BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Miljø og bil

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Citroën vil tilbake i luksussegmentet

Med C5 X lanserer Citroën en ny modell som kombinerer det beste fra flere biltyper. I Norge blir den aktuell som ladbar hybrid.


Polestar: Ingen snarveier til klimamål

Polestar har som mål å lage sin første virkelig klimanøytrale bil i 2030. Uten å plante trær.


10 på topp blant elbiler

Siden vi fortsatt ikke er ferdig med første kvartal er det vel fremdeles lov å se tilbake på året som har gått.


Visjoner fra Lexus

Nå går Lexus ut med historier om fremtiden. Med sentrum i en ny helelektrisk konseptbil, LF-Z Electrified, gir de oss noen detaljer om hva vi kan vente oss.


Kia gjør kvantesprang på elbilfronten

Kia og søstermerket Hyundai er allerede godt representert på elbilfronten, men når en ny generasjon elbiler nå lanseres må mange av konkurrentene «rykke tilbake til start».


Ny hydrogen-satsing i Norge

For 20 år siden snakket alle om hydrogen som fremtidens energibærer. Det har ikke skortet på vilje og satsing, men hver gang ble det stille etterpå.


Betaler gjerne ekstra for ren strøm

Nordmenn er villige til å betale mer for å lade med fornybar energi. Det viser en fersk undersøkelse gjennomført på vegne av IONITY.


BMW staker ut fremtidskursen

Denne uken har BMW Group presentert sin strategi for fremtiden. Entusiaster som har slitt med å akseptere diesel, firere og turbo vil trolig sette kaffen i halsen av dette budskapet. Snart er det kun elektrisk tilbake.


Eclipse Cross erstatter suksessen Outlander

Mitsubishi gikk fra trusselen om å bli personbilløs til å få en ny ladehybrid til Norge. Målet er å selge 2000 Eclipse Cross i år.


Her er neste generasjon 308

Peugeot viser nå de første offisielle bilder av neste generasjon 308. Den kommer som ladbar hybrid og får et helt nytt interiør.


Mer elektrisk fra MG

Etter eventyrlig suksess og 3720 solgte elektriske ZS, utvider MG med tre nye modeller. Ladehybriden EHS er allerede sluppet, og snart kommer el-stasjonsvognen MG 5 og SUV-en Marvel R Electric. Dette kan gjøre MG til en av de større bilimportørene i Norge.


Større enn du tror

Audi har startet oppvarmingen til lanseringen av Q4 e-tron i april. Her får vi en del interessante detaljer.


Blir dette Norges rimeligste elbil?

Dacia har i dag offentliggjort mer informasjon om sin kompakte elbil, Spring. Den skal ta opp kampen mot de rimeligste elbilene på markedet.


Kia gjør som Hyundai

Kia har sendt ut de første skisser av en kommende elbil. Samtidig røper de en ny navnestrategi, tilsvarende den søsterfirma Hyundai har valgt.


Volvo lanserer elektrisk C40

Volvo har i dag lansert sin første helelektriske bil, men det blir ikke den siste. Om ti år får du ikke annet enn ebiler fra det svenske konsernet. Dessuten må du bestille dem i nettbutikk.


BYD Tang klar som 7-seter

Nå lanseres 2021-versjonen av BYD Tang med oppdaterte spesifikasjoner og syv seter som standard!


Hyundai legger lista høyt med ny Ioniq

Den har egenskaper du hittil kun har funnet hos Porsche, og nye Ioniq 5 er vesentlig større enn bildene gir inntrykk av. Det er bare å stille seg i kø.


Tusen muligheter for å lade en Tesla

Tesla forteller at de har passert 1000 ladestolper i Norge. Og mange flere kommer til i løpet av året.


Utslippet: Nesten i mål.

Tall fra International Council on Clean Transportation tyder på at verdens bilfabrikker var like ved å nå fjorårets utslippsmål i Europa. Man skulle nå 96 gram CO2 per kilometer. Resultatet ble 97 gram.


Dyrere å lade, men flere muligheter

Tesla øker prisene på sine Superchargere. De planlegger å utvide med 30 nye stasjoner inneværende år.


Full-size til redusert pris

Nå kommer en rimeligere versjon av DS 7 Crossback e-Tense for dem som klarer seg med forhjulsdrift og litt mindre muskler.


Her får Tesla noe å bryne seg på

Nio har avduket sin første sedan. ET7 har mer å by på enn Model S på de fleste områder.


Her er Mercedes EQA

Mercedes har i dag avduket sin første helelektriske kompakt-SUV. Med god rekkevidde blir den en ny utfordrer i et raskt voksende segment.


Toyotas smarte Smart

På tide at noen tok etter smart og bygde en elektrisk bybil. Underlig at Toyota skulle være de første, og på papiret ser den veldig brukbar ut. Men det er et par ‘men’er.


Hel-elektrisk (bensin)stasjon

Sikkert ikke verdens første, men den nye ladestasjonen som Gridserve har åpnet i Essex er hele veien som en tiltalende bensinstasjon, dessverre uten flytende drivstoff.