BilNorge.no - Oversikt
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

Suzuki

Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet Bil (1996-2021).

Ingen Genève? Slipp studentene til likevel.

På hver Genève-utstilling i mange, mange år har IED, designskole i Torino, vist hva studentene deres har gjort det siste året. I år hadde de heller ingen utstilling å vise det frem på. Men spennende design gjorde de.


Suzuki fortsetter hybridiseringen

Suzuki har to modeller med mild hybridteknologi samt en ladbar hybrid på det norske markedet. Nå øker de utvalget.


Populær Suzuki oppgraderes

Swift er blant Suzukis mest populære modeller i Norge – ja, faktisk står den for 30 prosent av salget siden 2010. Nå får den et ansiktsløft og tekniske oppgraderinger.


Across, en Toyota RAV4 som Suzuki, men bare i Europa og først i Norge

Skal Suzuki også selge ladbar Toyota RAV4? Ja og nei. Forskjellen på de to bilene er så liten at de lett kan forveksles.


Suzuki lanserer plug-in hybrid

Med Across lanserer Suzuki sin første ladbare hybrid. Bilen er tett beslektet med en modell som allerede er blant Norges mest populære i klassen, så her bør det være duket for suksess.


Full femmer fra Suzuki

Noe av det morsomme med Tokyo-utstillingen er at du får alt fra mopeder til de tyngste lastebilene der. Suzuki er blant dem som boltrer seg med to- og tre-hjulinger også – i tillegg til fem firehjulere.


Facelift for Vitara

Suzuki Vitara vises i en oppgradert utgave på Paris-utstillingen. I tillegg til ny kosmetikk får den nye motorer.


Suzuki tilbake til røttene

Suzuki har nå sluppet de første bilene av helt nye Jimny. Det lille sjarmtrollet kan på sikt bli aktuell for Norge.


Krympet Geländewagen?

SPIONBILDER: Det har lenge versert rykter om at Mercedes skulle lansere en kompakt Geländewagen. Er den endelig på veien?


Nye kollisjonstester

EuroNCAP har offentliggjort nye kollisjonstester. Skoda og Mini er det lite å utsette på. Andre trenger tilleggsutstyr for å yte sitt beste.


Suzuki Swift, småbil-klassens 4x4-vinner

NICE: Suzuki tukler ikke med imaget i Norge. Når tredje generasjon Swift lanseres komplett nyinnpakket i mai, er naturligvis både firehjulsdriften og Dunvold-pakken på plass.


Spør om Suzuki Swift

Fjerde generasjon av Swift var Suzukis fluepapir på den nylig avsluttede Genève-messen. I dag prøvekjører BilNorge den i Frankrike. Så nå er det bare å fyre løs.


Hyttebilene

BILTEST: Årets overraskelse heter SsangYong Tivoli. For å se hvor god den egentlig er dro vi til fjells. Med på turen ble også en Suzuki Vitara.


Ny Suzuki Swift

Suzuki Swift er en populær småbil i Norge. Snart kommer den i helt ny innpakning med teknikk som kan gjøre den enda mer interessant.


Suzukis nye folkebil

Suzuki Ignis gjenoppstår som folke-SUV til 199.900 kroner. Det er det samme som bilen kostet for ti år siden. Ignis har elementer i seg til å bli en vinner.


Spør om Suzuki Ignis?

Suzuki Ignis er på vei tilbake til Norge. Mandag sitter BilNorge bak rattet i denne en gang så populære småbilen. Lurer du på noe rundt Ignis, så er det bare å spørre.


Tre små, viltre krabater

BILTEST: Skjerpede CO2-krav gjøre små SUV-er til fremtidige publikumsvinnere. Derfor tok vi med Mazda CX-3, Opel Mokka og Suzuki S-Cross til test.


Forbedret Suzuki S-Cross allerede her

Tre år i Norge, og det er tid for å oppgradere Suzuki S-Cross, storebroren til Vitara. Mer utstyr, kortere navn og ny bensinmotor er de viktigste endringene. Bilen lanseres i Norge nå, altså en drøy måned før den vises på høstens bilmesse i Paris. Pris fra 324.900 kroner.


Suzuki fornyer og utvider

Suzuki forteller at de skal vise to nye modeller på Paris-utstillingen. Det kan bety comeback for en gammel kjenning.


Suzuki vil til månen

Sammen med en gruppe japanske vitenskapsmenn vil Suzuki vinne Google Lunar XPRIZE. Enkel jobb: få et kjøretøy til månen. Få det til å flytte seg 500 meter og sende HD-bilder hjem!


Tokyo sprer glede igjen

Etter noen år i den gørre gråsonen later det til at årets Tokyo-utstilling kommer til å presentere noen skikkelige muntre avvikere. Som denne fra Suzuki.


Dropper «Norgesbilen» i Norge?

Suzuki Baleno, kjent som «Norgesbilen» mot slutten av 90-årene, lanseres i ny innpakning på Frankfurt-messen i september og settes i salg neste år. Men det kan hende at Baleno kjører forbi Norge denne gang.


Ukomplisert 4x4 på budsjett

PRØVEKJØRT: Suzuki Vitara er ny fra bunnen og opp, og lover mye utstyr og god fremkommelighet til en kurant prislapp.


Spennende Suzuki-konsepter

Suzuki har en bedre historie enn de fleste om hvordan de omsetter konseptmodeller til virkelighet. I Genève står det to som venter på produksjon.


Ny sedan fra Suzuki

Er det noen som husker Kizashi? Nå har Suzuki en annen Sedan på gang. Navnet er i hvert fall litt enklere å huske.