BilNorge.no - Biltester
img
img
img
img
img
img
img
def bilnytt biljobb Bil FirmaBil YrkesBil Motorbransjen Default forside meny

 Biltester og prøvekjøringer

NORGES STØRSTE TESTBASE!

Over 3500 biler fra 1996-2021
Biltester:
bsgif Biltester
Norges største samling biltester fra bladet BilAutofil (1996-2022).

Brutal amerikaner

FØRSTEINNTRYKKET: Glem at stasjonsvogn er kjedelig! Velkommen 565 hestekrefter, 750 Newtonmeter og drift på bakhjulene. BilNorge.no har kjørt Cadillac CTS-V.

Cadillac BLS 1.9 D Elegance

PRØVEKJØRT: Dressen er amerikansk, men kroppen er svensk. Cadillac BLS, nykommeren fra GMs prestisjemerke, er produsert i Trollhättan – med sterke Saab-gener.

Cadillac BLS: To fluer i ett smekk

PRØVEKJØRT: Da den nye europeiske Cadillac-importøren lovte å selge en bråta amerikanere hos oss var ikke BLS-modellen påtenkt en gang. Den ble imidlertid ideet og utviklet i rekordfart. Den øker Cadillacs markedspotensiale med fire-gangeren og kan få Saab opp på 150.000 produserte biler og dermed fortjeneste. Vinn-vinn heter slikt.

Cadillac STS: Luksussedan for Europa

PRØVEKJØRT: Særpreget og markert design – skinn, treverk og krom i interiøret, og nesten “europeiske” kjøreegenskaper. Den nye STS plasserer seg øverst i storbil-segmentet.

Cadillac SRX 3.6 V6: To tonn luksus

PRØVEKJØRT: Kantete og kraftfulle former, Cadillac trer inn i SUV-markedet med maskuline muskler.

Cadillac CTS: Amcar etter EU-mal

PRØVEKJØRT: Tilnærmet sportslige kjøreegenskaper og beskjedne ytre mål – Caddie er ikke hva det var. Nei, nå har den appell til de fleste.

Cadillac SRX: Forandring fryder

PRØVEKJØRT: Jaguar diesel, Volkswagen luksusbil og Cadillac stasjonsvogn med drift på alle fire... Det er ikke slik min bilverden har sett ut, men allikevel må jeg nok innrømme at jeg falt for SRX’en.

Cadillac XLR: Corvette med Comfort

PRØVEKJØRT: GM har gitt bort Europa-agenturet på sine amerikanske personbiler til et nederlandsk firma som er store på Ford og koreanske biler. Underlig? Underlig!

Nå er Cadillac her

LANSERING: Jeg har nettopp vært i Italia og kjørt amerikansk Cadillac som importeres av et nederlandsk privateid selskap. Til stede var imidlertid også bl.a. en østerriker ansatt på det europeiske GMs kontor i Sveits. Internasjonalere har vel aldri en USA-GM/Europa-satsing vært.

Cadillac CTS på slektstreff

PRØVEKJØRT: Cadillac CTS er ikke som “Caddier” flest. Her snakker vi om V6’er, sportslige kjøregenskaper og beskjedne ytre mål. Men vekker oppsikt gjør den, både hos menigmann og amcar-entusiaster.