BilNorge.no - Oversikt - Biltester og prøvekjøringer
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Prøvekjørt

 Biltester og prøvekjøringer

NORGES STØRSTE TESTBASE!

Over 3500 biler fra 1996-2021
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Tesla Model Y Long Range

PRØVEKJØRT: Etter år med venting har Tesla i et forrykende tempo lansert Model Y som kanskje er den beste elektriske SUV-en akkurat nå, og helt klart Teslas mest interessante sett med norske øyne. Pris fra 534.900 kroner


Originalen

PRØVEKJØRT: Som en av de raskeste fossile til under 500.000 kroner, appellerer Golf GTI til dem som har dårlig tid.


Bentley Bentayga hybrid

PRØVEKJØRT: Bentley Bentayga hybrid er ikke bare bilen for de store anledninger, størrelsen tilsier at den bør kontraheres framfor å kjøpes.


En litt flottere el-VW

Er 18.000 kroner et passende tillegg for å oppgradere fra VW ID.4 til den litt tøffere kupe-SUV-en ID.5? Tja, det vil kun tiden vise. Uansett er de første bilene i Norge nå, men med måneders leveringstid for dem som ikke allerede har bestilt.


Stor og nå ladbar

PRØVEKJØRT: Hvorfor betale 810.000 kroner for Kia Sorento med 204 dieselhester, når 265 ladbare bensinhester koster 150.000 kroner mindre?


Diesel og ladbart

PRØVEKJØRT: Prisen du betaler for å spare 223.000 kroner er 155 liter mindre bagasjerom. Velkommen til Mercedes-Benz GLC 300de Plug-in.


Familie-Porschen

PRØVEKJØRT: Du ønsker deg en sportsbil, men familielivet krever en stasjonsvogn med firehjulsdrift. Og den skal helst være elektrisk. Valget er såre enkelt: Porsche Taycan 4 Cross Turismo.


Stor bil – store ambisjoner

PRØVEKJØRT: BYD går elektrisk inn i Europa, og starter for sikkerhets skyld i Norge. SUV-en Tang er like stor som ambisjonene, hvilket betyr å bli godt synlig på norske veier i løpet av høsten.


Litt tøffere

PRØVEKJØRT: Legg til bokstavene GR, og du har Toyotas tøffeste C-HR.


Maxus Euniq 6, stor kineser til budsjettpris

PRØVEKJØRT: Når kinesiske Maxus nå lanserer SUV-en Euniq6 i Norge handler det først og fremst om å krige på plass og pris.


Renault Mégane E-Tech, en elbil verd å vente på

2022 byr på mange interessante elbiler. Renault Mégane E-Tech er blant dem det er verd å vente på.


Audis neste bestselger?

PRØVEKJØRT: Kompakte Q4 e-tron har alt i seg til å bli Audis neste bestselger. Men billig er den ikke etter noen kjekke tilvalg.


Endelig 4x4 på ID.4

PRØVEKJØRT: VW ID.4 GTX gir ikke GT-følelse i nærheten av bensinfetteren GTI. Men firehjulsdriften kommer garantert til å gjøre ID.4 GTX til en av bestselgerne i Norge.


Litt sinna katt

PRØVEKJØRT: Det er fortsatt lov å handle bil som får hjertet til å banke ekstra, litt på grunn av lyden, men mest på grunn av egenskapene.


Ariya på norske veier

Ventetiden er snart over. I juni ankommer de første eksemplarene av Ariya, Nissans nye elektriske ansikt som på sikt tar over for Leaf.


For teknologioptimister

PRØVEKJØRT: Det er ganske optimistisk å lansere en splitter ny bilmodell som for tiden kun kan tankes på én fyllestasjon i landet. Men Toyota tør - og nå er neste generasjon hydrogendrevne Mirai her.


Vanedannende

PRØVEKJØRT: I Touareg har Volkswagen forsøkt å tone ned hvor flott bilen egentlig er, for ikke å skygge for Audi, Porsche og ikke minst for Bentley.


Hverdagshelten

PRØVEKJØRT: Skoda Octavia er sliteren som gjennom 25-års innsats har avansert til å bli mange familiers hverdagshelt. Nå melder fjerde generasjon seg til tjeneste, og selvfølgelig fortsatt også som stasjonsvogn med dieselmotor og firehjulsdrift.


Det fossile livet

PRØVEKJØRT: Jubileumsutgaven er trolig den beste varianten Mazda har laget av CX-5.


Sprek spanjol

PRØVEKJØRT: Trenger vi flere bilmerker i Norge? Svaret er ubetinget ja om de tilfører annerledeshet og kjøreglede slik Cupra Formentor gjør.


Automatgir? Glem det!

PRØVEKJØRT: Hvem glemte å krysse av for automatgir? Så viser det seg at letthybride Ford Focus så langt bare eksisterer med manuelt gir.


Den nye folkebilen

PRØVEKJØRT: Volkswagen jager opp elektrifiseringstempoet. ID.4 er her og de første kundene har allerede fått bilen som uten tvil blir VWs viktigste i Norge i år. Men 4x4-varianten kommer først til sommeren, og har ID.4 nok appell til å bli landets mest kjøpte bilmodell i 2021?


Liten og fransk

PRØVEKJØRT: Komfort og et utseende som skiller seg tydelig fra andre småbiler, er fortsatt styrken til Citroën C3 etter en aldri så liten oppgradering.


Velkommen tilbake

PRØVEKJØRT: Etter et snaut års fravær, er CX-3 tilbake som Mazdas rimeligste SUV-alternativ med fossilmotor. Takk og pris for varmen i rattet, da gradestokken viste minus 19.


OBOS-Porschen

PRØVEKJØRT: Det er ikke slik at OBOS nødvendigvis betyr billig, men bare litt mer folkelig. Hils derfor på e-tron GT, den litt mer folkelige utgaven av Porsche Taycan. Ganske snart er den hos en Audi-forhandler nær deg.