbiler som kan matche Nissan Evalia. Hittil i år har 65 personer valgt denne bilen.


Bagasjesjefen

NETTKJØRT: Det er nærliggende å kalle E-Klasse stasjonsvogn for bagasjesjefen – bagasjerommet er for eksempel 60 liter større enn på Skoda Superb.


Plasskongen

NETTKJØRT: Du ønsker en bil som kjører som en 3-serie, har bagasjeplass som en 5-serie og bakseteplass som en 7-serie, sier du? BMW har hørt deg.


Q5 gjør jobben

NETTKJØRT: Med ekstrautstyr til nesten en kvart million, blir forventningene høye. Klarer Audi Q5 å levere?


Breddesport

NETTKJØRT: Når to japanske produsenter slår sammen sine ressurser for å bygge en rimelig sportsbil, blir det morsomt. Vi har kjørt Subaru BRZ.


Folkelig og elegant

NETTKJØRT: Er du i markedet etter en rommelig og komfortabel bil i klassen «firedørs coupé» har du ikke så mange valg. Volkswagen CC er den rimeligste.


Superb plass og fremkommelighet

NETTKJØRT: Skoda har lansert en ny variant av sin populære Superb. Dermed går de familien i næringa.


Kompromissløs BMW

NETTKJØRT: Selv en bortskjemt bilskribent må av og til la seg imponere av redskapen. Spesielt når alt, ned til den minste detalj, er så gjennomtenkt og ser så bra ut som på BMW 640i Gran Coupé.


BMW 320d – klassens gullgutt

NETTKJØRT: Dette er bilen som gjør det bra i alle fag, ikke minst i gymnastikk.


Årets sommerflirt

NETTKJØRT: For tredje år på rad tilbyr Mazda en spesialutgave av MX-5. Trolig har du aldri tidligere fått så mye kjøreglede for pengene.


Akkurat passe i30

NETTKJØRT: Den nye Hyundai i30 er ingen prangende statusbil. Derimot er den en fornuftig bruksbil som gir mye for pengene.


Du blir sett i BMW Z4

NETTKJØRT: Langt panser og smekre linjer. Du får beundrende blikk når du kjører BMW Z4.


Gjerrig familiebil

NETTKJØRT: Renault Grand Scenic, med sju seter, og femseteren Scenic har begge fått en ansiktsløftning og mer drivstoffeffektive motorer.