BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Spionbilder

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

Her er neste generasjon HR-V

SPIONBILDER: Honda er knapt synlig på den norske registreringsstatistikken, men i løpet av året kommer nye modeller som kan passe bra i det norske markedet.


Renaults metamorfose

RENDERING: Renault viste spennende fremtidsmuligheter gjennom konseptbilen Morphoz i mars. Her ser vår illustratør for seg hvordan den kan se ut i produksjonsdrakt.


Familievennlig kjøreglede

SPIONBILDER: Så langt har BMW presentert den nye 4-serien i to karosseriformer. Her er den tredje og mest familievennlige.


Nye Citroën-modeller i støpeskjeen

RENDERINGER: Citroën trapper opp innsatsen i India fra neste år. Nye modeller burde være aktuelle for Norge også.


Her er neste generasjon Range Rover

SPIONBILDER: Opprinnelig en favoritt for britisk adel, men gjennom årene har Range Rover fått mange venner verden rundt. Nå er en ny generasjon under utvikling.


Fremtidens Passat

RENDERINGER: Her får du et førsteinntrykk av neste generasjon Passat. Modellen kommer på markedet først i 2023.


Elektrisk E-Klasse under utvikling

SPIONBILDER: Mercedes har lovet en rekke nye elbiler de kommende årene. Denne kan godt bli den nye volumselgeren i taximarkedet.


På snikvisitt i Norge

Det er nesten et år til de første bilene får møte sine kunder, men BMW iX har allerede vært flere ganger i Norge.


Fra konsept til drømmebil?

RENDERINGER: Det er snart tre år siden Citroën stanset produksjonen av C5 for å konsentrere seg om SUV-er, men nå er det tegn som tyder på at de skal tilbake i den forlatte nisjen.


3-serie på strøm

SPIONBILDER: Her er BMW ute og tester en ny drivlinje i 3-serien. Den kan være på markedet om et års tid som en konkurrent til Model 3.


Se opp for denne i kollektivfeltet

SPIONBILDER: Ved utgangen av oktober passerte Porsche Taycan en norsk milepæl da den rundet 1000 registreringer. Modellen på disse bildene vil gjøre Porsches elbil enda mer populær.


Her er neste generasjon C-Klasse

SPIONBILDER: Her er neste generasjon C-Klasse ute og tester i lett kamuflert form.


Ny sportsbil fra Mercedes-AMG

SPIONBILDER: Her er neste generasjon SL under testing på landevei og bane. Foreløpig er den godt innpakket, men vi kan likevel avsløre en del detaljer.


Her er neste generasjon Astra

RENDERINGER: Dagens modell har bare vært på markedet siden 2015. Likevel går Opel svanger med en helt ny Astra. Det har de flere grunner til.


BMW i øverste divisjon

SPIONBILDER: For første gang kan vi presentere bilder av en ny toppmodell fra BMW.


Her er Audis neste SUV på vei

SPIONBILDER: Selv om Audi e-tron er Norges suverent mest solgte bil i år, er det mange som greier seg med mindre plass. Da kan en av disse være et alternativ.


Mange nye elbiler fra Mercedes

Vi har sett det komme, men nå bekrefter Mercedes selv at de har seks nye elbiler under utvikling. Først ut er luksussedanen EQS.


Her er M3 Touring på veien

SPIONBILDER: Her er en tidlig prototyp av BMW M3 Touring ute og tester på offentlig vei.


Genesis viser ny 3-serie-utfordrer

Genesis har vist de første bilder av en oppdatert G70 som snart skal debutere på hjemmebane. Blir dette første modell fra Hyundais luksusmerke i Europa?


Utslippsfritt i luksusklassen

SPIONBILDER: Snart kan den miljøbevisste toppsjefen ferdes utslippsfritt på vei til viktige møter.


Juleaften for Peugister

Av en eller annen grunn skal Peugeot hive ut massevis fra sitt historiske overskuddslager. Her er det juveler, merkverdigheter og bråtevis av brukbare hverdagsbiler. Auksjonen avholdes søndag 20/9 kl. 15.00.


McLaren går med strømmen

McLaren har nettopp presentert den nye monocoquen som skal være kjernen i fremtidige biler derfra. Elektrifisering i sentrum.


Her kommer nok en Enyaq

SPIONBILDER: En snau uke etter avdukingen av Enyaq dukker denne bilen opp på veiene rundt Skodas hjemby, Mlada Boleslav.


En forhåndstitt på Audis luksus-elbil

e-tron har utvilsomt vært en stor suksess for den norske Audi-organisasjonen og topper registreringsstatistikken hittil i år. Nå øker utvalget med flere nye modeller.


Syns du ID.4 blir for liten? Her er det plass nok

SPIONBILDER: Peugeot har nettopp lansert oppfriske utgaver av sine SUV-er, 3008 og 5008. Så hva er de ute og tester her?