BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

MG

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2020).

MG dobler porteføljen

MG har i dag sendt ut de første bilder av sin nye SUV. Den får egenskaper som kan gjøre den populær i Norge.


MG oppgraderer

Norwegian Mobility Group forteller i en pressemelding at deres el-SUV, MG ZS, nå får oppgraderinger basert på innspill fra eierne.


Første MG elbiler er ankommet

Sist lørdag ankom bilskipet "City of Oslo" Drammen Bilhavn med nær 200 biler fra MG.


El-prisbombe

MGs historie er proppet med sportslighet, men pris blir viktigste kampvåpen når det norske elbilmarkedet nå angripes med kompakt-SUV-en MG ZS EV.


Norsk MG-distributør på plass

Det har lenge vært kjent at MG ønsker å starte salg av sin elbil i Norge. Nå har de inngått avtale med en velkjent norsk aktør.


El-MG til Norge

MG gjør nå comeback i Norge, som elbil. Om noen uker kan bilen kjøpes på nettet.


Lekkert el-konsept fra MG

MG lever fortsatt, og de bruker bilutstillingen i Shanghai til å vise frem en bil nordmenn gjerne kan drømme om.


Taket nede for mindre penger

BRUKTBIL: Roadster-lykken trenger ikke være langt unna. Her finner du de beste brukt-kabriolet-tipsene i din prisklasse.


Sportslig fra MG

Etter at erkebritiske MG forsvant over på kinesiske hender jobbes det målrettet mot å gjenerobre det europeiske markedet.


10 takløse under 150.000 kroner

BRUKTBIL: Uansett hvor mye vi klager på været, kommer det alltid dager der vi ønsker å åpne opp og være ute også bak rattet. Her er vår guide til 10 cabrioleter du kan kjøpe uten å blakke deg fullstendig.


En helt ny MG

Onsdag 13. april kl 11.00 starter MG produksjonen av en helt ny modell i Storbritannia.


MG vender tilbake

Mange trodde nok at den siste MG var bygget på britisk jord for noen år siden. Men snart gjenopptas produksjon. Og nye modeller er på trappene.


MG på vei tilbake

MG er på vei tilbake til Europa. Bilmerket vil bli brukt av Kinas største bilprodusent, Shanghai Automotive Industry Corp (SAIC) når de skal starte eksport til Europa og USA. Fabrikken produserer også bilene for Volkswagen og General Motors i Kina og er landets klart største bilprodusent.


MG hjemme igjen

Denne uken var MG-entusiaster samlet i Longbridge. Etter en periode i utlendighet er deres idol endelig hjemme igjen.


Nytt liv i MG

Nanjing Automobile Group Corporation (NAC), det kinesiske selskapet som kjøpte deler av MG Rover, har annonsert at de re-starter produksjonen.


Kina-MG skal produseres i England

Bilverden endres stadig. Hvem ville trodd at følgende ville være mulig - MG skal igjen produseres i England, men nå er det det kinesiske konsernet Nanjing Automobile som står bak produksjonen.


MG Racing under hammeren

Er du i England til helgen, kan du få med deg et klenodie eller to hjem. Løsøre fra MG Sports and Racing Ltd. skal nemlig selges på auksjon.


Nytt liv for MG

London (BilNorge.no): MG kan oppstå ”etter døden”. De nye kinesiske eierne planlegger å starte produksjon av MG – av alle steder i England.


Scoop: Opp av asken?

Før MG-Rover måtte stenge dørene, var designere og ingeniører kommet langt med planene om erstatninger for Rover 75 og 45. Med nye eiere på plass i Kina kan planene være en realitet i løpet av 2-3 år. Muligens også med fortsatt produksjon i England.


Rover-pokeren: Hvem får egentlig potten?

Siden vi har fått noen ny bilder av mulige kommende Rover-modeller, kan det være verd å gjøre en rask repetisjon av hav som hendte med dette tradisjonsrike britiske merket i løpet av sommeren.


Avtalen er endelig klar:
Nanjing overtar Rover

MG og Rover vil leve fortsatt. Det er klart etter den endelige avtalen er undertegnet mellom konkursboet etter Rover-MG og det kinesiske statlige bilkonsernet Nanjing.


Garantibestemmelser for MG

Garantiene er gitt av bilfabrikant og importør og følger bilen ved eierskifte.


15.000 Rover/MG ut på billigsalg

London (BilNorge.no): 15.000 nye og nesten nye Rover og MG skal nå selges på billigsalg.


Mot stupet for MG Rover

MG Rover stoppet i går all produksjon ved sitt anlegg i Longbridge, England grunnet manglende leveranser fra underleverandører. Dermed kan det gå mot slutten for den siste store britiske bilprodusenten.


Selger Subaru raskere enn Petter kjører dem

Ingen bilavis er som MotorBransjens januarutgave. Siden 1991 har direktørene hos samtlige norske bilimportører latt seg intervjue til nettopp denne utgaven om sitt syn på året som gikk og om hva de spår om kommende år.