BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

MG

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Ny MG - og nytt søstermerke

SAIC utvider eksisterende modellrekke og lanserer nytt elbilmerke. Nå snakker de om 100.000 biler til eksportmarkedene.


Alternativ familiebil

Lenge var stasjonsvognene dominerende blant norske familier, men de siste årene har salget vært nedadgående mens SUV-ene har skutt i været. Kan en elektrisk stasjonsvogn snu trenden?


Oppgraderer MG ZS, men bestselgeren øker 70.000 kroner i pris

Etter en formidabel suksess og 6000 solgte ZS EV oppgraderer MG den kompakte SUV-en, øker rekkevidden til 440 km – og legger på prisen for den mest aktuelle modellen med 70.000 kroner.


MGs el-stasjonsvogn kommer først til våren.

Det er nå klart at MGs el-stasjonsvogn MG5 Electric først blir å finne hos norske forhandlere i andre kvartal neste år. Og prisen er ikke klar ennå.


Marvel R, ny MG-SUV

MG er i ferd med å rulle ut Marvel R, merkets andre elektriske SUV, og priser den nær 4,7 meter lange bilen like aggressivt som de priset suksessen ZS. Det betyr startpris på 340.000 kroner for rimeligste 2WD-variant og 418.000 kroner med 4x4.


Selger på pris

BILTEST: Mazda MX-30 og MG ZS koster veldig lite, men der slutter også likheten.


Gunstige priser på ny MG

MG antyder at deres nye el-SUV får en startpris på 338.900 kroner. Dermed fortsetter de sin aggressive prissetting som gjør modellene populære hos mange nordmenn.


Hektet på strøm

BILTEST: En billig kinesisk elbil mot en tysk bestselger med ledning. Men er det ikke altfor stor prisforskjell mellom MG ZS EV og VW e-Golf? Ikke si det etter at VW kampanjeselger e-Golf for 249.900 kroner.


MG-avsløring, trinn to

MG er tidlig ute. Nesten en hel måned før bilen skal debutere på utstillingen i Shanghai, kommer de første bildene av den.


Sportsbil fra MG

Det sier litt om den tiden vi lever i at det er en overraskelse at MG skal bygge sportsbil. Men nå lover de oss en – den skal presenteres 31. mars.


Mer elektrisk fra MG

Etter eventyrlig suksess og 3720 solgte elektriske ZS, utvider MG med tre nye modeller. Ladehybriden EHS er allerede sluppet, og snart kommer el-stasjonsvognen MG 5 og SUV-en Marvel R Electric. Dette kan gjøre MG til en av de større bilimportørene i Norge.


Ny MG får pris og ekstra trygghet

Da vi presenterte nye MG EHS Plug-in Hybrid for et par uker siden var ikke prisene klare. Det er de nå, og importøren gir ekstra trygghet på kjøpet. Pluss en gledelig overraskelse til eksisterende kunder.


Mer ladbart fra MG

Med familie-SUV-en EHS blander MG seg inn i et særdeles hot ladehybridmarked. Det har importøren tatt hensyn til når det gjelder pris.


Ny MG – uten strøm

For ett år siden var MG et fjernet minne om eldre herrer med tweed og kjørehansker. I dag betyr MG 2300 flunkende nye biler ute på norske veier. Men fremdeles er det vanskelig å få øye på MGs virkelige el-satsing.


MG dobler porteføljen

MG har i dag sendt ut de første bilder av sin nye SUV. Den får egenskaper som kan gjøre den populær i Norge.


MG oppgraderer

Norwegian Mobility Group forteller i en pressemelding at deres el-SUV, MG ZS, nå får oppgraderinger basert på innspill fra eierne.


Første MG elbiler er ankommet

Sist lørdag ankom bilskipet "City of Oslo" Drammen Bilhavn med nær 200 biler fra MG.


El-prisbombe

MGs historie er proppet med sportslighet, men pris blir viktigste kampvåpen når det norske elbilmarkedet nå angripes med kompakt-SUV-en MG ZS EV.


Norsk MG-distributør på plass

Det har lenge vært kjent at MG ønsker å starte salg av sin elbil i Norge. Nå har de inngått avtale med en velkjent norsk aktør.


El-MG til Norge

MG gjør nå comeback i Norge, som elbil. Om noen uker kan bilen kjøpes på nettet.


Lekkert el-konsept fra MG

MG lever fortsatt, og de bruker bilutstillingen i Shanghai til å vise frem en bil nordmenn gjerne kan drømme om.


Taket nede for mindre penger

BRUKTBIL: Roadster-lykken trenger ikke være langt unna. Her finner du de beste brukt-kabriolet-tipsene i din prisklasse.


Sportslig fra MG

Etter at erkebritiske MG forsvant over på kinesiske hender jobbes det målrettet mot å gjenerobre det europeiske markedet.


10 takløse under 150.000 kroner

BRUKTBIL: Uansett hvor mye vi klager på været, kommer det alltid dager der vi ønsker å åpne opp og være ute også bak rattet. Her er vår guide til 10 cabrioleter du kan kjøpe uten å blakke deg fullstendig.


En helt ny MG

Onsdag 13. april kl 11.00 starter MG produksjonen av en helt ny modell i Storbritannia.