BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Spionbilder

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Glimt av Renaults fremtid

RENDERINGER: Renault var sammen med alliansepartner Nissan blant dem som først tok elbiler på alvor. Når denne kommer på markedet, får Volkswagen en reell utfordrer.


Nye elbiler i kø hos BMW

SPIONBILDER: BMW er i ferd med å utvikle neste generasjon X1. Mest interessant for Norge er at den også kommer som elbil.


Ny Honda-SUV observert

SPIONBILDE: En ny Honda er observert under testing. Den er lang nok til tre seterader, så trolig dreier det seg om neste generasjon CR-V.


Inngående testet over hele kloden

Neste uke skal Porsche dra lakenet av Taycan Cross Turismo. Nærmere tusen nordmenn står allerede i kø for å skaffe seg et eksemplar.


Forlenget Evoque

SPIONBILDER: Selv om salget er meget beskjedent i Norge, er nye Range Rover Evoque en av Land Rovers mest populære modeller globalt. Nå kan den få en avlegger.


BMW lover dynamiske egenskaper

BMW har alltid vært kjent for den fine miksen av komfort og dynamiske kjøreegenskaper. Dette ligger også som fundament for den kommende i4.


Kjente navn i helt nye former

SPIONBILDER: Markedet for sedaner i mellomklassen er meget begrenset, og da må man tenke nytt og annerledes.


Ny Qashqai kommer til sommeren

Når en ny generasjon Nissan Qashqai kommer på markedet til sommeren, får den en drivlinje som er unik for Nissan. Dessuten et helt nytt interiør med smarte løsninger.


Her er neste generasjon HR-V

SPIONBILDER: Honda er knapt synlig på den norske registreringsstatistikken, men i løpet av året kommer nye modeller som kan passe bra i det norske markedet.


Renaults metamorfose

RENDERING: Renault viste spennende fremtidsmuligheter gjennom konseptbilen Morphoz i mars. Her ser vår illustratør for seg hvordan den kan se ut i produksjonsdrakt.


Familievennlig kjøreglede

SPIONBILDER: Så langt har BMW presentert den nye 4-serien i to karosseriformer. Her er den tredje og mest familievennlige.


Nye Citroën-modeller i støpeskjeen

RENDERINGER: Citroën trapper opp innsatsen i India fra neste år. Nye modeller burde være aktuelle for Norge også.


Her er neste generasjon Range Rover

SPIONBILDER: Opprinnelig en favoritt for britisk adel, men gjennom årene har Range Rover fått mange venner verden rundt. Nå er en ny generasjon under utvikling.


Fremtidens Passat

RENDERINGER: Her får du et førsteinntrykk av neste generasjon Passat. Modellen kommer på markedet først i 2023.


Elektrisk E-Klasse under utvikling

SPIONBILDER: Mercedes har lovet en rekke nye elbiler de kommende årene. Denne kan godt bli den nye volumselgeren i taximarkedet.


På snikvisitt i Norge

Det er nesten et år til de første bilene får møte sine kunder, men BMW iX har allerede vært flere ganger i Norge.


Fra konsept til drømmebil?

RENDERINGER: Det er snart tre år siden Citroën stanset produksjonen av C5 for å konsentrere seg om SUV-er, men nå er det tegn som tyder på at de skal tilbake i den forlatte nisjen.


3-serie på strøm

SPIONBILDER: Her er BMW ute og tester en ny drivlinje i 3-serien. Den kan være på markedet om et års tid som en konkurrent til Model 3.


Se opp for denne i kollektivfeltet

SPIONBILDER: Ved utgangen av oktober passerte Porsche Taycan en norsk milepæl da den rundet 1000 registreringer. Modellen på disse bildene vil gjøre Porsches elbil enda mer populær.


Her er neste generasjon C-Klasse

SPIONBILDER: Her er neste generasjon C-Klasse ute og tester i lett kamuflert form.


Ny sportsbil fra Mercedes-AMG

SPIONBILDER: Her er neste generasjon SL under testing på landevei og bane. Foreløpig er den godt innpakket, men vi kan likevel avsløre en del detaljer.


Her er neste generasjon Astra

RENDERINGER: Dagens modell har bare vært på markedet siden 2015. Likevel går Opel svanger med en helt ny Astra. Det har de flere grunner til.


BMW i øverste divisjon

SPIONBILDER: For første gang kan vi presentere bilder av en ny toppmodell fra BMW.


Her er Audis neste SUV på vei

SPIONBILDER: Selv om Audi e-tron er Norges suverent mest solgte bil i år, er det mange som greier seg med mindre plass. Da kan en av disse være et alternativ.


Mange nye elbiler fra Mercedes

Vi har sett det komme, men nå bekrefter Mercedes selv at de har seks nye elbiler under utvikling. Først ut er luksussedanen EQS.